Prijs van een 6-pack liposuctie in Tunesië

prijs abdominale ets tunisie 1
Geschreven door Maria

Vergelijk de gemiddelde kosten van buik etsen in Tunis, Tunesië. De prijs van abdominaal etsen begint vanaf 3200 euro.

BesteKlinieken.com informeert u over 6 PACK liposuctie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van buikwandcorrectie in Tunesië

De gemiddelde prijs van abdominale etsing in Tunisia in Tunis is €3.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 3200 euro tot 4000 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Buik etsen3600 €

Wat is een sixpack?

Abdominaal etsen, ook wel buikgraveren genoemd, is een cosmetische operatie waarmee u in een mum van tijd een perfecte definitie van uw buik kunt krijgen. Dit staat bekend als “de chocoladerepen” of de “6pack”.

Veel klinieken in Tunis, Tunesië, bieden abdominaal etsen aan internationale patiënten aan, wat naast de ingreep zelf nog vele andere diensten omvat. Patiënten profiteren bijvoorbeeld van vervoer tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek, ziekenhuisaccommodatie, een vertaler, een persoonlijke casemanager, pre- en postoperatieve zorg en zelfs hotelaccommodatie.

Het etsen van de buik is wereldwijd een van de meest gekozen cosmetische/plastische chirurgische ingrepen. In Tunis, Tunesië, vindt u veel chirurgen die gespecialiseerd zijn in deze procedure. Er zijn veel klinieken die minimaal invasief abdominaal etsen aanbieden met behulp van de nieuwste medische apparatuur. Dit betekent een kortere hersteltijd en hogere slagingspercentages.

Hoewel er veel medische faciliteiten en chirurgen zijn om uit te kiezen, betekent dat niet dat ze allemaal een goede optie voor u zijn. Om er zeker van te zijn dat u de beste keuze maakt, kunt u de chirurg verschillende vragen stellen, zoals:

  • Bent u gecertificeerd? Bent u lid van een vereniging of genootschap voor plastische chirurgie?
  • Hoeveel jaar ervaring heeft u in cosmetische/plastische chirurgie? Hoe vaak heeft u buikgravures uitgevoerd?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van buikgravures? Wat zijn de risico’s en complicaties?
  • Wat kan ik verwachten na de operatie?
  • Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met de resultaten van de buikgravure?
  • Hoe lang moet ik blijven om te herstellen?
  • Wat als er iets misgaat tijdens de buikgravureprocedure?
  • Wat gebeurt er als ik naar huis ga en me realiseer dat er iets mis is gegaan met mijn buikgravure?

Tunesië is snel uitgegroeid tot een van de topbestemmingen voor buikgravures. Elk jaar trekt het land meer en meer medische toeristen aan die hier komen profiteren van hoogwaardige medische zorg, hooggekwalificeerd medisch personeel en een welverdiende vakantie in het prachtige Tunesië.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️