Dijlift in Tunesië

prijs dijbeenlift tunisia goedkoop 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over dijliften in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde dijlift in Tunesië.

BesteKlinieken.com geeft informatie over dijbeen liften in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een dijbeenlift in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een dijlift in Tunesië zijn €2.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1800 euro tot 2600 euro. Het doel van deze chirurgische ingreep is om het uiterlijk van de dijen en het silhouet te verbeteren. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief anesthesie, de operatie en medicatie. Het uiteindelijke resultaat is binnen 7 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Dijbeenlift2200 €

De stevigheid en rondingen van vroeger terugkrijgen is wat elk jaar duizenden patiënten van over de hele wereld aantrekt. Tunesië is bijzonder aantrekkelijk en is de laatste jaren sterk in opkomst.

Wat is een dijlift?

Een dijlift, ook wel cruroplastie genoemd, is een cosmetische chirurgische procedure waarbij overtollige huid of vet van de boven- en onderbenen wordt verwijderd om een gladder, strakker uiterlijk te krijgen. Het natuurlijke verouderingsproces van het lichaam zorgt er soms voor dat de huid aan de binnenkant van de dijen verslapt. Deze verslapping kan snel ontsierend en een bron van complexen worden.

De operatie kan gecombineerd worden met liposuctie om nog spectaculairdere resultaten te verkrijgen. Sommige patiënten ondergaan ook een bilvergroting om een harmonieuzer figuur te krijgen.

Er zijn 2 soorten dijliftoperaties:

 • Inwendige dijbeenlift, de meest voorkomende operatie
 • En externe dijlift

Wie kan een dijlift in Tunesië ondergaan?

Over het algemeen kan elke volwassene van 18 jaar of ouder een dijlift in Tunesië ondergaan, zolang ze in goede gezondheid verkeren en er geen contra-indicaties van hun arts zijn.

Er zijn 3 belangrijke redenen voor deze keuze:

 • Onaantrekkelijk uiterlijk en verslapping door de natuurlijke veroudering van de huid;
 • Overtollig vet door gewichtstoename;
 • Overtollige huid door plotseling en snel gewichtsverlies.

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

Zoals bij elke chirurgische ingreep in Tunesië, worden patiënten tijdens de hele procedure begeleid.

Pre-operatief consult

Er vindt een eerste consultatie plaats met de plastisch chirurg die verantwoordelijk is voor de operatie.

Tijdens dit gesprek zal de plastisch chirurg :

 • Bepaalt of de patiënt in aanmerking komt voor de operatie;
 • Luistert hij naar alle vragen van de patiënt en beantwoordt deze;
 • Stelt hij een diagnose en een actieplan op, gebaseerd op wat wel en niet kan worden gedaan;
 • Informeert de patiënt over de procedure, de instructies en de risico’s van de operatie.

Communicatie is van fundamenteel belang tijdens dit eerste gesprek, omdat dit bepaalt hoe soepel de rest van de procedure verloopt.

De dag van de operatie

De datum is vastgesteld en de grote dag is aangebroken. De patiënt wordt uitgenodigd om naar het gekozen Tunesische ziekenhuis te gaan. Het team van medisch personeel heet hen welkom en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt voordat ze de operatiekamer betreden.

Duur van de operatie

De operatie wordt altijd onder algehele narcose uitgevoerd en duurt gemiddeld 2 uur. De duur kan echter korter of langer zijn, afhankelijk van de hoeveelheid overtollig vet die verwijderd moet worden.

Inwendige dijlift

Voor een inwendige dijlift maakt de plastisch chirurg een incisie in de plooi tussen het perineum en de dij voordat hij verder gaat met de lift en liposuctie. Bij deze procedure wordt alleen de huid van de boven- en binnenkant van de dij strakgetrokken.

Laterale dijbeenlift

Uitwendige lifting is zeldzamer dan inwendige lifting. Het behandelt de overtollige huid die de zadeltassen vormt wanneer liposuctie alleen een slecht resultaat zou geven.

Postoperatieve follow-up

Patiënten blijven 1 nacht ter observatiein het ziekenhuis voordat ze de volgende dag naar huis mogen. De operatie wordt zelden poliklinisch uitgevoerd.

Er kan enige pijn gevoeld worden, maar er worden pijnstillers voorgeschreven om ervoor te zorgen dat patiënten zo min mogelijk lijden. Sommige littekens zijn enigszins zichtbaar, maar de chirurg zorgt ervoor dat ze niet zichtbaar zijn als de patiënt rechtop staat. Nogmaals, de lengte van het litteken hangt af van de hoeveelheid overtollig vet die tijdens de operatie is verwijderd.

Het uiteindelijke resultaat is ongeveer 3 maanden na de operatie zichtbaar, zodra het postoperatieve oedeem is verdwenen. Merk op dat littekens tot 1 jaar na de operatie kunnen veranderen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen na een dijlift in Tunesië?

Vóór

 • Stop met het innemen van ontstekingsremmende medicijnen 10 dagen voor de operatie;
 • Stop met roken 10 dagen voor de operatie;
 • Het gewicht moet stabiel zijn in de zes maanden voorafgaand aan de operatie;
 • Lichaamsmassa-index moet minder zijn dan of gelijk aan 30 kg/m2.

Na

Na de operatie zijn er een paar richtlijnen die u moet volgen:

 • Hervat lichamelijke activiteit gedurende 1 maand niet. Onderhevig aan genezingsproblemen;
 • Maak de littekens dagelijks schoon met zeep en droog ze daarna zorgvuldig af met een schone handdoek;
 • Er wordt een preventief antistollingsmiddel voorgeschreven, evenals het dragen van steunkousen. Er wordt een preventief antistollingsmiddel voorgeschreven en er moeten tot twee weken na ontslag compressiekousen worden gedragen om het risico op flebitis en longembolie te beperken;
 • Neem minstens 2 weken vrij van uw werk;
 • Zonbescherming op littekens is verplicht tot een jaar na de operatie.

In elk geval worden alle instructies aan de patiënt meegedeeld tijdens het eerste consult met de chirurg.

De risico’s van een dijlift in Tunesië

Natuurlijk brengt elke cosmetische of reconstructieve operatie bepaalde risico’s met zich mee. Hoewel deze zeer zeldzaam zijn, moeten patiënten er wel over geïnformeerd worden. Bij een dijlift zijn de meest voorkomende complicaties hematoom, infectie en ontsierende littekens.

Hoeveel kost een dijlift in Tunesië?

Een dijlift in Tunesië is een gepersonaliseerde ingreep, die gepland en uitgevoerd wordt op basis van uw voorkeuren, uw medische behoeften en het gebied van de dij. Daarom kunnen de prijzen voor een dijlift of dijlift aanzienlijk variëren. De prijs van een dijlift varieert tussen de €2.000 en €2.600, waarbij de gemiddelde kosten van een operatie rond de €2.200 liggen.


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️