Abdominoplastie en Tunisie

prijs buikwandcorrectie tunisia 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over buikwandcorrectie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde buikwandcorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u overbuikwandcorrectie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van buikwandcorrectie in Tunesië

In Tunesië zijn de gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie €2.350. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.300 tot €3.100. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De patiënt blijft 7 dagen en 2 nachten in het ziekenhuis. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie, de medicijnen en de compressiekleding. Het uiteindelijke resultaat is binnen 3 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Buikwandcorrectie2350 €

Buikwandcorrectie in Tunesië: chirurgie voor een platte buik

Wilt u een platte buik? Bent u op zoek naar de beste oplossing om van vetophopingen af te komen na gewichtsverlies? Kies dan vooreen buikwandcorrectie in Tunesië. Deze cosmetische operatie ontdoet u van overtollige losse huid en vet op de buik.

Buikwandcorrectie wordt uitgevoerd in Tunesië, in gerenommeerde klinieken voor plastische chirurgie en door ervaren chirurgen, en heeft een succespercentage van 99%. Patiënten die voor deze bestemming kiezen, profiteren van volledige zorg van A tot Z tijdens hun hele traject.

Wat is buikwandcorrectie in Tunesië?

Buikwandcorrectie in Tunesië is plastische en reconstructieve chirurgie van de buik. Het bestaat eerst uit het verminderen van verslapte huid en de resterende vetophopingen op de buik. Vervolgens worden de buikspieren aangespannen om weer een platte buik te krijgen en het figuur te verstevigen.

Deze plastische en esthetische chirurgie maakt ook een buikreconstructie mogelijk. De rechte spieren van de buikwand worden verstevigd en aangespannen om de huid van de buik strak te trekken. Het eindresultaat is een stevige, getonifieerde buik. De patiënt krijgt een platte buik.

Er zijn twee gebruikelijke soorten buikwandcorrecties die in Tunesië worden uitgevoerd:

 • De eerste is de volledige buikwandcorrectie: dit is de meest voorkomende techniek en de meest geschikte voor het verwijderen van een grote hoeveelheid overtollige huid en vet. De operatie wordt uitgevoerd bij de navel om de huid vrij te maken, opnieuw te omhullen en naar beneden te trekken. Dit is de beste techniek om de buikspieren over de hele lengte aan te spannen.
 • Mini-abdominoplastiek: dit is een effectieve techniek voor het herstellen van een kleine hoeveelheid verslapte huid aan de onderkant van de buik of onder de navel. Bij de operatie worden het vet en de huid in de schaamstreek verwijderd. Dit kan gevolgd worden door liposuctie om het resultaat te perfectioneren.

Buikwandcorrectie is een van de populairste cosmetische ingrepen. In Tunesië wordt deze volgens de regels van de kunst uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen en belooft 99% bevredigende resultaten.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Buikwandcorrectie is bedoeld voor mensen die hun figuur willen verfijnen. Het richt zich specifiek op hardnekkige vetophopingen en kleine onvolkomenheden die noch door sport noch door een dieet kunnen worden weggewerkt. De ideale kandidaat voor dit type reconstructieve chirurgie is :

 • Iemand die een aanzienlijke hoeveelheid buikvet heeft verloren en overtollige huid heeft die verslapt is als gevolg van dit gewichtsverlies.
 • Iemand die zich voorbereidt op het verkrijgen van de beroemde “chocoladerepen”.
 • Patiënten bij wie de buik verslapt is na verschillende zwangerschappen en die weer stevige, getonifieerde middenspieren willen.

Buikwandcorrectie wordt echter niet aanbevolen voor mensen met overgewicht of obesitas. Patiënten wordt aangeraden om af te vallen voordat ze een buikwandcorrectie overwegen. Bovendien moeten patiënten ten minste een BMI <30 en een stabiel gewicht hebben.

Hoe wordt buikwandcorrectie in Tunesië uitgevoerd?

Buikwandcorrectie in Tunesië is een chirurgische ingreep waarvoor een operatie in de operatiekamer nodig is. Het wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg en zijn team op een operatietafel onder algehele narcose. De procedure is verdeeld in drie fasen:

Voorbereiding

De eerste fase van uw buikwandcorrectie in Tunesië bestaat uit het contact opnemen met het reisbureau dat uw medische verblijf in Tunesië zal voorbereiden. Het reisbureau brengt u in contact met de chirurg en het hele medische team, en regelt alle administratieve of specifieke formaliteiten die nodig zijn voor uw verblijf.

De eerste consultatie

Uw eerste afspraak met de cosmetisch chirurg bestaat uit het vaststellen van een aantal punten:

 • Uw algemene gezondheidstoestand: de chirurg kan om een controle en klinisch onderzoek vragen.
 • Het type buikwandcorrectie dat uitgevoerd moet worden, afhankelijk van uw morfologie en de conditie van uw buikgordel.
 • De voorbereidingen die nodig zijn voor een effectieve en succesvolle operatie. Er zal u worden aangeraden om te stoppen met medische behandelingen, hallucinogene stoffen of nicotine. Er kan ook een dieet worden voorgeschreven.

Dit eerste consult kan online worden uitgevoerd voor patiënten in het buitenland.

Het tweede consult

Deze tweede raadpleging wordt ter plaatse met het chirurgisch team uitgevoerd. Dit is uw afspraak met de anesthesist en de chirurg om de laatste details van de operatie door te nemen. U krijgt ook uitleg over de chirurgische procedure.

De dag van de operatie

De dag voor de operatie wordt u volledig voorbereid door het medische team. U moet vasten tijdens de operatie en u moet een antiseptische douche hebben genomen voordat u de operatiekamer ingaat. Op de operatietafel krijgt u de eerste doses verdoving en wanneer het middel begint te werken, wordt u in slaap gebracht.

Een buikoperatie duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van het geval. Het verblijf in het ziekenhuis duurt 2 tot 3 dagen. Buikwandcorrectie kan het volgende inhouden:

 • Liposuctie van buikvet als het te dik is. De chirurg maakt een incisie onder de navel om ervoor te zorgen dat het litteken niet te zichtbaar is. Vervolgens verwijdert de chirurg het overtollige vet en vetweefsel met behulp van fijne canules.
 • Zodra het overtollige vet verwijderd is, gaat de chirurg verder met de eigenlijke hersteloperatie. Afhankelijk van de gekozen techniek (volledige buikwandcorrectie of mini-abdominoplastie), zal de chirurg een incisie maken:
 • Onder de navel, dicht bij de bikinilijn voor een mini-abdominoplastie
 • Boven de navel, door deze te verplaatsen, voor een volledige buikwandcorrectie.

De grootte van de incisie varieert afhankelijk van de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden.

 • Zodra de incisie is gemaakt, worden de huid en het vet van de buikspieren losgemaakt. De uitgerekte spieren worden aangespannen. Als er tijdens het verwijderen van de huid iets aan de buikwand verandert, zal de chirurg ervoor zorgen dat dit gecorrigeerd wordt voordat hij verder gaat met de operatie.
 • Vervolgens verwijdert de chirurg het huidweefsel. De huid wordt naar beneden getrokken om deze strakker te maken en opnieuw te bedekken. Deze techniek verwijdert de overtollige huid.
 • Zodra de huid is strakgetrokken, wordt de navel weer op zijn plaats gezet. Het is mogelijk om een naveltranspositie toe te passen, d.w.z. om de navel op de strakgetrokken huid te plaatsen.
 • Er worden oplosbare hechtingen gebruikt om de incisie te sluiten. Afhankelijk van het geval kan het nodig zijn dat de plastisch chirurg een buiklift uitvoert.

Na de operatie

Na decosmetische ingreep moet u een paar uur rusten en onder medisch toezicht in de kliniek overnachten. Het is belangrijk om goed te herstellen om het risico op scheuren en andere complicaties te vermijden. Wanneer de verdoving begint af te nemen, moet u pijnstillers nemen. De wond wordt ook behandeld met anti-infectiemiddelen en wondhelende middelen.

Het verband wordt postoperatief om de 2 tot 3 dagen vernieuwd. Hechtingen worden na 10 dagen verwijderd als ze niet uit zichzelf resorberen. De chirurg kan drains plaatsen om postoperatief vocht af te voeren en om de genezing te bevorderen.

Voorzorgsmaatregelen na buikwandcorrectie in Tunesië

Om ervoor te zorgen dat uw buikwandcorrectie in Tunesië een succes wordt, moet u na de operatie een paar voorzorgsmaatregelen nemen:

 • Vermijd het nemen van een te warm of langdurig bad gedurende ongeveer 3 weken. Zwemmen wordt in deze periode ook afgeraden. Douchen mag niet te lang duren. U kunt 4 tot 5 dagen na de operatie douchen.
 • Draag een paar dagen na de operatie een korset of gordel. Het speciale korset biedt extra steun en helpt het figuur verder te verfijnen. Het duurt 2 tot 3 maanden postoperatief om dit korset te dragen. Een controle bij uw chirurg zal bepalen of u het langer moet aanhouden of verwijderen.
 • Slaap in posities die de buikspieren niet belasten. Zorg ervoor dat ze niet uitrekken tijdens het slapen. Wij raden u aan om op uw rug te slapen met uw benen gebogen. Leg kussens op uw knieën.
 • Vermijd sport en intensieve lichamelijke activiteit gedurende minstens 1 maand. Het wordt aanbevolen om 3 maanden na de buikwandcorrectie weer te gaan sporten.
 • Houd uw dieet in de gaten om gewichtstoename en de ophoping van nieuw vet op de buik te voorkomen. Een gezond, evenwichtig dieet is essentieel. Een gezonde levensstijl is ook aan te raden (stoppen met roken, goede slaap, enz.).

Hoeveel kost een buikwandcorrectie in Tunesië?

De prijs van een buikwandcorrectie in Tunesië ligt tussen de € 2.000 en € 2.700. Deze kosten variëren afhankelijk van het type buikwandcorrectie dat uitgevoerd moet worden, of de operatie liposuctie, een facelift, etc. omvat. Aan de andere kant omvat deze prijs de volledige verantwoordelijkheid voor uw medische reis naar Tunesië, inclusief de organisatie van uw verblijf, de operatie, de behandeling, de postoperatieve follow-up, transfers naar de luchthaven en het hotel en een vertaler.

De patiënt wordt van A tot Z begeleid tijdens zijn verblijf en zijn buikwandcorrectieproject. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte op maat.


Hebt u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️