Gynaecomastie in Tunesië

prijs gynaecomastie tunisie pas chere 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over gynaecomastie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde gynaecomastie operatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over gynaecomastie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Tunesische chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een gynaecomastie operatie in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een gynaecomastie operatie in Tunesië zijn €2.000. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1900 euro tot 2200 euro. Deze prijs is inclusief de operatie, hoteltransfer van en naar de luchthaven, postoperatieve follow-up, medicatie, verblijf in de kliniek, vertaler en postoperatieve follow-up. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht.

ProcedureKosten Tunesië
Gynaecomastie1900 €

Alles wat u moet weten over borstverkleining voor mannen

Grote borsten zijn niet alleen een vrouwenprobleem. Sommige mannen kunnen, als gevolg van een hormonale disbalans of het gebruik van bepaalde medicijnen, een teveel aan borstklieren ontwikkelen. Hierdoor kunnen mannen het uiterlijk van borsten krijgen. Deze aandoening wordt gynaecomastie genoemd. Hoewel het niet bijzonder gevaarlijk is voor de gezondheid, kan het een zeker complex en een gebrek aan zelfvertrouwen veroorzaken. Daarom nemen sommige mannen hun toevlucht tot een borstoperatie.

De behandeling van gynaecomastie in Tunesië is een chirurgische ingreep waarbij overtollig klierweefsel of vet uit de borsten wordt verwijderd. Het wordt uitgevoerd door plastisch chirurgen in een esthetische kliniek in Tunesië, in het grootste comfort en de veiligste zorg. Het resultaat is 100% bevredigend.

Wat houdt een gynaecomastiebehandeling in Tunesië in?

Gynaecomastie chirurgie in Tunesië is een cosmetische chirurgische procedure waarbij overtollige borstklieren en vet bij mannen worden verwijderd. Het doel is om het uiterlijk van de borsten platter en mannelijker te maken. Het corrigeert ook een disproportie om een meer harmonieuze borstspier te ontwikkelen.

Bij deze chirurgische behandeling, die wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg, kunnen verschillende technieken worden gebruikt, afhankelijk van de hoeveelheid borstweefsel die moet worden verwijderd en de gewenste vorm van de borsten. De plastisch chirurg kan liposuctie van het vet uitvoeren of een borstlift van de klierweefsels via het tepelhof, om de borsten een nieuwe vorm te geven. Gynaecomastiechirurgie is risicovrije reconstructieve plastische chirurgie. Het heeft een succespercentage van 99,9% in Tunesië.

Voor wie is het?

Gynaecomastiechirurgie is een borstverkleiningsoperatie voor mannen met vergrote borstklieren, ingedeeld op de schaal van Simon. Er zijn drie categorieën: graad I, graad II (a en b) en graad III. Als u na medisch onderzoek in één van deze categorieën valt, kunt u in aanmerking komen voor een borstoperatie.

Hoe wordt gynaecomastiechirurgie in Tunesië uitgevoerd?

Borstchirurgie in Tunesië wordt uitgevoerd in de beste esthetische kliniek van het land. Het wordt uitgevoerd door gerenommeerde plastisch chirurgen met meerdere jaren ervaring in cosmetische chirurgie. Patiënten profiteren van uitgebreide zorg voor hun operatie. Ze krijgen hoogwaardige zorg en een persoonlijke behandeling voor een succesvolle reconstructieve operatie.

Voor de operatie

Zodra u besloten hebt om een borstlift te ondergaan, moet u een afspraak maken met de chirurg. Tijdens dit eerste consult kunnen we uw lichamelijke conditie beoordelen en bepalen welke borstverkleiningstechniek het meest geschikt voor u is. Na deze afspraak wordt u gevraagd om een aantal tests te ondergaan:

 • Medische onderzoeken om een volledige preoperatieve check-up uit te voeren;
 • Een mammografie;
 • Een endocriene check-up;
 • Een echografie van de testikels.

Daarna volgt een tweede consultatie met de plastisch chirurg en de anesthesist. Ter voorbereiding op de operatie mag er gedurende 10 dagen voor de operatie geen aspirinehoudende medicatie worden ingenomen. De patiënt mag niets eten of drinken op de operatietafel. De dag voor de operatie kan premedicatie worden toegediend om de patiënt te kalmeren of eventuele pre-operatieve angst te verlichten.

Tijdens de operatie

Een borstreconstructieoperatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. De operatie duurt ongeveer 2 tot 3 uur in de operatiekamer. Aangezien de patiënt slaapt, is er geen ongemak of pijn. De plastisch chirurg kan verschillende technieken gebruiken, afhankelijk van de toestand van de gynaecomastie.

 • Als er overtollig klierweefsel is, wordt bij gynaecomastiechirurgie de vergrote klier verwijderd door een incisie te maken in de onderste helft van het tepelhof. Nadat de overtollige klier is verwijderd, wordt de huid gehecht, waardoor een vrijwel onzichtbaar litteken achterblijft.
 • Als er veel overtollig weefsel is en de huid dreigt te verslappen, maakt de chirurg horizontale incisies rond het tepelhof om het borstweefsel opnieuw vorm te geven.
 • Als er overtollig vet is, omvat de chirurgische procedure een liposuctie van de borst. De arts maakt een kleine incisie en brengt een fijne canule in. Deze zuigt het overtollige vet weg.
 • Bij vormen van gynaecomastie waarbij er zowel een overmatige hoeveelheid vet als klierweefsel is, kan de chirurg de twee technieken combineren: het verwijderen van de klieren en het wegzuigen van het vet.

Zie ook: Prijs van gynaecomastie in Turkije

Na de operatie

Nadat de hechtingen zijn gesloten, worden er afzuigdrainage en een compressieverband op de borsten aangebracht. Hoewel het verband de komende dagen vernieuwd moet worden, is de drainage helemaal niet systematisch.

Na de operatie en wanneer u wakker wordt, kunt u een pijnlijk gevoel in uw borst voelen. Dit zakt na een paar uur weg en kan onder controle gehouden worden door pijnstillers te nemen.

De volgende vier weken draagt u altijd een compressiebandage of bolero. Het normale uiterlijk van de borst en borstspieren zal pas na enkele weken vorm krijgen. Kneuzingen en oedeem kunnen optreden. Maar dit verdwijnt na een paar weken.

Voorzorgsmaatregelen na een gynaecomastie operatie in Tunesië

De chirurgische behandeling van gynaecomastie in Tunesië is op zich geen complexe operatie. Er is een herstelperiode van 15 tot 20 dagen nodig om goed te herstellen en uw lichaam de kans te geven zich te herstellen. Om complicaties te voorkomen, moet u een paar voorzorgsmaatregelen nemen:

 • Maak geen plotselinge of gewelddadige bewegingen.
 • Doe 1 tot 2 maanden geen sport of andere inspannende lichamelijke activiteiten.
 • Stel de romp gedurende 6 maanden niet bloot aan de zon.
 • Draag geen zware of volumineuze lasten.
 • Houd de compressiekleding 1 tot 2 maanden aan.

Hoeveel kost een gynaecomastieoperatie in Tunesië?

Een gynaecomastie-operatie in Tunesië kost tussen de €1900 en €2200. Deze prijs omvat de chirurgische ingreep, hotel- en luchthaventransfers, postoperatieve follow-up, medicatie, verblijf in de kliniek en medische en taalkundige assistentie.

De prijs van reconstructieve en esthetische chirurgie voor mannenborsten varieert afhankelijk van de gebruikte technieken en de individuele omstandigheden van elke patiënt.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor uw reis naar Tunesië voor gynaecomastie chirurgie.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️