Borstlift in Tunesië

borstlift prijs tunesië 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over borstlifting in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde borstlift in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over borstlifting in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstlift in Tunesië

De gemiddelde prijs van een borstlift in Tunesië in Tunis is 2.000 euro, met een minimumprijs van 1.800 euro en een maximumprijs van 2.700 euro. Op basis van een volledig gepersonaliseerd onderzoek zal de plastisch chirurg uw behoeften en het ideale type behandeling bekijken. De verblijfsduur is 7 dagen en het ziekenhuisverblijf 1 nacht. Het uiteindelijke resultaat is binnen 7 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Borstlift zonder prothese1800 €
Borstlift met borstprothese2700 €

Borstlifting is een bekende en erkende vorm van cosmetische chirurgie. In Tunesië is een borstlift, of mastopexie, een chirurgische ingreep om het uiterlijk van de borsten te verjongen. Het verstevigt de borsten en vergroot hun volume om ze een nieuwe vorm te geven. Zeg maar dag tegen verslapte borsten: u houdt er stevige, ronde borsten aan over.

De kwaliteit van cosmetische chirurgie is vermaard in het land, dat ook aantrekkelijke prijzen voor deze operaties biedt. Ontdek alles wat u moet weten over borstlifting.

Definitie van een borstlift

Borstlifting staat ook bekend als mastopexie of borstlifting. Het is een cosmetische chirurgische ingreep die bedoeld is om de borsten een nieuwe vorm te geven. Borstcorrectiechirurgie verbetert het beeld dat een vrouw van haar borsten heeft. Door overtollige huid van de borsten te verwijderen, behandelt de operatie de ptosis van de borsten en worden de borsten mooier.

Met het ouder worden of na een zwangerschap hebben de borsten de neiging om te verslappen en de areola’s naar beneden te wijzen. De borsten verliezen hun elasticiteit en stevigheid. Een borstlift, met of zonder prothesen, lift de borsten en geeft vrouwen hun volledige zelfvertrouwen terug.

De operatie kan gecombineerd worden met andere technieken, met name borstverkleining of borstvergroting.

Borstlift in Tunesië: voor wie?

Borsten zijn onderhevig aan de effecten van leeftijd, gewichtsverlies of -toename, zwangerschap en borstvoeding. Na verloop van tijd kunnen ze hun stevigheid, elasticiteit en stevigheid verliezen. Toch blijven ze een symbool van vrouwelijkheid. Sommige vrouwen worden dan ook gecompliceerd als hun borsten veranderen.

Als de borsten hangen, de tepels verslappen of de borst asymmetrisch wordt, kan een borstoperatie een oplossing zijn om er weer jeugdiger uit te zien.

Kortom, u kunt baat hebben bij een borstlift als:

  • uw borsten hangen ;
  • uw tepels naar beneden wijzen
  • uw areola’s uitgerekt zijn
  • uw borsten asymmetrisch zijn, waarbij de ene lager zakt dan de andere.

Procedure voor een borstlift

Het mastopexieproject begint met een eerste afspraak met de chirurg. Deze vindt plaats in de maand voorafgaand aan de operatie. Op dat moment zal de arts een pre-operatieve controle uitvoeren. Dit omvat een mammografie en een echografie van de borst.

De chirurg zal u ook instructies geven die u vóór de operatie moet opvolgen. Hij of zij zal u er met name aan herinneren dat u één maand voor de operatie en tot twee weken daarna volledig moet stoppen met roken. Om elk risico op bloedingen te vermijden, mag u gedurende 10 dagen voor de operatie geen medicijnen op basis van aspirine innemen.

De borstliftoperatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. De operatie duurt tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de gebruikte techniek. De keuze hangt af van de vorm en het volume van de borsten, de positie van de areola’s, het uiterlijk van de huid van de patiënt en de mate van ptosis van de borsten. De incisies zullen verschillende vormen aannemen:

  • als de ptosis van de borst licht is, wordt er alleen een cirkelvormige incisie rond het tepelhof gemaakt. Deze wordt gemaskeerd door de natuurlijke pigmentatie van het gebied;
  • bij een matige ptosis van de borst worden de incisies rond het tepelhof en verticaal tot aan de borstplooi gemaakt;
  • als de ptosis van de borst aanzienlijk is, wordt er een derde horizontale incisie in de plooi van de onderborst gemaakt, die een omgekeerde T vormt.

Als de borstlift gecombineerd wordt met een borstverkleining of implantaten, is er geen extra incisie nodig.

In beide gevallen vervangt de chirurg de borstklier en verwijdert vervolgens de overtollige huid om de borst te liften. Hierdoor worden de tepels gelift en de borst rechtgezet.

Aan het einde van de operatie wordt er verband aangebracht om het geopereerde gebied te beschermen.

Voorzorgsmaatregelen na een borstlift

Borstlifting veroorzaakt weinig pijn. Eenvoudige pijnstillers zijn voldoende om het ongemak na de operatie te verminderen. Normaal gesproken treden er zwellingen en blauwe plekken op, en de patiënte zal het een paar dagen moeilijk vinden om haar armen op te tillen.

Ze moet ook het dragen van zware lasten vermijden. Ze moet ook vermijden om op haar buik te slapen. Dit zijn geen grote ongemakken en het duurt maar een paar dagen.

Na een dag of twee wordt het verband dat aan het einde van de facelift is aangelegd, verwijderd en vervangen door een flexibeler verband. De patiënt moet een maand lang dag en nacht een steun-BH dragen en daarna zes maanden lang alleen overdag.

Artsen raden aan om 7 tot 10 dagen vrij te nemen van het werk en twee maanden te wachten voordat u uw sportactiviteiten kunt hervatten. Het is ook raadzaam om een jaar te wachten voordat u borstvoeding geeft.

Het uiteindelijke resultaat van een borstlift is 6 tot 10 maanden na de operatie zichtbaar. U kunt dan volop genieten van uw nieuwe borsten.

Hoeveel kost een borstlift in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een borstlift in Tunesië zijn €1.700 tot €1.900 voor een borstlift zonder implantaten, en €2.650 tot €2.750 voor een borstlift met implantaten

Deze prijzen omvatten over het algemeen het verblijf in de kliniek, de kosten voor de operatie, noodzakelijke transfers, medicatie en verleende zorg. Prijsvariaties zijn afhankelijk van de mate van borsttose, de gebruikte techniek en de kliniek die voor de operatie wordt gekozen


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️