Bilvergroting in Tunesië

bilvergroting 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over bilvergroting in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde bilvergroting in Tunis.

BesteKlinieken.com informeert u overbilvergroting in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een bilvergroting in Tunesië

In Tunesië zijn de gemiddelde kosten van een bilvergroting met implantaten €2.800, en zonder implantaten €2.500. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 tot 4 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie, de medicatie en de compressiekleding. Het uiteindelijke resultaat is binnen 4 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Bilvergroting met implantaten2800 €
Bilvergroting zonder implantaten2500 €

Een bilvergroting in Tunesië is nog nooit zo succesvol geweest, en patiënten van over de hele wereld aarzelen niet langer om te reizen. De redenen hiervoor? Aan de ene kant de zeer aantrekkelijke kosten , maar ook vanwege het aantal steeds meer ervaren chirurgen en ultramoderne gezondheidsinstellingen.

Wat is een bilvergroting?

Een bilvergroting is een ingreep die over het algemeen bestaat uit:

  • Het volume van de billen vergroten;
  • Het uiterlijk van de billen verbeteren;
  • Het verstevigen van een bil die een beetje slap en verslapt is.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn over het algemeen billen die te plat worden gevonden, of billen die een beetje slap of hangend zijn, vooral als gevolg van snel gewichtsverlies.

Welke soorten implantaten worden gebruikt?

Er zijn 2 soorten operaties:

Vettransplantatie (ook bekend als Brazilian Butt Lift – BLL).

Dit betekent dat er vet uit een ander deel van het lichaam wordt gehaald en vervolgens naar de billen wordt getransplanteerd. Het voordeel van deze methode is dat het 100% natuurlijk is. Het bestaat in feite uit het opnieuw injecteren van uw eigen vet, zonder gebruik te maken van een vreemd lichaam. Dit voorkomt elk risico op afstoting of allergische reacties.

Door siliconen bilimplantaten in te brengen.

Deze implantaten zijn gemaakt van een zeer flexibel materiaal en worden achter de spier geplaatst, waardoor ze er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Er moet ook opgemerkt worden dat de gel die de implantaten omgeeft ultra-resistent is , wat elke vorm van siliconenlekkage in het lichaam voorkomt.

Wie kan een bilvergroting in Tunesië ondergaan?

Iedereen kan bilimplantaten krijgen, zolang de patiënt in goede gezondheid verkeert.

Als het echter om vettransplantatie gaat, moet de patiënt voldoende vetvolume hebben om het vet te kunnen oogsten. Als dit niet het geval is, zullen mensen die te dun zijn hun toevlucht moeten nemen tot siliconenimplantaten.

In beide gevallen is het belangrijk om de situatie te bespreken met de chirurg die de operatie uitvoert. De beste oplossing hangt af van de gewenste resultaten.

Hoe werkt de operatie en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen?

Voor de grote dag is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en u volledig bewust te zijn van wat er gaat gebeuren.

Vóór

Zoals bij elke cosmetische chirurgische ingreep, wordt er een eerste consult met een chirurg georganiseerd. Dit stelt de patiënt in staat om zijn of haar behoeften aan de plastisch chirurg kenbaar te maken, en samen stellen ze een plan van aanpak op.

Na enkele vragen kan de plastisch chirurg aangeven wat de mogelijke oplossingen zijn. Hij kan de patiënt ook geruststellen over hoe de operatie zal verlopen. Dit is een belangrijk moment dat niet over het hoofd gezien mag worden.

Alle plastische chirurgie brengt bepaalde mogelijke complicaties met zich mee, zoals infectie, bloedingen, blauwe plekken, overmatige zwelling of gewoon een onbevredigend resultaat. Hoewel dit zelden voorkomt, is de plastisch chirurg verplicht om vóór de operatie op alle mogelijke risico’s te wijzen.

Te nemen voorzorgsmaatregelen: over het algemeen wordt patiënten gevraagd om één maand voor de operatie te stoppen met roken en om 10 dagen van tevoren te stoppen met het innemen van ontstekingsremmende of antistollingsmedicijnen. Alle informatie wordt echter tijdens het pre-operatieve consult gegeven.

Tijdens

Op de dag van de operatie worden patiënten uitgenodigd om naar het Tunesische medische centrum van hun keuze te gaan om de ingreep te ondergaan.

In het geval van vettransplantatie

De operatie wordt over het algemeen onder algehele narcose uitgevoerd en duurt één tot drie uur. Het vet wordt uit de heupen en zadeltassen gehaald. Het wordt vervolgens gecentrifugeerd voordat het gelijkmatig over het bovenste deel van de billen wordt verdeeld.

Dit is een minimaal invasieve procedure die zeer fijne littekens achterlaat.

Uiteindelijk blijft de patiënt een nacht in het ziekenhuis, maar soms wordt de ingreep poliklinisch uitgevoerd, d.w.z. dat de patiënt een paar uur later ontslagen wordt.

De resultaten: de billen zijn steviger en beter gevormd, en de resultaten beginnen tussen 3 en 6 maanden na de operatie zichtbaar te worden. Naar schatting krimpen de billen na de operatie met ongeveer 30%, omdat het vetvolume op natuurlijke wijze afneemt. Daarom kan een tweede operatie nodig zijn om het transplantaat permanent te maken.

In het geval van bilimplantaten

Ook hier wordt de operatie vaak onder algehele narcose uitgevoerd. Eenmaal in de operatiekamer brengt de chirurg het siliconenimplantaat achter de spier in, via een heel fijn sneetje in de bilplooi. De prothese wordt dan tussen de weefsels van de gluteus maximus geplaatst. De operatie duurt 1 tot 3 uur en vereist een overnachting in het ziekenhuis.

De resultaten: de billen krijgen hun definitieve vorm na 3 maanden, als de zwelling is afgenomen. Het duurt ongeveer 12 maanden voordat het litteken zijn definitieve vorm heeft aangenomen, dus u zult geduld moeten hebben. Tot slot kan een bilimplantaat tot 20 jaar meegaan, maar regelmatige controle is noodzakelijk. Breuken zijn zeldzaam, maar het is belangrijk om ze in de gaten te houden.

Na

  • De pijn is vaak matig, maar kan soms wat heviger zijn. In dat geval wordt u thuis de juiste medicatie voorgeschreven. De patiënt krijgt ook pijnstillers tijdens de ziekenhuisopname;
  • Het is raadzaam om zitten te vermijden gedurende 8 dagen na de bilvergroting;
  • Patiënten mogen pas na 6 weken fysieke activiteiten hervatten;
  • Het is ook verplicht om steunkousen te dragen, zoals aangegeven door het verplegend personeel;
  • De patiënt kan tussen 2 en 4 weken na de operatie weer aan het werk;
  • De zwelling zal geleidelijk afnemen totdat deze na een paar maanden zijn definitieve vorm bereikt.

Hoeveel kost een bilvergroting in Tunesië?

De kosten van een bilvergroting in Tunesië zijn 2.500 euro. Dit varieert afhankelijk van de gebruikte methode, de gezondheidsinstelling en de plastisch chirurg die de operatie uitvoert. In ieder geval worden de kosten van cosmetische chirurgie 2 tot 3 keer lager geschat dan in Europa.

Tunesië is snel een favoriete bestemming voor esthetisch toerisme geworden. Een bilvergroting in Tunesië is een van de populairste ingrepen. Vooral voor patiënten die een operatie in een Europees land willen ondergaan.


Hebt u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator kan u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️