Rhinoplastie en Tunisie

neuscorrectie in tunesië2 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over neuscorrectie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde neuscorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over neuscorrectie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van neuscorrectie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een neuscorrectie in Tunesië zijn €2.000. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1800 euro tot 2200 euro. Deze prijs is inclusief hotel- en ziekenhuiskosten, luchthaventransfer, vertaler en medicatie. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 2 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

ProceduresKosten Tunesië
Rhinoplastie2000 €
Secundaire neuscorrectie2200 €

Rhinoplastie in Tunesië: waarom kiezen voor deze bestemming?

Cosmetische chirurgie heeft mensen lange tijd afgeschrikt vanwege de mogelijke bijwerkingen en risico’s die eraan verbonden zijn. Het begint echter aan populariteit te winnen, en het aantal mensen dat dit soort ingrepen ondergaat neemt voortdurend toe.

Rhinoplastie is een van de populairste cosmetische chirurgische ingrepen. Veel mensen hebben een probleem met hun neus en denken erover om dit te veranderen door middel van neuscorrectie.

Tunesië is een populaire bestemming voor neuscorrecties vanwege de hoge kwaliteit van de medische zorg en de aantrekkelijke prijzen van de klinieken in het land. Lees meer over neuscorrectie in Tunesië.

Rhinoplastie, een veelgevraagde procedure

Rhinoplastie is goed voor 10% van alle cosmetische chirurgische ingrepen die wereldwijd worden uitgevoerd. Een cijfer dat voortdurend stijgt. En met reden: met neuscorrectie kan het uiterlijk van de neus ten goede worden veranderd. Lange tijd waren mensen huiverig voor neuscorrecties, omdat ze bang waren dat de operatie tot teleurstellende of zelfs rampzalige resultaten zou leiden.

Maar de vaardigheden van chirurgen en de ontwikkelingen in de geneeskunde en de gebruikte apparatuur hebben dit type operatie onder controle gebracht. Vandaag de dag is een neuscorrectie een vrijwel ongevaarlijke ingreep, mits deze in een geschikte kliniek en door een bekwame chirurg wordt uitgevoerd.

image de la structure osseuse d'un nez

Waarom een neuscorrectie?

Hoewel het waar is dat sommige mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn, willen anderen graag wat zij als cosmetische gebreken in hun gezicht beschouwen corrigeren. In deze gevallen gaat het vaak om de neus. Hij is te lang, te dik, te scheef.

Rhinoplastie stelt patiënten in staat om eindelijk het uiterlijk te krijgen waar ze van gedroomd hebben. Rhinoplastie wordt zowel bij mannen als vrouwen uitgevoerd, hoewel de meerderheid van de patiënten vrouw is.

Hoewel de meeste mensen hun uiterlijk willen verbeteren door middel van neuscorrectie, willen sommige oudere mensen er gewoon jonger uitzien. Het corrigeren van een hangende neus na het vijftigste levensjaar kan u een jeugdiger uiterlijk geven.

Ten slotte kan een neuscorrectie ook een doel hebben dat niet esthetisch is. Sommige patiënten hebben moeite met ademhalen vanwege de vorm van hun neus. In dit geval kan een verandering in de vorm van de neus een einde maken aan dit lijden.

De mogelijkheden van neuscorrectie

Om u een idee te geven van de veranderingen die deze chirurgische ingreep aan de neus kan bewerkstelligen, volgt hieronder een overzicht:

  • Correctie van de punt van de neus. Deze kan hangend, te hoog, geknepen, dun, breed, enz. zijn.
  • Correctie van problemen met de neusgaten (te breed, te kort)
  • Correctie van een te zware neusbasis, of juist een holle neusbrug
  • Correctie van een holle neuswortel.

Hoe werkt neuscorrectie in Tunesië?

Zoals alle chirurgische ingrepen volgt de neuscorrectie een procedure die in verschillende fasen is verdeeld. De naleving van deze procedure is de verantwoordelijkheid van elke chirurg en is essentieel voor het goede verloop van de operatie.

Een eerste consult

De preoperatieve raadpleging is de allereerste fase. U gaat naar de praktijk van de arts, niet om de operatie te ondergaan, maar om een eerste diagnose te stellen. De chirurg zal uw neus van dichtbij bekijken en u vragen stellen om precies te begrijpen wat u wilt veranderen. Hij zal controleren of u een afwijkende neusbrug heeft en zal dan een septorhinoplastie voorstellen.

Zijn rol is ook om u te informeren over de details van de operatie en om met u te praten over de postoperatieve behandeling.

De arts is er ook om eventuele onrealistische verwachtingen te beteugelen en u weer met beide benen op de grond te zetten. Hij moet ervoor zorgen dat u zeker weet wat u wilt en dat u geen wonderbaarlijke resultaten verwacht.

Tot slot zal het pre-operatieve consult ook dienen om te bepalen of u een van de contra-indicaties voor neuscorrectie heeft.

Contra-indicaties voor neuscorrectie

Bepaalde contra-indicaties maken neuscorrectie onpraktisch voor de patiënt, en het is aan de arts om deze vast te stellen. Dit kunnen bepaalde psychiatrische aandoeningen, depressies of ernstige angstaanvallen zijn die behandeling vereisen.

Naast deze ziekten kan de operatie ook onmogelijk worden in het geval van bepaalde hart- of longaandoeningen of stollingsstoornissen. Bepaalde buitensporige misvormingen van de schedel kunnen ook worden geëlimineerd, net als neusmisvormingen die niet door neuscorrectie kunnen worden gecorrigeerd.

Foto van de stad Tunis

Tot slot kunnen artsen een neuscorrectie uitsluiten als de patiënt overmatig rookt.

Verloop van de operatie

Na het eerste consult wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de operatie als u niet voldoet aan de contra-indicaties voor neuscorrectie. De operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd, zodat u tijdens de ingreep niet bij bewustzijn bent. De aanpak van de operatie verschilt vervolgens, afhankelijk van wat er gecorrigeerd moet worden.

Er wordt systematisch een incisie in de neusgaten gemaakt. Soms worden er ook andere incisies gemaakt, met name op de buitenste huid of de punt van de neus. Deze incisies stellen de chirurg in staat om de structuren en het kraakbeen te moduleren om ze te herpositioneren en de defecten van de neus te corrigeren in overeenstemming met de wensen van de patiënt.

Uiteraard worden deze incisies na de operatie gehecht. Er moet ook worden opgemerkt dat als de patiënt ademhalingsproblemen heeft, deze tegelijkertijd worden gecorrigeerd, zodat er niet onnodig extra incisies worden gemaakt.

U moet er ook rekening mee houden dat bij een neuscorrectie kraakbeen moet worden toegevoegd om de neus een nieuwe vorm te geven. Dit kraakbeen wordt uit een donorgebied van uw lichaam gehaald. Deze gevallen zijn echter zeldzaam en de arts kan niet overgaan tot deze verwijdering zonder uw voorafgaande toestemming.

De duur van de operatie hangt af van het geval en het werk dat gedaan moet worden, maar wordt gemiddeld geschat op 2 tot 4 uur.

Na de operatie

Na de neuscorrectie wordt u wakker met een verband om uw neus en lontjes in uw neusgaten. Afhankelijk van het type neuscorrectie kan er ook een plastic spalk over het verband worden aangebracht, evenals andere siliconen spalken in de neusgaten. U moet in de kliniek in het ziekenhuis blijven tot de gaasjes worden verwijderd, wat meestal 2 dagen na de operatie gebeurt.

U zult enige tijd door uw mond moeten ademen, omdat uw neustussenschot nog niet functioneel is. Uw neus zal gezwollen zijn en u krijgt het advies om met uw hoofd omhoog te slapen om deze zwelling te verminderen.

De hechtingen aan de binnenkant van de neus zullen vanzelf weer worden geabsorbeerd, terwijl de hechtingen aan de buitenkant van de neus na een week door de chirurg worden verwijderd. De spalk wordt binnen een week tot 10 dagen verwijderd, afhankelijk van het geval.

Foto van de stad Sfax in Tunesië

Hoe voelt het?

Na de operatie zult u een gevoel van neusverstopping ervaren. U kunt wat blauwe plekken op uw gezicht zien, die na een paar weken verdwijnen. Uw neus en lippen zullen ook minder gevoelig zijn. Al deze symptomen zijn normaal en zullen in de loop van de weken geleidelijk verdwijnen. Pas op dat u uw neus niet snuit, anders zult u veel pijn voelen.

Onderbreking van het werk

Na de neuscorrectie kunt u natuurlijk niet doorgaan met uw beroepsactiviteiten. U kunt na 10 dagen weer aan het werk, of zelfs langer als u een fysiek veeleisende activiteit uitoefent. Sporten moet ook vermeden worden, net als zwaar tillen. Zoals u ziet moet u minstens 10 dagen totale rust houden.

Rhinoplastie: te verwachten resultaten

Na uw neuscorrectie kunt u geen onmiddellijke resultaten zien, omdat uw neus nog onder het verband zit en uw gezicht bedekt is met blauwe plekken. De resultaten worden pas echt en volledig zichtbaar na 3 maanden postoperatief, omdat dan de littekens en de zwelling volledig verdwenen zijn. U kunt echter al binnen 10 dagen een eerste omtrek van de resultaten zien , zodra de zwelling aanzienlijk is afgenomen.

Na een jaar zal de neus zich aan de operatie hebben aangepast en een nog harmonieuzere vorm aannemen.

Hier is een videoverslag over neuscorrectie in Tunesië

Videoverslag over neuscorrectie in Tunesië

Foto’s voor en na neuscorrectie

photo avant apres rhinoplastie en tunisie
photo avant apres rhinoplastie en tunisie

Hoeveel kost een neuscorrectie in Tunesië?

Europeanen geven er, net als veel mensen elders, over het algemeen de voorkeur aan om een neuscorrectie in het buitenland te ondergaan, en in het bijzonder in Tunesië. De belangrijkste reden is dat de operatie veel betaalbaarder is. In klinieken in Tunesië varieert de prijs van een neuscorrectie van €1700 tot €2200. Deze prijs is inclusief accommodatie, de operatie, de anesthesist, vervoer van en naar het vliegveld en medicatie.

Medicijnen van hoge kwaliteit

Afgezien van de prijzen biedt Tunesië ook medische zorg van topkwaliteit. Neuschirurgen in Tunesië zijn uiterst bekwaam en de instrumenten die ze gebruiken zijn hypermodern. De klinieken zijn ook zeer modern. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een chirurgische ingreep van hoge kwaliteit.

Hoe gaat u te werk bij een neuscorrectie in Tunesië?

Tussen het boeken van het vliegticket, het boeken van het hotel en het kiezen van de kliniek (want niet alle klinieken zijn hetzelfde), is de procedure tijdrovend. Daarom bieden wij u een uitgebreide service. Wij regelen alles voor u, van het boeken van uw ticket tot het organiseren van uw pre-operatief consult!


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️