Liposuctie van de buik in Tunesië

liposuctie buikwandcorrectie 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde buikwandcorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië zijn €1.700. Deze prijs is inclusief begeleiding door een vertaler, transfer van hotel naar luchthaven, de operatie, de steungordel en postoperatieve follow-up.

De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 1 uur. De patiënt blijft 7 dagen en 1 nacht in het ziekenhuis. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Liposuctie van de buik1700 €

Complete gids voor buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië

Als u het beu bent om te sporten en verschillende diëten te volgen zonder resultaat te boeken bij dat koppige buikje, dan is een buikliposuctie in Tunesië iets voor u.

Deze buikwandcorrectie verwijdert overtollig vet en die lelijke bobbel op de buik. Uitgevoerd door ervaren chirurgen kunt u hiermee ook werken aan een platte buik of aan die beroemde chocoladerepen. En als u kiest voor een buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië, kunt u dit allemaal doen tegen de best mogelijke prijs. Het land heeft lage prijzen en 99,9% bevredigende resultaten.

Wat is een buikwandcorrectie?

Liposuctie van de buik is een chirurgische ingreep die gebruikt wordt om van lelijke rollen en overtollig vet op de buik af te komen. Het wordt uitgevoerd op een operatietafel en bestaat precies uit het wegzuigen van het hardnekkige vet op de buik, om de buik vorm te geven en onvolkomenheden weg te werken. Deze cosmetische ingreep wordt om puur esthetische redenen uitgevoerd.

Wat liposuctie van de buik niet is: een operatie om visceraal vet als gevolg van overgewicht of obesitas te verwijderen.

De verschillende liposuctie technieken voor de buik

Buikliposuctie omvat verschillende technieken. U kunt kiezen tussen :

 • Liposuctie: hierbij wordt overtollig buikvet gewoon weggezogen.
 • Zachte liposuctie: ideaal voor het verwijderen van een kleine, zware buik en een kleine hoeveelheid vet.
 • Vaser-lipo: hierbij wordt ultrasone technologie gebruikt om overtollige vetcellen te vernietigen.

De chirurg zal na overleg beslissen welke techniek het meest geschikt is.

Une femme avec une bedaine
Een vrouw met een pens

Voor wie is buikwandcorrectie liposuctie in Tunesië?

Buikliposuctie is een reconstructieve operatie die bedoeld is om de buik glad te maken. Daarom zijn de ideale profielen voor buikliposuctie :

 • Mannen of vrouwen met plaatselijk overtollig vet: love handles, zadeltassen, enz
 • Vrouwen met overtollig vet of losse huid na herhaalde zwangerschappen.
 • Mannen of vrouwen die er na een dieet of gewichtsverlies niet in slagen om het vet dat op hun buik achterblijft kwijt te raken.
 • Mensen met een gemiddeld BMI, een stabiel gewicht en huid die zijn elasticiteit heeft behouden.

Hoe wordt buikliposuctie in Tunesië uitgevoerd?

Buikliposuctie in Tunesië is een complete plastische en esthetische chirurgie. Alle buitenlandse patiënten die voor de operatie naar Tunesië willen komen, worden van A tot Z verzorgd: transfer van hotel naar luchthaven, accommodatie en verblijf in het ziekenhuis, medische en taalkundige assistentie, behandelingen en medicatie, postoperatieve follow-up, enz.

De operatie wordt uitgevoerd door ervaren chirurgen met moderne en innovatieve methoden, zonder risico’s en zonder nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Voor de ingreep

Voordat u overgaat tot liposuctie van de buik, is een eerste consultatie met uw chirurg en anesthesist noodzakelijk. Tijdens deze afspraak zal de chirurg uw lichaam onderzoeken en de te behandelen gebieden bepalen. Hoewel de operatie zelf niet complex is, vereist het wel precisie. Daarom is het belangrijk om de te behandelen gebieden zorgvuldig te beperken.

Tijdens deze afspraak zal de plastisch chirurg ook alle maatregelen uitleggen die genomen moeten worden om de operatie gemakkelijker en succesvoller te maken. Hiermee wordt bedoeld het stoppen met bepaalde medicijnen en het volgen van een gezond, evenwichtig dieet.

Tijdens de operatie

Op de dag van de operatie wordt u verzorgd door een competent en attent medisch team. De operatie wordt over het algemeen onder algehele narcose uitgevoerd. Voor een kleine liposuctie kan echter ook een plaatselijke verdoving worden gebruikt. De operatie duurt tussen de 1 en 2 uur.

 • Voor liposuctie van de buik maakt de chirurg eerst een incisie. Met een chirurgische viltstift bepaalt hij de ideale plaats voor de incisies. Zodra dit gebied gedesinfecteerd is, kan de incisie gemaakt worden.
 • De chirurg brengt dan fijne canules onder de huid in, die hij aansluit op een afzuigapparaat. Hij zuigt dan al het benodigde vet weg.
 • Zodra het vet is weggezogen, sluit de chirurg de incisie met hechtingen. Een verband maakt het litteken vast. De chirurg kan een drainagesysteem over het behandelde gebied plaatsen. Maar dit is niet altijd automatisch.
 • Heel vaak willen patiënten van deze operatie gebruik maken om andere delen van het lichaam te laten opereren. Het is dan ook niet ongewoon dat vrouwen liposuctie van de buik combineren met liposuctie van de dijen. Ook mannen laten zich niet onbetuigd en maken van de liposuctie gebruik om een liposculptuur te ondergaan.
Bourrelet abdominal sur une femme
Buikvet bij een vrouw

Na de operatie

Na de operatie is een overnachting in de kliniek noodzakelijk, gevolgd door 2 tot 3 dagen rust om goed te herstellen. Er worden pijnstillers voorgeschreven en er worden regelmatige controles met de chirurg gepland. Er kan een herstelperiode zijn.

Voorzorgsmaatregelen na liposuctie van de buik in Tunesië

Na een buikoperatie moet de patiënt :

 • Een compressiekorset dragen om de bloedcirculatie te bevorderen en oedeem en hematomen te voorkomen.
 • Gezond en evenwichtig eten om gewichtstoename te voorkomen.
 • Een gezonde levensstijl aannemen, zonder stress en met een goede slaapkwaliteit, omdat het vet op de buik meestal te wijten is aan stress en hormonale onbalans.
 • Ga na een paar wekensporten om een harmonieus figuur te behouden, het lichaam te verstevigen en het terugtrekken van de huid te bevorderen.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Chirurgische tracings op de buik van een patiënt

Hoeveel kost een liposuctie van de buik in Tunesië?

Tunesië is een van de landen waar liposuctie van de buik tegen lagere kosten wordt uitgevoerd. Voor een volledige dekking van uw buikoperatie moet u rekenen op een prijs tussen € 1.500 en € 2.200.

Dit omvat de operatie zelf, maar ook zorg tijdens het verblijf, postoperatieve follow-up, medicatie, enz. De prijs varieert afhankelijk van een aantal factoren.


Als u moeilijk kunt beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief. Vraag een offerte op maat aan voor uw buikwandcorrectie in Tunesië. Krijg toegang tot de beste zorg, geleverd door de beste klinieken.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️