Prijs van een brachioplastie in Tunesië

prijs brachioplastie tunisia 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over brachioplastie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle brachioplastie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over brachioplastie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van brachioplastie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een brachioplastie in Tunesië in Tunis zijn €2.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2400 euro tot 2800 euro.

ProceduresKosten in Tunesië
Brachioplastie (armlift)2600 €

Watis een brachioplastie?

Een armlift, of brachioplastie in Tunesië, wordt uitgevoerd om de contouren van de armen er strakker uit te laten zien. Door het ouder worden of door gewichtsverlies verliest de huid zijn elasticiteit, wat leidt tot plooien en rimpels langs de onderarm. Tijdens deze ingreep wordt de overtollige huid weggesneden, waardoor de armen er minder slap uitzien.

Is brachioplastie geschikt voor mij?

Brachioplastie kan geschikt voor u zijn als u een volwassene bent in de regio’s West Palm Beach en Palm Beach Gardens en u zich zorgen maakt over het uiterlijk van uw armen. Veel patiënten klagen over “vleermuisvleugels” of armen met hangende huidplooien. Deze procedure kan worden uitgevoerd bij vrouwen en mannen in goede algemene gezondheid. Als u zich ongemakkelijk voelt bij het dragen van mouwloze shirts of het onthullen van uw bovenarmen, bent u misschien een goede kandidaat voor een armliftoperatie.

Hoe lang duurt een brachioplastie operatie?

Het doel van een armlift is om het bovenste deel van de arm opnieuw vorm te geven, met name het onderste deel, waar overtollige huid en vet de neiging hebben om los te hangen. Omdat deze operatie zich richt op een specifiek en relatief klein deel van het lichaam, is het niet zo complex als andere operaties voor het liften van het lichaam. De operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt over het algemeen twee uur.

Er wordt eerst een incisie gemaakt in de oksel of langs de binnenkant van de arm. Vervolgens wordt overtollige huid weggesneden en overtollig vet kan worden verwijderd met behulp van traditionele chirurgische technieken of liposuctie. Tot slot wordt het resterende weefsel gemodelleerd en wordt de incisie met hechtingen gesloten.

Hoe lang is de herstelperiode na een armlift?

Na een armliftoperatie moeten patiënten over het algemeen ongeveer tien dagen vrij nemen van hun werk, hoewel deze hersteltijd aanzienlijk kan variëren afhankelijk van de aard van hun werk en de hoeveelheid armbewegingen of tillen die ze moeten doen. Tijdens het herstelproces moet een compressiekledingstuk gedragen worden om de weefsels te ondersteunen tijdens het genezen tot hun nieuwe contouren.

Houd uw armen indien mogelijk hoog. Veel voorkomende bijwerkingen zijn gevoeligheid, pijn, blauwe plekken en zwelling; veel patiënten melden ook een tijdelijk gevoel van strakheid in de huid. Zwaar tillen en andere inspannende activiteiten moeten minstens zes weken tot twee maanden vermeden worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️