Ultrasone neuscorrectie in Tunesië

ultrasone neuscorrectie prijs tunesië 1 1
Geschreven door Manuella

Vindt u uw neus niet mooi? Helaas kunt u uw neus niet verbergen zoals u uw bobbels, love handles enzovoort kunt verbergen. Want u kunt hem zien, letterlijk, “als een neus in het midden van uw gezicht”. Laat een ultrasone neuscorrectie uitvoeren in Tunesië en maak een einde aan uw complex… voorgoed!

BesteKlinieken.com informeert u over ultrasone neuscorrectie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van ultrasone neuscorrectie in Tunesië

In Tunesië bedragen de gemiddelde kosten van een ultrasone neuscorrectie €2.400. De procedure wordt uitgevoerd onder algehele narcose en duurt 2 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten in euro’s
Ultrasone neuscorrectie in Tunesië2400 €

Alles wat u moet weten over ultrasone neuscorrectie in Tunesië

Rhinoplastie is cosmetische chirurgie om het belangrijkste deel van het gezicht te corrigeren, modelleren, hervormen en verfraaien… de neus!

Dankzij deze chirurgische ingreep is het mogelijk om de punt van de neus in te korten of te vergroten, en elk type neus te corrigeren, of het nu een :

 • Verbogen neus
 • Griekse neus,
 • Egyptische neus,
 • Taps toelopende neus,
 • Aquiline neus,
 • Bochelneus..

Ultrasone neuscorrectie in Tunesië is de nieuwste chirurgische techniek om de neus te hervormen. Deze techniek maakt gebruik van moderne, geminiaturiseerde instrumenten.

Hiermee kunnen alle neusproblemen, zowel cosmetische als medische, nauwkeuriger worden gecorrigeerd dan met conventionele neuscorrecties.

Wie kan ultrasone neuscorrectie in Tunesië ondergaan?

Ultrasone neuscorrectie in Tunesië kan op elke leeftijd en vanaf de late adolescentie worden uitgevoerd.

Deze chirurgische ingreep kan zowel door mannen als vrouwen worden aangevraagd, om esthetische en/of medische redenen. In het bijzonder wanneer de patiënt een misvorming of een ademhalingsprobleem heeft.

Voordelen van ultrasone neuscorrectie in Tunesië :

Tunesië trekt evenveel toeristen als liefhebbers van cosmetische chirurgie.

Tunesië beschikt namelijk over een groot aantal klinieken die zijn uitgerust met hightech apparatuur en die de beste cosmetische chirurgen en neuschirurgen aanwerven!

Het land heeft ook een overvloed aan stranden en toeristische plekken die u tijdens uw herstel kunt bezoeken! Bovendien zijn de kosten van ultrasone neuscorrectie in Tunesië zeer betaalbaar !

Wat houdt medisch toerisme in?

Wij organiseren alles van A tot Z:

 • Vliegtickets,
 • Pre- en postoperatieve consulten,
 • De kosten van de operatie,
 • Ziekenhuiskosten,
 • De honoraria van de neuschirurg,
 • Vertalerskosten, indien nodig.

Om de kosten van een chirurgische reis voor ultrasone neuscorrectie in Tunesië te weten te komen, vult u het formulier in. Wij nemen contact met u op met een gratis en vrijblijvende offerte.

Lees ook: Secundaire neuscorrectie in Tunesië

Procedures voor ultrasone neuscorrectie in Tunesië

Onze coördinator zal contact opnemen met een van de beste neuschirurgen om voor u te zorgen. U zult waarschijnlijk gevraagd worden om foto’s op te sturen zodat de specialist uw neus kan beoordelen.

Onze coördinator neemt vervolgens contact met u op via Whatsapp of e-mail. Zij zal u de pre-diagnose van de neuschirurg geven en een prijsopgave voor uw all-inclusive medische verblijf.

Hoe werkt ultrasone neuscorrectie in Tunesië?

Zoals hierboven vermeld, wordt er op afstand een eerste consult georganiseerd. Tijdens dit consult beoordeelt de neuschirurg de neus en neemt hij kennis van de verwachtingen van de patiënt.

Voor complexe gevallen en patiënten die een ultrasone neuscorrectie in Tunesië willen ondergaan om ademhalingsmoeilijkheden te verlichten. Zij zullen een CT-scan moeten ondergaan om hun neuspiramide te onderzoeken (grootte, afwijking van het neustussenschot, enz.).

Zodra u onze medische schatting hebt geaccepteerd, beginnen we met het plannen van uw reis en alle details met betrekking tot uw cosmetische ingreep.

Vóór de ultrasone neuscorrectie in Tunesië

Aangezien een ultrasone neuscorrectie in Tunesië onder algehele narcose wordt uitgevoerd, moet u naar de kliniek komen voor een preoperatieve controle. Vlak voor de operatie komt uw anesthesist langs om u gerust te stellen en uw bloedonderzoeken te bekijken.

De dag van de ultrasone neuscorrectie

Om de neus te modelleren en de gewenste vorm te geven, moet het neusbot geraakt worden. Ultrasone neuscorrectie verschilt echter van conventionele neuscorrectie door het type, de veiligheid en de precisie van de gebruikte instrumenten.

Bij conventionele neuscorrectie gebruikt de plastisch chirurg mechanische instrumenten. Bij ultrasone neuscorrectie gebruikt de neuschirurg de piezotome, een geminiaturiseerd instrument dat trilt met ultrageluid.

De procedure duurt ongeveer twee uur. Aan het einde van de operatie stabiliseert de neuscorrectie specialist de neus met een spalk of een uitwendig gipsverband:

 • Om het tussenschot tussen de neusgaten te beschermen,
 • Voorkomen dat de botten bewegen,
 • En patiënten normaal te laten ademen.

Na de ultrasone neuscorrectie in Tunesië

Na uw ultrasone neuscorrectie in Tunesië brengt u de nacht in de kliniek door. De volgende dag wordt u ontslagen voor een herstelperiode van minimaal 15 dagen.

Een week na de ultrasone neuscorrectie kunt u het gips verwijderen. Schrik echter niet als u een zwelling rond de neus of blauwe plekken rond de ogen opmerkt – dit is volkomen normaal. Het uiteindelijke resultaat is pas na 6 maanden of een jaar zichtbaar.

Ongewenste reacties verdwijnen na de derde week. Het is zeer waarschijnlijk dat u tijdens uw herstelperiode wat pijn zult hebben. Uw arts zal u pijnstillers voorschrijven om deze te verzachten.

Voorzorgsmaatregelen na een ultrasone neuscorrectie in Tunesië

Zelfs als de neuscorrectie alleen het gezicht betreft, is het niet raadzaam om deze vooraf te ondergaan. Patiënten wordt afgeraden om weer te gaan sporten. Intense lichamelijke activiteit moet de eerste 3 maanden worden opgeschort.

Dankzij de ultrasone neuscorrectie in Tunesië is uw neus perfect voor het leven! Het uiterlijk kan na verloop van tijd echter licht veranderen. Maar maakt u zich geen zorgen, alle onregelmatigheden die u opmerkt kunnen eenvoudig worden gecorrigeerd door hyaluronzuur te injecteren.


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze coördinator zal u gratis helpen om het succes van uw operatie in Tunesië te garanderen. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️