BBL en Tunisie

prix lifting bresilien tunisie pas chere 1
Geschreven door Laurence

Hebt u een hekel aan uw platte billen? Wilt u uw hele leven lang een ronde, gevormde billen hebben… zonder dat u een panty of slipje hoeft te dragen? Ruil deze archaïsche en tijdelijke oplossing in voor een BBL in Tunesië. En profiteer van onze behandeling tegen de beste prijs!

BesteKlinieken.com geeft informatie over Braziliaanse facelifts in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een BBL in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een BBL in Tunesië zijn €1.700. De procedure wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3-4 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de narcose, de operatie, de medicatie en de steunbroekjes. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
BBL Braziliaanse facelift1700 €

Alles wat u moet weten over BBL in Tunesië

BBL, populair gemaakt door Kim Kardashian, is de afkorting van haar naam in het Engels: Brazilian Butt Lift. Wat betekent: Brazilian butt lift. Want, het moet gezegd worden, deze methode komt oorspronkelijk uit Brazilië.

Het is reconstructieve chirurgie die om esthetische redenen wordt uitgevoerd, met name om :

 • Eventuele defecten aan de achterkant te corrigeren,
 • Volume toevoegen aan een platte bil,
 • Vormeloze billen af te ronden en vorm te geven,
 • En het figuur een nieuwe vorm te geven.

Wie kan een BBL ondergaan in Tunesië?

In werkelijkheid is BBL het meest populair bij vrouwen. Maar dat betekent niet dat mannen het niet kunnen laten doen!

Het zijn namelijk niet alleen vrouwen die problemen hebben met een verslapte of platte bil. De enige vereiste is dat u elders in uw lichaam voldoende vet heeft.

Bovendien is de Brazilian Butt Lift een natuurlijke en effectieve 2-in-1 techniek. Met andere woorden, u slaat twee vliegen in één klap door één gebied af te slanken en een ander gebied voller te maken. Simpelweg door het eigen vet van de patiënt te verwijderen en te injecteren.

Aangezien er voor de operatie geen implantaten nodig zijn, is er wel een aanzienlijke hoeveelheid vet nodig. BBL wordt absoluut niet aanbevolen voor magere mensen. Zij kunnen beter kiezen voor implantaten of injecties met hyaluronzuur.

Voor- en nafoto

Hoe worden de kosten van BBL in Tunesië berekend?

De kosten van BBL in Tunesië zijn, net als elders, afhankelijk van een aantal factoren. In het bijzonder de omvang van de operatie. In de prijs is namelijk niet alleen het aantal te liposuctioneren gebieden en opnieuw geïnjecteerd vet inbegrepen, maar ook :

 • De honoraria van de chirurg en de anesthesist,
 • De kosten van de kliniek,
 • De kosten van postoperatieve bezoeken, enz.

In Europa kan BBL tussen €5.000 en €12.000 kosten. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de procedure niet gedekt wordt door de sociale zekerheid. In Tunesië begint de prijs bij €1.500 en overschrijdt de €2.900 niet.

Zie ook: BBL prijzen in Turkije

Procedures voor BBL in Tunesië

Voor elk type operatie is een eerste consult nodig, voornamelijk om een schatting te krijgen. Vervolgens moet u een bepaalde periode wachten, de zogenaamde “bedenktijd”, voordat u een beslissing kunt nemen.

Tunesië is echter niet de stad naast de deur! U gaat geen retourtje maken voor een pre-diagnose!

Om het u gemakkelijker te maken en tijd te besparen. Wij brengen u in contact met de beste chirurgen in toonaangevende klinieken in Tunesië. Maar dat is nog niet alles! Wij verzorgen uw reis van A tot Z. En dat tegen de best mogelijke prijs.

Want elk geval is een geval. Dus om een precieze prijsopgave te krijgen, nodigen wij u uit om het formulier in te vullen. Onze coördinator zal dan contact met u opnemen voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Onze coördinator zal uw dossier aan een van onze plastisch chirurgen voorleggen. Houd er rekening mee dat zij u kan vragen om haar de nodige documenten en informatie te sturen zodat de chirurg uw diagnose kan stellen.

Zodra de chirurg u een geschikte kandidaat vindt, zal de coördinator contact met u opnemen om u de prijsopgave te geven en u alle details te geven met betrekking tot de BBL operatie in Tunesië.

Hoe werkt BBL in Tunesië?

Als u tevreden bent met onze offerte en u gaat akkoord. Dan beginnen we met het organiseren van uw reis naar uw nieuwe leven! Lees hier wat u te wachten staat.

Uw reis organiseren

U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken. Wij zorgen voor alles wat met de operatie te maken heeft… Echt alles. Wat u moet weten:

 • Uw vliegtickets boeken,
 • Uw accommodatie,
 • Uw afspraken voor het consult,
 • De operatie en postoperatieve consulten, enz.

Wij zorgen zelfs voor een vertaler als u die nodig heeft.

Voor de BBL-operatie in Tunesië

BBL wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Zoals bij elke chirurgische ingreep, moet u een pre-operatieve bloedtest ondergaan.

Vervolgens hebt u een pre-operatief consult met de anesthesist, wat des te belangrijker is. Tijdens deze afspraak kan de specialist u geruststellen, de behandeling aanpassen en de risico’s inschatten op basis van de resultaten van uw tests.

De dag van de operatie

De “D”-dag breekt aan. Het medisch personeel bereidt u voor, brengt u naar de operatiekamer en legt u op de operatietafel. Eenmaal in slaap onder algehele narcose. Uw chirurg zal de dubbele operatie uitvoeren: Liposuctie en BBL. Maar natuurlijk na elkaar!

In feite wordt BBL in Tunesië, net als elders in de wereld, onder algehele narcose uitgevoerd, en kan het 2 tot 4 uur duren, in dezelfde operatiekamer. Dit komt omdat de operatie in 2 fasen wordt uitgevoerd:

Afzuigen van het vet

In de eerste fase, Liposuctie, wordt vet verwijderd uit lichaamsdelen die overtollig vet bevatten. Liposuctie wordt meestal uitgevoerd op de dijen, heupen en buikwand.

Vet inspuiten

In de tweede fase wordt de nodige hoeveelheid vet die verwijderd is, in het achterste gebied geïnjecteerd. Maar eerst wordt het vet behandeld en gezuiverd.

Zodra de operatie voltooid is, wordt u naar de verkoeverkamer en vervolgens naar uw slaapkamer gebracht. U zult dan een Lipo-Panty, een speciale Liposuctiebroek, moeten dragen.

Na de BBL operatie in Tunesië

De meeste patiënten worden dezelfde avond nog ontslagen. Vanaf de volgende dag kunt u normaal staan en lopen. U moet echter begeleid worden zodra u ontslagen wordt. De eerste paar dagen zult u moeite hebben met rechtop zitten.

Voorzorgsmaatregelen na de BBL

Een periode vanéén tot twee weken is voldoende om te herstellen en uw normale leven te hervatten. Draag echter gedurende 6 weken de speciale Liposuctiebroekjes. Deze drukken de liposuctiegebieden samen en ondersteunen uw billen. Met andere woorden, ze dragen bij aan uw herstel!

Draag ook geen kleding die uw billen kunnen verzwaren. Slaap ook niet op uw rug. Leg u op uw buik of op uw zij. Vermijd tegelijkertijd om direct op uw billen te zitten.

Niet omdat het pijnlijk is. Maar omdat het opnieuw ingebrachte vet op deze manier zou kunnen verschuiven of opnieuw absorberen. Bovendien zal uw arts effectieve pijnstillers voorschrijven in geval van pijn.

Voor de eerste paar dagen raden wij u aan om een Boppy kussen te kopen. Als dat niet lukt en u moet gaan zitten, doe dat dan op een comfortabele steun. Ga niet op een stoel of een hard oppervlak zitten. En zorg ervoor dat uw gewicht op uw dijen rust, niet op uw billen.

Wanneer kan ik de resultaten van een BBL zien?

In een notendop zijn de resultaten onmiddellijk merkbaar. Het uiteindelijke effect van Lipofilling kan echter pas 3 tot 6 maanden na de BBL operatie in Tunesië worden waargenomen.

Met andere woorden, zodra de operatie voltooid is, zullen uw billen breder, ronder en vormiger zijn. U kunt echter verwachten dat een deel van dit volume na 2 tot 4 weken zal verdwijnen.

In sommige gevallen is een tweede operatie nodig. Vooral als er tijdens de eerste paar maanden veel vetcellen geresorbeerd worden. Het is namelijk mogelijk dat het opnieuw ingebrachte vet niet overleeft of uit het lichaam wordt verwijderd. Ofwel op natuurlijke wijze. Of als de postoperatieve voorzorgsmaatregelen niet serieus worden genomen.

BBL is daarom een verwijdering en transfer van vet, het eigen vet van de patiënt. Dit vet wordt uit de buik, heupen, dijen of love handles gehaald en vervolgens in de bovenste en onderste billen geïnjecteerd.

Door liposuctie en vetinjecties te combineren, is BBL de ideale techniek voor het modelleren van een wespachtige taille en een fantastisch afgeronde, gevormde bilpartij… zonder dat er implantaten nodig zijn.

BBL levert prachtige, permanente, natuurlijk ogende resultaten! Kunt u niet wachten om met uw nieuwe billen rond te lopen? Vraag dan nu een persoonlijke offerte aan, en krijg de best mogelijke zorg in Tunesië!


Moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️