Prijs van een hymenoplastie in Tunesië

Hymenoplastiek 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over hymenoplastiek in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde hymenoplastiek in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over hymenoplastiek in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Tunesische chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een maagdenvliescorrectie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een hymenoplastiek in Tunesië zijn €1.300. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1100 euro tot 1500 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Hymenoplastiek1300 €

Wat is hymenoplastiek?

De meest voorkomende hymenoplastietechniek in Tunesië is de reparatie van het achterste maagdenvlies, die ook een lichte vernauwing en verstrakking van de vagina en het vestibule omvat.

De delicate vorming van granulatieweefsel in het vestibule vergemakkelijkt het bloeden tijdens de eerste penetratie.

Voordat we u aanraden om deze procedure te ondergaan, heeft u een eerste consult met uw arts. Tijdens dit consult zullen we u ook beoordelen door een inwendig onderzoek uit te voeren. U krijgt een gedetailleerde vragenlijst om in te vullen. Zodra we uw probleem en uw verwachtingen hebben vastgesteld en een objectieve beoordeling hebben uitgevoerd, zullen we de procedure aanbevelen die het beste bij uw behoeften past. Dit kan soms een combinatie van procedures inhouden. Vrouwen ondergaan meestal een vaginale krimpoperatie tijdens de revirginisatieprocedure. Laser vaginale verjonging en/of chirurgische vaginale verstrakking kan tegelijkertijd met de hymenoplastiek in Tunesië worden uitgevoerd.

Techniek van hymenoplastiek

Het wordt over het algemeen onder plaatselijke verdoving en/of sedatie uitgevoerd. Er wordt een driehoekige incisie gemaakt met de basis in de vulva vestibule en de apex in de postvaginale wand.
De reparatie begint vanaf de apex tot aan de hymenale caruncles.
Na het bereiken van de caruncles wordt het hymenale weefsel naast elkaar gehecht, posterior aan posterior, superior aan superior, ventral aan ventral met 4/0 resorbeerbare hechtingen (Vicryl, monocryl).

De gemiddelde operatietijd is 20 minuten. Het maakt ook vestibulaire vernauwing mogelijk, een factor die bloeden tijdens de eerste geslachtsgemeenschap vergemakkelijkt.

Lichte bloedingen en pijn zijn normaal na de operatie. U krijgt gedurende 5 dagen antibiotica en een pijnstiller (paracetamol, neurofen). U moet zware sporten en tillen gedurende 1 maand vermijden. U krijgt een follow-up op de tweede dag, na 1 week en na 1 maand.

Vaak gestelde vragen

Wat is hymenoplastiek?

Het maagdenvlies bevindt zich 2-3 cm van de ingang van de vulva. Het is een slijmvliesplooi die verschillende vormen kan aannemen. Het doel van hymenoplastiek is om het geperforeerde maagdenvlies in zijn oorspronkelijke maagdelijke staat te herstellen en ervoor te zorgen dat het bloedt tijdens de eerste geslachtsgemeenschap.

Is dit hetzelfde als revirginisatie?

Ja, een andere alternatieve term is hymenorrhaphy.

Heb ik een extra procedure nodig?

Vrouwen ondergaan meestal een vaginale krimpoperatie tijdens de revirginisatie. Vaginale laserverjonging en/of chirurgische vaginale verstrakking kunnen tegelijkertijd met de hymenoplastiek worden uitgevoerd.

Techniek van hymenoplastiek in Tunesië

De meest voorkomende hymenoplastie techniek is de reparatie van het achterste maagdenvlies, wat ook een lichte vaginale en vestibulaire vernauwing en verstrakking inhoudt. Het wordt meestal onder plaatselijke verdoving en/of sedatie uitgevoerd. Er wordt een driehoekige incisie gemaakt met de basis in de vulva vestibule en de apex in de postvaginale wand. De reparatie begint bij de apex, tot aan de hymenale caruncles. Na het bereiken van de caruncles wordt het hymenale weefsel naast elkaar gehecht, posterior aan posterior, superior aan superior, ventral aan ventral met 4/0 resorbeerbare hechtingen (Vicryl, monocryl).

Hoe lang duurt de procedure?

De gemiddelde operatietijd is 20 minuten.

Zijn er bijwerkingen?

Lichte bloedingen en pijn zijn normaal na de operatie. Er zijn echter geen langetermijnbijwerkingen. U krijgt gedurende 5 dagen antibiotica en een pijnstiller (paracetamol, neurofen).

Moet ik voorzorgsmaatregelen nemen na de operatie?

U moet sport en zwaar tillen een maand vermijden.

Welke follow-up heb ik nodig?

U krijgt een follow-up op de tweede dag, na één week en na één maand.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️