Borstimplantaten in Tunesië

borstimplantaat tunesië 1
Geschreven door Émilie

Alles wat u moet weten over borstimplantaten in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde borstimplantatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over borstimplantaten in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstimplantaat in Tunesië

De gemiddelde prijs van een borstimplantaat in Tunesië is €2.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1800 tot €2200. Het verwijderen van uw borstimplantaten kan meer dan €1.300 kosten, exclusief andere kosten die met de operatie gepaard gaan. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief anesthesie, de operatie en medicatie. Het uiteindelijke resultaat is binnen 3 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Borstimplantaat2000 €

Wat is een borstimplantaat?

Overweegt u een borstvergrotende operatie in Tunesië? De meeste patiënten denken meteen aan de grootte zonder rekening te houden met de andere factoren die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen binnen uw budget. De gemiddelde kosten van borstimplantaten kunnen variëren, afhankelijk van onder andere het type implantaat, de voorkeur voor de plaats van de incisie en de plaatsing.

Borstimplantaten in Tunesië zijn verkrijgbaar in siliconengel of zoutoplossing. Hoewel het omhulsel van het implantaat hetzelfde blijft, bieden de twee vulmaterialen verschillende opties wat betreft grootte en gevoel, wat een aanzienlijke invloed kan hebben op de prijs van borstimplantaten.

Kosten van borstimplantaten

Een snelle zoektocht op het internet zal gemakkelijk de gemiddelde kosten van borstimplantaten aan het licht brengen, wat misleidend kan zijn; deze statistieken omvatten zelden de kosten die met de operatie gepaard gaan, zoals anesthesie, faciliteiten en honoraria van chirurgen.

Voordat u mentaal op weg gaat om uw nieuwe bikini te kopen of uw nieuwe Pinterest-bord te maken, moet u rekening houden met de volgende factoren die de prijs van borstimplantaten in Tunesië kunnen beïnvloeden:

Prijsvariaties voor borstimplantaten in Tunesië

 • Geografische locatie – prijzen variëren afhankelijk van waar ter wereld u zich bevindt. We zullen hier later in meer detail op terugkomen..
 • Honorarium van de chirurg – Het is niet alleen waar uw chirurg is, maar wie hij of zij is die zijn of haar honorarium bepaalt.
 • Vergoedingen voor operatiekamers – Praktijken hebben, net als chirurgen, variabele vergoedingen die deels bepaald worden door locatie en reputatie.
 • Benodigdheden – Het type implantaat dat u kiest, canules, laservezels en andere materialen die nodig zijn om de procedure uit te voeren.
 • Verdoving, medicatie..
 • Vervolgafspraken

Bijkomende kosten van borstimplantaten

Hoe lang kunt u van huis wegblijven? Uw Tunesische chirurg kan u een algemeen idee geven van de standaard hersteltijd voor patiënten met een borstvergroting in Tunis, maar elk individu is anders. Het is aan te raden om minstens een maand na de operatie niet te reizen.

Zorg dat u een plan hebt voor het geval van een late complicatie en regel na uw thuiskomst nazorg. Idealiter kunt u regelen dat u met uw chirurg meereist voor uw nazorg. Maak een afspraak met een plaatselijke chirurg voor de follow-up van uw borstimplantaten vóór de operatie.

Reizen voor uw borstvergroting heeft een aantal voor- en nadelen. Met goed onderzoek en een goede voorbereiding kan de patiënt de voordelen maximaliseren en de risico’s minimaliseren.

Elke chirurg is anders en het is belangrijk om de juiste chirurg voor u te kiezen. Als u zich afvraagt “hoeveel kost een borstvergroting?”, bedenk dan dat de prijs afhangt van de chirurg, de beschikbare apparatuur in de praktijk die u kiest, de geografische locatie en de kosten die gepaard gaan met borstimplantaatchirurgie.

Veel chirurgen bieden borstimplantaatfinanciering aan, terwijl anderen beginnen met het aanbieden van betaalbare opties voor borstvergroting. Wanneer u een cosmetische ingreep overweegt, moet u binnen een prijsklasse blijven waar u zich goed bij voelt. Praat vóór uw eerste consult met uw chirurgisch coördinator over de prijs- en financieringsopties.

Kosten van borstimplantaatrevisie

Het kan moeilijk zijn om de kosten voor het verwijderen en vervangen van borstimplantaten te berekenen zonder voorafgaand overleg. Elke patiënt en elke situatie is anders.

Sommige patiënten kiezen voor het verwijderen en vervangen van borstimplantaten, terwijl anderen direct overgaan tot het verwijderen van borstimplantaten en vervanging vermijden.

De gemiddelde levensduur van een borstimplantaat is 10 tot 25 jaar, tenzij er een breuk optreedt of het volume na verloop van tijd verandert. Chirurgen raden vrouwen met siliconenimplantaten aan om elke twee jaar een MRI te laten doen om te controleren op lekken.

Kosten voor het verwijderen van een borstimplantaat

Als u op een bepaald moment besluit om uw borstimplantaten te verwijderen, brengt dat extra kosten met zich mee. Als uw implantaten relatief nieuw zijn, meestal vijf jaar of minder, en er geen sprake is van deflatie, verkalking of contractuur, kunnen borstimplantaten gemakkelijk worden verwijderd.

Voordat u beslist welke procedure voor het verwijderen van borstimplantaten het beste voor u is, zal uw arts u vragen om een echografie of MRI van de borst te laten maken om de toestand van uw implantaten vast te stellen. Het verwijderen van uw borstimplantaten kan meer dan €1.300 kosten, exclusief andere kosten die met de operatie gepaard gaan.

De herstelkosten van een borstvergroting

De herstelkosten kunnen van patiënt tot patiënt verschillen. Vergeet niet dat uw herstel sterk afhankelijk is van uw vermogen om de instructies van uw chirurg op te volgen. Het is van essentieel belang dat u een chirurg kiest met de specifieke aanpak en het ervaringsniveau dat vereist is, zodat u kunt genieten van een kwaliteitsprocedure en een aangenaam herstel na een borstvergroting.

Het herstelbudget van uw borstvergroting kan het volgende omvatten:

 • Verlof en andere verplichtingen – De meeste mensen nemen een week vrij van hun werk om te herstellen. Als u geen betaald verlof heeft, moet u ook met deze kosten rekening houden. Gelukkig gaan de meeste patiënten binnen drie tot vijf dagen weer aan het werk. Als u kinderen heeft, kunt u ook de kosten voor kinderopvang meerekenen.
 • Kosten voor pijnstillers – Na de operatie zullen de meeste patiënten lichte tot ernstige pijn ervaren. Sommige patiënten nemen helemaal geen pijnstillers, terwijl anderen verschillende soorten pijnstillers kiezen op voorschrift van hun chirurg. Verdovende middelen worden niet aanbevolen, omdat ze verslavend kunnen zijn. Reken op €25-35 voor niet-opioïde pijnstillers die geen anticoagulantia zijn.
 • Het type ingreep dat u kiest – Elke borstvergrotingsprocedure en elk implantaat is anders en dat geldt ook voor de herstelkosten. Een traditionele borstvergroting brengt bijvoorbeeld meer downtime met zich mee, wat duurder kan zijn.
 • Ondersteuningsbeha – De kosten van chirurgische beha’s of compressiebeha’s mogen niet over het hoofd gezien worden, omdat u deze ongeveer twee weken na de operatie moet dragen om de zwelling tot een minimum te beperken. Reken op een uitgave van €25-35.
 • Huur een verzorger in – De beste verzorgers zijn familie, een echtgenoot of een vriend, omdat ze betrouwbaar zijn en niets kosten. Soms is dit ondersteuningssysteem echter niet beschikbaar en moet u een verzorger inhuren, of dit nu wordt aanbevolen door uw chirurg of het resultaat is van uw eigen onderzoek. Als u van plan bent om een verzorger in te huren, moet u deze kosten in uw budget opnemen.
 • Kosten van vervolgafspraken – Patiënten moeten vervolgafspraken bijwonen om een bevredigend herstel te garanderen.
 • Medische massage – Een vaak gerapporteerde complicatie na borstimplantaatchirurgie is kapselcontractuur, die gemakkelijk kan worden vermeden met massagetherapie. U moet ook met deze kosten rekening houden.
 • Transportkosten en accommodatie – Als u van buiten de staat komt, moet u rekening houden met transportkosten als u in de buurt bent, afhankelijk van uw accommodatievoorkeuren.

Hebt u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️