Prijs van kaakchirurgie in Tunesië

prijs voor kaakchirurgie tunisië 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over kaakchirurgie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle kaakchirurgie in Tunesië.

BesteKlinieken.com geeft informatie over kaakchirurgie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van kaakchirurgie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een kaakoperatie in Tunesië zijn €1.800. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1600 euro tot 2000 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Kaakchirurgie1800 €

Wat is kaakchirurgie?

Kaakchirurgie in Tunesië wordt voornamelijk gebruikt om onregelmatigheden in het kaakbot te corrigeren en om aandoeningen zoals overhangen van het skelet te behandelen. De operatie is gericht op het opnieuw uitlijnen van de kaak en de tanden om het uiterlijk en de functie te verbeteren.

Het wordt vaak gebruikt in de ernstigste gevallen van scheefstand, wanneer andere orthodontische behandelingen alleen het probleem niet kunnen oplossen.

Kaakchirurgie of orthognathische behandeling is een behandelingsoptie voor ernstige kaakmisvormingen bij volwassenen die niet alleen met een beugel gecorrigeerd kunnen worden.

De behandeling in Tunesië bestaat uit een behandelingsfase met een vaste beugel, gevolgd door een kaakoperatie terwijl de beugel op zijn plaats zit. Dit wordt gevolgd door een korte draagfase van de vaste beugel om de beet te verfijnen.

Een kaakoperatie is nodig om de kaken weer in de juiste positie te brengen, zodat de tanden elkaar kunnen raken en gemakkelijk door de beugel gecorrigeerd kunnen worden. Een kaakoperatie kan betrekking hebben op één of beide kaken, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de etiologie van de kaakmisvorming. Deze beslissing wordt voor of tijdens de behandeling genomen door uw orthodontist en de chirurg.

Resultaten: Kaakchirurgie kan :

  • De uitlijning van de beet verbeteren
  • Kauwen en eten vergemakkelijken
  • Spraak- en slikproblemen corrigeren
  • Overmatige slijtage en knarsen van de tanden voorkomen om te voorkomen dat het glazuur en de tanden achteruitgaan.
  • Problemen met kaaksluiting corrigeren
  • Lijnt uw kaak opnieuw uit met de balans en symmetrie van uw gezicht en lost problemen op zoals overbijten, kruisbijten, onderbijten, omgekeerde beten en kleine kinnen.
  • Laat de lippen comfortabel sluiten
  • vermindert de pijn die veroorzaakt wordt door aandoeningen van het temporomandibulaire gewricht (TMJ).

DE GEVAREN VAN HET VOORKOMEN VAN ORTHOGNATHISCHE BEHANDELING

Patiënten vragen vaak of de procedure nodig is, en de keuze is, zoals altijd, aan u.

Het enige wat we kunnen doen, is u waarschuwen voor de mogelijke gevolgen als u vermijdt om uw kaak in een correcte en stabiele positie te brengen.

Als u dat wel doet, loopt u het risico om TMJ-pijn en -disfunctie te ontwikkelen, evenals aangezichtspijn.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️