Borstreconstructie in Tunesië

prijs van borstreconstructie in tunesië 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over borstreconstructie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle borstreconstructie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over borstreconstructie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van borstreconstructie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een borstreconstructie in Tunesië zijn €2.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1800 euro tot 2200 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Borstreconstructie2000 €

Wat is borstreconstructie?

Borstreconstructie in Tunesië herstelt de vorm en contour van een borst na een mastectomie of het verwijderen van een borst als gevolg van een andere ziekte of aandoening. Het kan ook gebruikt worden om de grootte van uw borsten te vergroten of te verkleinen om medische of esthetische redenen.

Om natuurlijk ogende borsten te krijgen, is er meestal meer dan één chirurgische ingreep nodig voor een borstreconstructie. Borstreconstructie kan de toevoeging van een tepel omvatten en tatoeage om het tepelhof, het donkere gebied rond de tepel, te definiëren.

Daarnaast voeren chirurgen, indien u dat wenst, soms een operatie uit aan de tegenoverliggende borst om een betere, natuurlijker ogende match te creëren.

Borstreconstructie in Tunesië is een chirurgische ingreep die bedoeld is om de contouren van de borst van een vrouw te reconstrueren nadat deze chirurgisch verwijderd is (gedeeltelijke of volledige mastectomie) als gevolg van kanker of andere ziekten. Het doel van borstreconstructie is om symmetrie en een natuurlijk ogende borst te krijgen.

Onmiddellijke reconstructie op het moment van de mastectomie heeft de voorkeur, maar elke patiënt wordt individueel behandeld in overleg met haar algemeen chirurg en oncoloog. Deze procedure helpt patiënten om

  • Het evenwicht van hun borsten te behouden (grootte en symmetrie)-.
  • Hun zelfvertrouwen terug te krijgen.
  • Het gebruik van een uitwendige prothese te vermijden.

Het centrum voor plastische en reconstructieve chirurgie biedt complete chirurgische procedures voor borstreconstructie. Ervaren chirurgen gebruiken geavanceerde technologie en chirurgische technieken van wereldklasse.

Huiduitbreiding en inbrengen van implantaten

Een veelgebruikte techniek voor borstreconstructie is het expanderen van de huid onder de plaats waar de borst verwijderd is. Chirurgen brengen een expansieballon en een piepklein ventielmechanisme onder de huid en borstspier in. Via het kleine ventiel wordt een zoutwateroplossing gebruikt om de ballon over een periode van weken of maanden te vullen om de borst haar nieuwe vorm te geven. Zodra de borst de juiste grootte en vorm heeft bereikt, wordt er een permanent borstimplantaat geplaatst.

Weefselflap chirurgie

Een andere veelgebruikte borstreconstructietechniek is de weefselflapreconstructie. Zodra het juiste implantaat geplaatst is, gebruiken chirurgen een weefselflap uit de rug, buik, heup of bil van de patiënt om de borst te reconstrueren.

  • De TRAM-lap is een procedure waarbij extra weefsel, huid en spieren uit de onderbuik worden verwijderd om een borstvorm te creëren.
  • Een latissimus dorsi flap wordt gebruikt om spieren en huid van de rug van de patiënt te verwijderen als er extra weefsel nodig is.
  • Bij een DIEP-lap wordt vet en huid uit hetzelfde gebied als de tramlap (zonder de spier) verwijderd om de borstheuvel te vormen.
  • De gluteal free flap is een procedure waarbij weefsel uit het gluteale deel van de bil wordt genomen om de vorm van de borst te creëren.

Na de operatie

Na de operatie zullen patiënten waarschijnlijk vermoeidheid, wat pijn en ongemak ervaren. Andere mogelijke complicaties zijn bloedingen, overtollig littekenweefsel, vermoeidheid en infectie.

Chirurgen schrijven medicijnen voor of gebruiken andere methoden om deze problemen op te lossen. Chirurgen kunnen ook aanvullende chirurgische ingrepen aanbevelen om de tepel en het tepelhof te reconstrueren.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️