Tandheelkundige zorg in Tunesië

tandheelkundige zorg tunesië 1
Geschreven door Maria

Met een tandheelkundige behandeling in Tunesië kunt u de conditie van uw gebit herstellen en verbeteren. Tunesië is een echte referentie op het gebied van parodontologie, waar u de beste experts ter wereld vindt. Als u overweegt om op tandheelkundige vakantie naar Tunesië te gaan, gebruik dan onze uitgebreide gids om meer te weten te komen over de prijzen en de procedure voor tandheelkundige behandelingen.

BesteKlinieken.com informeert u over tandheelkundige behandelingen in Tunesië en helpt u bij het boeken van een ingreep bij gekwalificeerde tandartsen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van tandheelkundige behandeling in Tunesië

De prijs van een Hollywood Smile in Tunesië is €3.400. Een tandheelkundig implantaat kost €500. Een tandkroon kost €180. De prijs van een tandvernisje in Tunesië is €250, en bleken kost €350. Deze prijzen kunnen variëren afhankelijk van het prestige van de kliniek en de autoriteit van de tandarts.

ProcedureKosten in Euro’s
Hollywood glimlach (14 tanden)3400 €
Tandheelkundig implantaat500 €
Tandkroon180 €
Tandvernis250 €
Tandbleken350 €

Wat is tandheelkundige zorg in Tunesië?

Tandheelkundige behandeling vindt uitsluitend plaats in een tandheelkundige kliniek. U wordt verzorgd door een kaakchirurg die uw tanden of tandvlees behandelt op basis van uw wensen en het probleem dat u ondervindt.

Tandvleesverzorging en -chirurgie

Allereerst is het mogelijk om in Tunesië een breed scala aan tandvleesbehandelingen uit te voeren. Het is mogelijk om een tandvleestransplantatie te overwegen in het geval van zeer uitgesproken recessie die uw dagelijks leven kan beïnvloeden.

Veel mensen komen ook naar Tunesië om een gummy smile te laten behandelen, een kleine ingreep die een goed geproportioneerde glimlach kan herstellen.

De Hollywood-glimlach

De Hollywood-glimlach in Tunesië, of de glimlach van de sterren, herstelt perfect uitgelijnde, witte tanden en een oogverblindende glimlach.

Er wordt een dun laagje porselein op het oppervlak van de tanden geplaatst, dat zich aanpast aan de vorm, positie en grootte van uw tanden. U kunt kiezen uit verschillende tinten wit.

Tandheelkundige facings

Tanden kunnen om verschillende redenen beschadigd, verkleurd of gebarsten raken. Tandheelkundige facings zijn precies wat u nodig hebt voor een onmiddellijke make-over, een mooie glimlach en een betere mondhygiëne.

Tegenwoordig is het mogelijk om tandheelkundige facings in Tunesië te maken die er precies zo uitzien als natuurlijk tandglazuur. De vorm en tint kunnen zelfs worden aangepast aan uw wensen en smaak.

Tandbleken

Het bleken van tanden is een behandeling waarmee u wittere tanden krijgt zonder dat de vorm of grootte van de tanden verandert.

Bij deze procedure wordt een gel rechtstreeks op het oppervlak van de tanden aangebracht en wordt een speciale blauwe lamp gebruikt om de effecten van de peroxide te versterken, wat resulteert in tanden die tot 9 tinten witter zijn.

Tandheelkundige implantaten

Als u een of meer tanden bent kwijtgeraakt, moet u weten dat het heel goed mogelijk is om dit te verhelpen door te kiezen voor een tandheelkundig implantaat in Tunesië. Dit is een kunstwortel die een brug of vervangende tand op zijn plaats houdt.

Implantaten hebben de vorm van een titanium schroef die direct op het bot wordt geplaatst om een stevige basis te vormen voor bruggen of kronen.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Tandheelkundige behandelingen in Tunesië en de verschillende esthetische ingrepen voor tanden en mond zijn bedoeld voor mensen met gebitsproblemen. Patiënten zijn over het algemeen op zoek naar een perfecte, vlekkeloze glimlach.

Bij cosmetische behandelingen zoals tanden bleken, facings of de Hollywood Smile mogen er echter geen mondproblemen zijn. De tanden en het tandvlees van de patiënt moeten gezond zijn.

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven mogen geen tanden laten bleken vanwege de peroxide in de gel. Als algemene regel geldt dat u het beste uw huisarts om advies kunt vragen voordat u een behandeling overweegt.

Het is belangrijk om aan te geven dat bepaalde tandheelkundige behandelingen niet gecombineerd mogen worden. Het is niet aan te raden om tanden te bleken op facings of tandheelkundige implantaten, omdat deze hierdoor beschadigd kunnen raken.

Hoe werkt een tandheelkundige behandeling in Tunesië?

We gaan nu de hele procedure met u doornemen, zodat u weet wat u kunt verwachten en hoe u zich kunt voorbereiden.

Voor de procedure

Voor uw tandheelkundige behandeling of ingreep wordt u volledig onderzocht om eventuele problemen op te sporen. Allereerst zal de tandarts u vragen stellen over de behandeling die u wilt. Hij of zij kan u zelfs de beste opties voorstellen.

Ook als er een probleem met uw tanden of tandvlees wordt ontdekt, zal de tandarts dit eerst behandelen voordat hij verder gaat met de behandeling.

Tijdens de procedure

De duur van de behandeling of ingreep hangt af van wat u van plan bent en kan variëren van 20 minuten tot 1 uur. Behandelingen worden over het algemeen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

De meeste operaties worden poliklinisch uitgevoerd, wat betekent dat de patiënt de kliniek dezelfde dag nog kan verlaten.

Na de ingreep

Over het algemeen zijn alle tandheelkundige ingrepen vrijwel pijnloos. De arts kan echter pijnstillers voorschrijven die de eerste dag moeten worden ingenomen om de beginnende pijn te beperken.

Na de behandeling moet er na 2 of 3 dagen een bezoek aan de tandarts worden gepland om te controleren of alles goed is gegaan tijdens de ingreep. Er moet ook minstens één keer per jaar na de behandeling een routinecontrole gepland worden om eventuele problemen op te sporen en ervoor te zorgen dat ze verholpen kunnen worden.

Clinique Pasteur Tunis

Welke voorzorgsmaatregelen moeten er genomen worden na een tandheelkundige behandeling in Tunesië?

Een tandheelkundige behandeling is over het algemeen een routineprocedure met bijna geen bijwerkingen. Het is echter belangrijk om een goede mondhygiëne te handhaven om ontstekingen en infecties te voorkomen.

Na een behandeling zoals tanden bleken is het ook goed mogelijk dat de tanden gevoeliger worden dan normaal. Daarom raden tandartsen sterk af om te hete of te koude dranken te nuttigen.

Wanneer u een tandheelkundige behandeling ondergaat, is het sterk aan te raden om te stoppen met roken en alle vormen van tabaksgebruik om ervoor te zorgen dat de resultaten langer behouden blijven.

Wanneer er een tandheelkundig implantaat wordt geplaatst, moet u de eerste 24 uur na de ingreep alleen vloeibaar voedsel eten. Daarna mag u alleen zacht voedsel eten, zoals marmelade, pasta of bananen.

U moet ook minstens één keer per jaar uw tandarts bezoeken voor een routinecontrole.

Hoeveel kost een tandheelkundige behandeling in Tunesië?

Een medisch verblijf in Tunesië omvat een volledige behandeling: accommodatie, vervoer van en naar het vliegveld, tandheelkundige zorg, medicijnen en een vertaler. Aangezien een tandheelkundige behandeling geen grote ingreep is, kunt u zelfs van de gelegenheid gebruik maken om wat sightseeing te doen.

Hier is een lijst met prijzen zodat u een idee kunt krijgen. Het is mogelijk om een meer gedetailleerde offerte te krijgen als u ter plaatse bent:

  • Hollywood Smile: vanaf €3.000.
  • Tandheelkundige implantaten: vanaf €2.000.
  • Bleken: vanaf €800.

Moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️