Implantatie van borstspieren voor mannen in Tunesië

prijs borstimplantaten tunisie pas chere 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over borstimplantaten in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor succesvolle borstimplantaten in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over pectorale implantaten in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van borstimplantaten in Tunesië

De gemiddelde kosten van borstimplantaten in Tunesië zijn €2.700. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 1 maand zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Pectorale implantaten2700 €

Borstvergrotende operatie: een operatie om het volume en de vorm van de borstspieren te vergroten, met als doel het figuur een atletischer uiterlijk te geven.

Wat houdt een borstvergrotende operatie in?

Het plaatsen van borstimplantaten is een cosmetische operatie die oorspronkelijk vooral voor medische doeleinden werd gebruikt (met name voor mannen die lijden aan het Polandyndroom).

Vandaag de dag wordt deze operatie steeds vaker voor puur esthetische doeleinden gebruikt: veel mannen nemen hun toevlucht tot deze operatie om gespierdere en beter gedefinieerde borstspieren te krijgen.

Homme barbu torse nu avec un complexe pectoral
Een man met een blote baard en een borstspiercomplex

In de praktijk is deze operatie gebaseerd op het gebruik van siliconen prothesen, die in de grote borstspier worden geplaatst. Deze implantaten hervormen de vorm van de borstspieren en geven ze een strakker, gespierder uiterlijk.

Wie zou een borstimplantatie moeten ondergaan?

Pectorale augmentatie chirurgie is een plastische en esthetische chirurgische ingreep in Tunesië die toegankelijk is voor alle mannen, ongeacht hun leeftijd.

Over het algemeen hebben jonge patiënten die dit type operatie ondergaan een relatief onontwikkelde ribbenkast, dus gewichtstraining is niet genoeg om het volume van de borstspieren aanzienlijk te vergroten.

Mannen van middelbare leeftijd hebben daarentegen vaak last van uitgezakt borstweefsel. In deze gevallen zijn implantaten de oplossing bij uitstek om de borst een gespierder uiterlijk te geven.

Tot slot is een borstvergrotende operatie natuurlijk geïndiceerd voor mensen met atrofie van de borstspier. Door implantaten “op maat” te maken, zal deze operatie de symmetrie herstellen en mannen van hun complexen afhelpen.

Homme torse nu avec de parfaits pectoraux
Shirtloze man met perfecte borstspieren

Hoeveel kosten borstimplantaten in Tunesië?

Dankzij de uitstekende reputatie op het gebied van plastische en esthetische chirurgie is Tunesië de bestemming bij uitstek voor mannen die een operatie voor borstimplantaten willen ondergaan.

De kosten van deze operatie zijn ook bijzonder aantrekkelijk, sommige klinieken bieden tarieven die tot 50% lager liggen dan in Europa.

Voor een verblijf van 4 of 5 nachten moet u rekenen op een prijs tussen de €2.500 en €2.900, afhankelijk van de kliniek die u kiest. Als de operatie puur cosmetisch is, zult u niet kunnen rekenen op uw ziektekostenverzekering om de kosten te dekken!

Het preoperatieve consult

Het preoperatieve consult is een essentiële fase in elke cosmetische operatie. Tijdens dit bezoek kunt u uw chirurg vertellen wat u wilt. Hij of zij kan u dan adviseren over de keuze van de prothese en de procedure in detail uitleggen.

Photo avant et après des implants pectoraux
Voor- en na foto’s van borstimplantaten

Het eerste bezoek aan de chirurg is ook een gelegenheid om te controleren of u geen contra-indicaties hebt voor de operatie. U kunt met name geweigerd worden als u aan een chronische ziekte of ademhalingsproblemen lijdt.

Als u in aanmerking komt voor pectorale implantaten, ontmoet u vervolgens de anesthesist-arts voor intensieve zorg om de laatste details ter voorbereiding op de operatie uit te werken.

Het verloop van de operatie

Een borstvergrotende operatie is een relatief eenvoudige operatie, die het voordeel heeft minimaal invasief te zijn en een snel herstel mogelijk te maken. De operatie duurt ongeveer 1 uur, wordt onder algehele narcose uitgevoerd en vereist een overnachting in het ziekenhuis.

Bij het begin van de operatie begint de cosmetisch chirurg met het maken van een incisie van enkele centimeters diep in de oksel: de locatie is gekozen om het litteken zo onopvallend mogelijk te maken.

Vervolgens maakt hij met een stomp instrument een uitsparing onder de grote borstspier en brengt hij de siliconen prothese in. Zodra de implantaten goed op hun plaats zitten, hecht de chirurg ze en legt hij een verband aan om het geopereerde gebied te beschermen.

Na de operatie

De eerste paar dagen na de operatie zult u matige pijn voelen, die verzacht kan worden met pijnstillers die uw arts u voorschrijft.

Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten geleidelijk hervatten, evenals uw professionele activiteiten na één of twee weken. Voor sport daarentegen moet u ongeveer 3 maanden wachten voordat u weer intensief kunt trainen.

Het is heel gebruikelijk dat er de dag na de operatie blauwe plekken en oedeem ontstaan, maar deze verdwijnen spontaan binnen een paar dagen. Tijdens de eerste paar weken zult u ook wat moeite hebben om uw armen op te tillen.

Om het herstel te bevorderen, wordt vaak aangeraden dat patiënten gedurende 2 tot 4 weken na de operatie dag en nacht een borstondersteunende gordel (ook wel bolero genoemd) dragen.

Homme avec un corps parfait
Een man met een perfect lichaam

Pectorale implantaten plaatsen in Tunesië: resultaten

De resultaten van een borstvergrotende operatie zijn zichtbaar vanaf het einde van de operatie: uw bovenlichaam zal gespierder lijken. De borstspieren kunnen echter groter lijken door het oedeem dat door de operatie is ontstaan. Daarom is het meestal nodig om één tot enkele maanden te wachten voordat u de uiteindelijke resultaten ziet.

Tot slot is het vaak raadzaam om de implantaten na ongeveer tien jaar te controleren. Hoewel gelimplantaten erg resistent zijn, kunnen ze na verloop van tijd slijten, iets verschuiven of breken.


Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️