Cosmetische chirurgie in Tunesië

esthetische chirurgie tunesië 1
Geschreven door William

Cosmetische chirurgie in Tunesië heeft enorme vooruitgang geboekt op het gebied van medisch toerisme. Er worden verschillende soorten chirurgie aangeboden door de beste chirurgen ter wereld. Als u een medisch verblijf overweegt voor cosmetische chirurgie in Tunesië, gebruik dan onze complete gids om erachter te komen hoeveel het kost en hoe de operaties worden uitgevoerd.

BesteKlinieken.com informeert u over cosmetische chirurgie in Tunesië, en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Prijs van cosmetische chirurgie in Tunesië

De prijs van een facelift in Tunesië is 2400 euro. Een blepharoplastie kost 1400 euro. Een neuscorrectie kost 1700 euro. De kosten van een borstvergroting in Tunesië zijn €1800. Liposuctie kost €1.900, en een haartransplantatie €2.200. Deze prijzen zijn afhankelijk van de expertise van de kliniek en de autoriteit van de chirurg.

ProceduresKosten in Euro’sDuur van verblijf
Gelaatslifting2400 €8 dagen
Blepharoplastie1400 €4 dagen
Rhinoplastie1700 €6 dagen
Borstvergroting1800 €5 dagen
Liposuctie1900 €6 dagen
Haartransplantatie2200 €4 dagen

Wat is cosmetische chirurgie in Tunesië?

Cosmetische chirurgie in Tunesië is de praktijk van het reconstrueren van het lichaam na een misvorming, een operatie of een ongeluk. Cosmetische chirurgie kan ookhet uiterlijk van het lichaam verbeteren en mensen met complexen helpen zich beter in hun vel te voelen.

Cosmetische chirurgie wordt uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde artsen met veel ervaring op dit gebied.

Cosmetische chirurgie van het gezicht

Er zijn verschillende soorten cosmetische chirurgie voor het gezicht. Facial lipofilling in Tunesië is een van de meest voorkomende operaties, en kan gebruikt worden om gezichten die getekend zijn door rimpels en veroudering te herstellen, of om slankere gezichten voller te maken. Voor verslapte huid in de hals is er ook een cervico-faciale lift.

Andere gezichtschirurgie omvat neuscorrectie om het uiterlijk van de neus te veranderen en blepharoplastie om hangende oogleden te corrigeren. Voor mensen die last hebben van een onderkin is genioplastiek ook een zeer goede oplossing.

Gezichtschirurgie vermindert niet alleen de tekenen van veroudering, maar corrigeert ook bepaalde onvolkomenheden.

Chirurgie voor lichaamscontouren

Cosmetische chirurgie van het figuur en de ledematen heeft als doelhet lichaam te harmoniseren en bepaalde gebreken te corrigeren. Door middel van operaties zoals liposuctie, BBL enbuikwandcorrectie kan overtollig vet uit bepaalde delen van het lichaam worden verwijderd, met name uit de buik, dijen en armen. Het vet dat tijdens dit proces wordt verwijderd, kan ook opnieuw worden geïnjecteerd om het volume te vergroten en het lichaam weer harmonieuzer te maken. Deze praktijk wordt lipofilling genoemd.

Er zijn verschillende soorten cosmetische chirurgie voor het figuur en zelfs voor de ledematen. Het is zelfs mogelijk om een penoplastie te ondergaan, waarmee de penis van een man verlengd en vergroot kan worden.

Cosmetische borstchirurgie

Borstchirurgie is ook heel gebruikelijk in Tunesië. Het is mogelijk om een operatie te ondergaan om het volume van de borsten te vergroten, door middel vaneen borstvergroting met behulp van implantaten. Het is ook mogelijk om een facelift uit te voeren voor mensen die een probleem hebben met hun verslapte borsten.

Borstverkleiningen worden ook uitgevoerd voor mensen met grote borsten die rugpijn veroorzaken.

Er worden ook ingrepen voor gynaecomastie bij mannen uitgevoerd, met als doel de zwelling van de borstklier te verminderen.

Esthetische reconstructieve chirurgie

In Tunesië wordt een groot aantal reconstructieve operaties uitgevoerd om mensen met misvormingen of die een ongeluk hebben gehad te helpen hun normale uiterlijk terug te krijgen.

Er worden veel borstreconstructietechnieken uitgevoerd om vrouwen te helpen waarvan de borsten zijn verwijderd. Er zijn ook operaties om normale, gezonde huid te herstellen na een brandwond.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor cosmetische chirurgie in Tunesië?

Veel mensen hebben een complex over hun uiterlijk en bepaalde aspecten van hun lichaam, en dit kan een enorme impact hebben op hun zelfvertrouwen. Esthetische chirurgie is soms de enige oplossing om patiënten te helpen zich beter te voelen door wat zij als gebreken beschouwen te corrigeren.

Reconstructieve chirurgie daarentegen stelt slachtoffers van ongevallen of misvormingen in staat om terug te keren naar een min of meer normaal leven. Het helpt hen zowel lichamelijk als geestelijk.

Over het algemeen is cosmetische chirurgie bedoeld voor mensen die:

  • Er jonger uit willen zien;
  • Aspecten die hen niet bevallen willen corrigeren;
  • Zich meer op hun gemak voelen in hun eigen lichaam;
  • Er beter uitzien en zich zelfverzekerder voelen.

U moet er natuurlijk rekening mee houden dat cosmetische chirurgie een medische ingreep is waarvoor een verdoving nodig is. Afhankelijk van het type ingreep kan de verdoving plaatselijk of algemeen zijn, dus een goede voorbereiding is essentieel en de beslissing moet niet lichtvaardig worden genomen.

Hoe werkt cosmetische chirurgie?

Cosmetische chirurgie wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde arts na verschillende controles en consulten. De duur van de operatie hangt af van het type operatie en vooral van de toestand van de patiënt. Een ooglidcorrectie kan bijvoorbeeld 40 minuten tot 2 uur duren, een facelift tot 3 uur en een borstreconstructie tot 5 uur.

Voorbereiding op de operatie

De eerste stap is een ontmoeting met de arts die uw cosmetische ingreep zal uitvoeren. Het doel is om de reden van uw keuze en uw beweegredenen te bespreken.

Vervolgens ondergaat u een algemeen onderzoek om uw gezondheidstoestand te beoordelen en worden er pre-operatieve foto’s gemaakt. U krijgt ook een aantal tests en een afspraak met de anesthesist.

Clinique Pasteur Tunis

De procedure voor cosmetische chirurgie

Op de dag van de operatie is het belangrijk om de aanbevelingen van de arts op te volgen, dus u moet jong aankomen en de afgelopen 15 dagen geen medicijnen hebben ingenomen.

U wordt naar de operatiekamer gebracht, waar de anesthesist u in slaap brengt. De te volgen procedure hangt af van het soort operatie, maar duurt over het algemeen tussen de 40 en 4 uur (afhankelijk van het soort operatie). Als de operatie voorbij is, wordt u naar de verkoeverkamer gebracht en krijgt u pijnstillers als u pijn voelt.

Postoperatieve follow-up

Voor sommige operaties moet u twee dagen in het ziekenhuis blijven. Een paar dagen na de operatie krijgt u een controle om er zeker van te zijn dat alles goed is gegaan.

Daarna krijgt u een maand later een controle, dan zes maanden en vervolgens één keer per jaar een controle.

Voorzorgsmaatregelen na cosmetische chirurgie

Hoewel cosmetische chirurgie niet veel risico’s met zich meebrengt, zijn er toch bepaalde voorzorgsmaatregelen die u moet nemen na uw operatie.

Als algemene regel geldt dat u na uw medische opname een paar dagen vrij moet nemen van uw werk, zodat u goed kunt herstellen van uw operatie.

U moet ook zwemmen vermijden gedurende 10 dagen na uw operatie en blootstelling aan de zon vermijden gedurende 3 maanden na de operatie om een betere genezing te garanderen.

Hoeveel kost cosmetische chirurgie in Tunesië?

De prijs van een medisch verblijf in Tunesië hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal nachten dat u in de kliniek doorbrengt en het type operatie dat u kiest. U wordt behandeld door de beste chirurgen en het is mogelijk om tijdens het eerste consult een nauwkeurige schatting te maken.

Hier zijn de prijzen voor enkele operaties:

  • Gezichtslifting: 2400 euro ;
  • Blepharoplastie: 1400 euro ;
  • Rhinoplastie: 1700 euro;
  • Borstvergroting: 1800 euro
  • Volledige liposuctie: 1900 euro ;
  • Haartransplantatie: 2200 euro.

Moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️