Mama makeover en Tunesië

mommy makeover 1 prijs
Geschreven door Manuella

Heeft uw baby uw leven veranderd… en uw lichaam? Bent u net als de sterren gaan sporten om uw figuur terug te krijgen? Vergist u zich niet, beroemdheden nemen hun toevlucht tot speciale postnatale cosmetische chirurgie. Doe een mommy makeover in Tunesië voor de beste resultaten tegen de beste prijs!

BesteKlinieken.nl informeert u over Mammy Makeover in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Mamamakeover in Tunesië

De gemiddelde kosten van een Mommy Makeover in Tunesië in Tunis zijn €3.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 3.000 euro tot 4.500 euro. Aangezien dit een combinatie van chirurgische ingrepen is, is de prijs zeer voordelig. Wij bieden een all-inclusive pakket dat accommodatie, luchthaventransfers, medicatie en compressiekousen/corsetten omvat. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur is 7 dagen en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. Het uiteindelijke resultaat is binnen 7 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Mammacorrectie in Tunesië3500 €

Alles wat u moet weten over Mommy Makeover in Tunesië

Een Mommy Makeover is plastische chirurgie die na de bevalling wordt uitgevoerd. Het doel van deze operatie is om het lichaam van de jonge moeder te herstellen en zelfs te perfectioneren! Mommy Makeover in Tunesië combineert verschillende chirurgische ingrepen in één:

 • Borstlift (met of zonder borstprothese),
 • Borstverkleining, indien nodig
 • Liposuctie,
 • En buikwandcorrectie.

Deze operaties kunnen worden aangepast aan de behoeften en doelstellingen van de moeder.

Wie kan een Mommy Makeover in Tunesië ondergaan?

Het figuur van een zwangere vrouw verandert tijdens de zwangerschap. Onmiddellijk na de bevalling verliezen veel vrouwen hun zelfvertrouwen. Ze herkennen hun postnatale lichaam niet meer: een slappe buik, uitgezakte borsten na het beëindigen van de borstvoeding, enzovoort.

De meeste kersverse moeders kiezen voor de mommy makeover in Tunesië om de eerder genoemde esthetische redenen. Sommigen nemen hun toevlucht tot deze procedure om medische redenen:

 • Buikpijn,
 • Urine-incontinentie,
 • Zwelling van de buik,
 • Rugpijn, enz,

Deze kunnen het gevolg zijn van een mogelijke diastase van de buikspieren. Elke vrouw die bevallen is, kan een Mommy Makeover in Tunesië ondergaan. Als haar zwangerschap psychisch of lichamelijk lijden veroorzaakt.

Hoeveel kost een Mommy Makeover in Tunesië?

De Mommy Makeover-operatie is een combinatie van verschillende esthetische ingrepen. Daarom wordt de prijs van een Mommy Makeover in Tunesië berekend op basis van de gekozen ingrepen. In elk geval bedragen de totale kosten niet meer dan €7.000 met ons all-inclusive pakket!

Om de exacte prijs te weten te komen, afhankelijk van uw geval. Vraag een persoonlijke offerte aan voor de operaties die u wilt laten uitvoeren.

Procedures voor een Mommy Makeover in Tunesië

Om te profiteren van onze totale zorg in de beste kliniek in Tunesië. Laat uw gegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen en u een persoonlijke medische offerte kunnen geven.

U moet dan met onze coördinator praten over uw behoeften, de procedures die u wilt ondergaan en de lichaamsdelen die u wilt verbeteren.

Houd er rekening mee dat in deze prijsopgave alle kosten van uw operatietraject zijn inbegrepen. Wij zorgen echt voor alles. Wat u moet weten:

 • Het boeken van retourtickets,
 • Uw accommodatie regelen
 • Afspraken maken voor pre- en postoperatieve consulten,
 • Een vertaler, indien nodig.

Wat gebeurt er tijdens een Mommy Makeover in Tunesië?

Voor de Mommy Makeover operatie in Tunesië moet u aan een paar voorwaarden voldoen:

 • U moet tussen de 30 en 40 jaar oud zijn (meer of minder),
 • er zijn 6 tot 12 maanden verstreken sinds de bevallingsdatum,
 • U moet 6 maanden gestopt zijn met borstvoeding geven,

U mag geen overgewicht hebben (of een afslankprogramma volgen).

Vóór een Mommy Makeover in Tunesië

Vóór de dag van de operatie moet u een pre-operatieve controle, een echografie van de borsten en een mammografie ondergaan.

Op de dag van de operatie

Een Mommy Makeover in Tunesië wordt gedurende 2 uur onder algehele narcose uitgevoerd. Alle operaties worden in één keer uitgevoerd.

Wetenswaardigheden:

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie is de populairste behandeling voor jonge moeders. Deze operatie maakt de buik platter en de heupen slanker. Om dit te bereiken voert de chirurg liposuctie uit om het vet te verwijderen. En verwijdert hij overtollige huid van de buik.

Borstlift

Na de buik zijn het de borsten die het zwaar te verduren krijgen tijdens de zwangerschap en nog meer tijdens het geven van borstvoeding. De borsten verdubbelen of verdrievoudigen zelfs in omvang. Maar als de moedermelk eenmaal weg is, worden ze zacht en slap.

In dit geval voert de chirurg een borstlift uit om uw borsten te verstevigen.

Borstvergroting of -verkleining

Voorlopig kunt u kiezen voor een borstvergroting met of zonder prothese. Of, omgekeerd, kiezen voor een borstverkleining als het nieuwe volume van uw borsten niet in harmonie is met uw morfologie. Of als u er rugpijn van krijgt.

Voorzorgsmaatregelen na de Mommy Makeover in Tunesië

Nadat u wakker bent geworden van de Mommy Makeover in Tunesië, brengt u de nacht door in de kliniek en vertrekt u de volgende dag. We raden u aan om van uw herstelperiode gebruik te maken om volledig uit te rusten.

Hoewel alle operaties op dezelfde dag worden uitgevoerd, gaat het herstel niet van de ene op de andere dag. Het herstel varieert afhankelijk van de gebieden die gecorrigeerd zijn. Volg de aanbevelingen van uw arts voor elke uitgevoerde operatie.

En ga niet meteen weer sporten. Het is het beste om enkele weken te wachten voordat u uw lichamelijke activiteit hervat. Probeer aan de andere kant een gezonde levensstijl aan te nemen om de resultaten van de Mamma Makeover in Tunesië te behouden.

De resultaten van een Mommy Makeover in Tunesië kunt u zes maanden na de operatie al zien.

Kortom, de Mommy Makeover in Tunesië omvat een reeks plastische chirurgische ingrepen die gericht zijn op het platter maken van de buik met een buikwandcorrectie, het afslanken van de heupen met liposuctie, het verstevigen van de borsten met een borstlift, enz

Dankzij Mommy Makeover in Tunesië:

 • Verstevig uw buik,
 • Lift uw borsten,
 • En verwijder al het vet dat u tijdens de zwangerschap hebt opgedaan!

Wilt uzich met uw lichaam verzoenen en uw zelfvertrouwen terugkrijgen? Laat ons uw Mommy Makeover in Tunesië organiseren! U hoeft alleen maar het formulier in te vullen en te wachten tot er contact met u wordt opgenomen.


Hebt u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om het succes van uw operatie in Tunesië te garanderen. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️