Borstvergroting in Tunesië

borstvergroting prijs tunesië 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over borstvergroting in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een borstvergroting in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u overborstvergroting in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstvergroting in Tunesië

In Tunesië bedragen de gemiddelde kosten van een borstvergroting €1.800. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie, de medicijnen en de compressiekleding. Het uiteindelijke resultaat is binnen 1 maand zichtbaar.

ProceduresKosten Tunesië
Borstvergroting met prothese1800 €
Verandering van borstprothese2000 €
Verwijderen van borstprothese2000 €

Borstimplantaten in Tunesië

In een wereld waar esthetiek steeds belangrijker wordt, wenden veel mensen zich tot cosmetische chirurgie om onvolkomenheden of tekortkomingen te corrigeren. Dit geldt met name voor vrouwen, en een van de populairste soorten chirurgie is een borstvergroting.

Borsten zijn een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van een vrouw, en vrouwen met kleine borsten kunnen door middel van een operatie meer volume krijgen. Tunesië is een van de populairste bestemmingen voor een borstvergroting.

Er zijn verschillende redenen waarom dit land een aantrekkelijke bestemming is voor medisch toerisme, te beginnen met de prijzen. Ontdek onze complete gids voor borstvergrotingen in Tunesië.

Borstvergroting: een bekende operatie

Borstvergroting is na liposuctie de meest populaire vorm van cosmetische chirurgie ter wereld. Bij maar liefst 17% van de cosmetische operaties wordt het volume van de borsten vergroot. Dit onderstreept het belang van het esthetische aspect van de vrouwelijke borst in de huidige maatschappij.

Zoals de naam al aangeeft, is het doel van deze operatie om de borsten een nieuwe vorm te geven, voornamelijk door hun volume te vergroten met behulp van borstimplantaten. Tegenwoordig wordt een borstvergroting steeds beter gecontroleerd en is het niet langer een risicovolle ingreep. De gebruikte borstimplantaten worden ook steeds geavanceerder en bieden de patiënt anatomisch en esthetisch bevredigende resultaten.

Zijn er gevaren bij een borstvergroting?

Gezien het succespercentage is een borstvergroting vandaag de dag geen operatie om bang voor te zijn. Het is een veilige operatie, mits u naar een goede kliniek met bekwame chirurgen gaat. Maar zoals bij elk type operatie zijn er bepaalde risico’s, hoewel deze zeldzaam zijn:

  • Bloeding
  • Goedaardige of ernstige infectie
  • Veranderingen in de gevoeligheid van de borst.

Hoe wordt een borstvergroting in Tunesië uitgevoerd?

De operatie verloopt in verschillende fasen, die allemaal gevolgd moeten worden voor een succesvol resultaat en een zo snel mogelijk herstel. Alles begint met een preoperatief consult.

borstimplantatie in Tunesië

Het preoperatief consult

Voor de operatie is het essentieel om een eerste gesprek met de arts te hebben. Er zijn veel redenen voor dit gesprek, te beginnen met het controleren of er geen contra-indicaties zijn voor een borstvergroting. Dit zijn de contra-indicaties voor dit type operatie:

  • Voorgeschiedenis van flebitis of longembolie
  • Overmatig roken. Deze contra-indicatie kan gemakkelijk vermeden worden door minstens één maand voor de ingreep te stoppen met roken.
  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Weefselinsufficiëntie
  • Obesitas

Tijdens het consult zal de chirurg ook uw fysieke kenmerken analyseren, zoals uw lengte, gewicht, spieren, vetverdeling en thorax- en borstmorfologie. Tijdens dit consult geeft u aan wat uw wensen zijn en welk type borsten u wilt.

In ruil daarvoor zal de arts u vertellen hoe de operatie zal worden uitgevoerd en welke resultaten kunnen worden bereikt. U wordt ook geïnformeerd over de herstelperiode.

Borstvergrotingsprocedure

Een borstvergroting wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan de operatie tussen de 50 minuten en anderhalf uur duren. De patiënt krijgt steunkousen om het risico op flebitis te vermijden. Om de symmetrie en de herpositionering van de borsten beter te kunnen controleren, plaatst de chirurg de patiënt in een halfzittende positie.

De operatie kan vervolgens met verschillende technieken worden uitgevoerd. Er worden incisies gemaakt om het siliconenimplantaat in elke borst in te brengen. De incisies kunnen worden gemaakt in de plooi van de onderborst, op de tepelhof, onder de borstspier of tussen deze spier en de borstklier. De chirurg kan een van deze technieken alleen uitvoeren met uw toestemming, zoals u tijdens het eerste consult hebt besproken.

Borstimplantaten

Er zijn twee soorten borstimplantaten die tijdens deze operatie gebruikt kunnen worden. Het eerste is het implantaat gevuld met siliconengel, dat het meest gebruikt wordt. Het siliconenimplantaat geeft de borst een esthetisch uiterlijk en een natuurlijk gevoel.

De andere categorie is het fysiologisch met water gevulde implantaat, dat er minder natuurlijk uitziet, maar een aanzienlijke borstvergroting mogelijk maakt, met een aanzienlijk volume en stevige borsten.

Postoperatieve zorg

Nadat de implantaten zijn geplaatst, worden de incisies gehecht en kan er gedurende de volgende 24 uur een drain worden geplaatst om eventueel vocht af te voeren. De chirurg schrijft pijnstillers voor gedurende een periode van 15 tot 20 dagen. Het resultaat is niet direct zichtbaar, omdat u tijdens uw herstelperiode een bh-vormig verband moet dragen, ondersteund door elastische banden.

Na een borstvergroting moet u ook minstens 2 weken vrij nemen van uw werk en 2 maanden stoppen met sporten. U moet elk kwartaal door een chirurg gecontroleerd worden om na een jaar het uiteindelijke resultaat te bereiken.

Er bestaat ook de mogelijkheid om de operatie te herhalen als u niet helemaal tevreden bent met de verandering, of als er complicaties optreden (wat vrij zelden gebeurt).

Hier is een videoverslag over borstvergroting in Tunesië

Voor/na borstvergroting foto’s

Waarom kiezen voor Tunesië voor een borstvergroting?

Tunesië biedt medische diensten voor het aanmeten van borstprothesen en trekt veel patiënten van over de hele wereld aan. Eerst en vooral zijn de prijs van de prothesen en de procedure de belangrijkste redenen waarom medische toeristen naar het land komen. Een borstvergroting is in Tunesië veel goedkoper dan in Europa.

Hoeveel kost een borstvergroting in Tunesië?

De kosten van een borstvergroting in Tunesië hangen af van de arts en het type implantaat dat gebruikt wordt. Over het algemeen variëren de kosten van de ingreep tussen €1.800 en €2.200. Aangezien dit een cosmetische ingreep is, wordt een borstvergroting over het algemeen niet door de ziektekostenverzekering gedekt.

Wij kunnen u helpen bij het organiseren van uw medische reis

Als u zich eindelijk beter wilt voelen over uw lichaam en uw langverwachte borstvergroting wilt laten uitvoeren, kunnen wij u helpen om dit vrij snel voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor alle administratieve aspecten van uw medische reis, van het boeken van uw vliegticket tot het kiezen van de juiste kliniek en het boeken van uw hotelkamer. Wij regelen alles, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een comfortabel verblijf.

U kunt ons meteen een offerteaanvraag sturen voor uw borstvergroting in Tunesië, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️