Dr Mehdi Chennoufi

Dr Mehdi Chennoufi Kliniek Tunis 1

Dr Mehdi Chennoufi is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2008 en gevestigd in Tunis, Tunesië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dr Mehdi Chennoufi, Tunis, Tunesië

Of u nu op zoek bent naar plastische chirurgie die aan uw verwachtingen voldoet of naar een behandeling voor esthetische geneeskunde in Tunesië, het doel van Dr Mehdi Chennoufi is de tevredenheid van onze cliënten van over de hele wereld. Vandaag de dag hebben we een hoog tevredenheidspercentage dat blijft stijgen.

Als we vandaag de dag onze onfeilbare competentie kunnen aantonen, dan is dat dankzij onze knowhow en de zorgvuldige keuze van onze verschillende specialisten. Wij werken met de beste chirurgen en esthetische specialisten in Tunesië, die erkend worden door de wetenschappelijke gemeenschap, en onze privéklinieken zijn modern en voldoen aan de strengste hygiënische voorwaarden.
De Italiaanse markt blijft vertrouwen in ons stellen en beschouwt Tunesië tegenwoordig als een veilige en ideale bestemming voor plastische en reconstructieve chirurgie.

Om hen zo goed mogelijk tevreden te stellen, hebben we een kwaliteitshandvest opgesteld waarin we onszelf onvoorwaardelijke principes en waarden opleggen, zoals integriteit, professionaliteit en transparantie.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Verlaging van de voorhoofdslijn
Creëren van dubbele oogleden
Braziliaanse facelift
Borstvergroting
Borstlift
Laserliposuctie
Secundaire neuscorrectie
Mastopexie
Lipofilling van het gezicht
Halslift
Maagband
Maagbotox
Omleiding
Sleeve
Borstverkleining
Baarmoederhalslift
Liposuctie
Rhinoplastie
Otoplastiek
Buikwandcorrectie

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Tunis – Land: Tunesië – Opgericht in 2008
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Arabisch


Avis de Cabinet Dr Mehdi Chennoufi

Noemie Burger
Noemie Burger
15:04 19 Apr 24
Ik ben geopereerd Ik heb momenteel een facelift gedaan bij de prothesechirurg met een grote glimlach en adviseert je, luistert en het belangrijkste is dat hij me een prachtige borst heeft gegeven, trots op hem. Ik raad hem je aan ☺️
Lia dos Santos Rodrigues
Lia dos Santos Rodrigues
21:45 02 Jan 24
Dr CHENNOUFI est maravilhoso super humano , prendre tempo para explicar e aconselha o que melhor para paciente, minha experiencia com Dr. CHENNOUFI un lifiting seio com proteses, uma grande lipicsion nas coxas e nos cullotes ele tiro 6 litros de gordira e me conselhou que nao poderia fazer lipcision na minha barriga e nas costas pk ja era muita coisa ele disse depois voce se recuperar nos vamos mais de 2 so isso eu aceitei adoré ses conselhos . To medico e Toda équipe, foi atraves da medikalista que encontre excellent medico humano .Obrigado Dr CHENNOUFI por tudo e Toda sua équipe
Julie THIERY
Julie THIERY
11:56 18 Jan 24
Ik raad het ten zeerste aan, dokter Chennoufi heeft een buikwandcorrectie bij mij uitgevoerd met een diastasisbehandeling en een borstlift met prothesen. Het werk dat hij deed is schitterend, zijn steun zelfs na de interventie was onberispelijk.Een maand na terugkeer in Frankrijk kreeg ik een complicatie, hij was op elk moment beschikbaar en gaf altijd goed advies.Voor dit alles raad ik het ten zeerste aan.
Juliana Fontão
Juliana Fontão
10:29 25 Jan 22
Wat kan ik meer zeggen dan TEVREDEN!Dokter Chennoufi is briljant, attent, open, hij stelt je heel snel op je gemak! Wij willen hem meteen vertrouwen. Het resultaat is magisch. Voor mij een droom die uitkomt. (Borstvergroting) geen grote pijn. Ik vertrouw hem het volume toe en ik ben heel blij! Nogmaals bedankt. Ik zou deze chirurg aanbevelen aan iedereen om mij heen die het nodig heeft. Bedankt voor alles !!!
Valerie PM
Valerie PM
10:53 31 May 23
Geopereerd in 2017 voor een borstprothese, raad ik Dr. Chennoufi alleen aan voor zijn uitstekende werk en de ernst van de zorg. Als ik het opnieuw zou moeten doen, zou ik het zonder aarzelen opnieuw doen, bedankt dokter!
Marine _brcky
Marine _brcky
16:28 27 Jul 23
Dr. Chennoufi heeft mij in juni geopereerd voor liposuctie van verschillende gebieden (dubbele kin, buik/rug, armen, dijen) en ik ben meer dan tevreden!! Het geleverde werk is perfect, ik ben erg blij met het resultaat. Ik leef weer, maar echt, ik kan eindelijk genieten zonder complex! Ik ben De Chennoufi zeer dankbaar die luisterde, die me elke dag kwam bezoeken tot het einde van mijn verblijf en die ervoor zorgde me het beste advies voor de toekomst te geven. Ik bedank ook de verpleegsters die schattig waren en die altijd via WhatsApp beschikbaar zijn voor eventuele vragen.Het is altijd stressvol om een ​​chirurg op afstand te vinden (ik kom uit Frankrijk) en vooral in het buitenland. Ik ben opgelucht dat ik in goede handen ben geweest. Nogmaals hartelijk dank Dr. Chennoufi voor uw professionaliteit en uw vriendelijkheid. Ik zal niet stoppen om je aan te bevelen.Marina B.
Jihene Ben arab
Jihene Ben arab
02:12 13 Sep 23
Dr. Mehdi Chennoufi is een uitstekende chirurg, ik heb onlangs een buikwandcorrectie en liposuctie gehad en ik ben zo blij met de resultaten. Alles ziet er zo natuurlijk uit, en mijn navel ook. Ik raad hem ten zeerste aan iedereen aan.
Gregoire Frias
Gregoire Frias
00:28 22 Apr 23
Ik heb 7 jaar geleden een neuscorrectie ondergaan door Dr. Medhi Chennoufi. Na de operatie bleef de neus merkbaar scheef staan. Het litteken is zeer zichtbaar en diep. Wat een amateurisme! Toen hij het verband verwijderde, en terwijl ik hem erop wees dat de neus scheef zat, ontkende hij het en... vertrok! Ik heb hem niet meer gezien! Schandalige houding van een arts die er prat op gaat dat hij "luistert"! Aangezien ik mevrouw Manel, de coördinator met wie ik contact had, ook niet meer zag vanuit Frankrijk naar de dagelijkse zorg. De dag dat ik vertrok, was ze zogenaamd op reis... Zodra het geld in zijn zak zit, is er niemand meer en word je verwaarloosd. Ren weg!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️