Liposuctie in Tunesië

liposuctie tonijn 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over liposuctie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde liposuctie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over liposuctie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie in Tunesië

De gemiddelde prijs van liposuctie in Tunesië is €1.700. De kosten van liposuctie in Tunesië zijn relatief laag door lagere verblijfskosten dan in Europese landen. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 1 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf 1 nacht. Het uiteindelijke resultaat is binnen 5 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Liposuctie in Tunesië1700 €

Liposuctie is de meest toegepaste plastische chirurgie ter wereld, met uitstekende resultaten. Liposuctie is de esthetische ingreep bij uitstek om uw figuur af te slanken en uw huid er natuurlijk uit te laten zien.

Er zijn veel klinieken die liposuctie aanbieden in Tunesië, waar u de beste specialisten kunt vinden, en daarom is dit land een uitstekende bestemming voor een medische vakantie.

In dit artikel komt u alles te weten over liposuctie in Tunesië, zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent op uw ingreep.

Wat is liposuctie in Tunesië?

Liposuctie is een chirurgische ingreep die in 1977 werd uitgevonden door Dr. Yves Gérard Illouz. Het is de beste manier omvet plaatselijk te verwijderen, in het bijzonder het teveel dat na een dieet niet weg kon.

Het doel van deze chirurgische procedure is om vetophopingen permanent te verwijderen, en het kan op verschillende delen van het lichaam worden uitgevoerd.

Het principe is gebaseerd op het inbrengen van meerdere kleine canules met afgeronde schuimpunten. Deze zijn verbonden met gesloten circuits die ervoor zorgen dat het vet weggezogen wordt. Het resultaat is definitief, omdat vetcellen zich niet kunnen vermenigvuldigen.

Steeds meer patiënten nemen hun toevlucht tot liposuctie, waarvan het voordeel is dat het op verschillende delen van het lichaam kan worden toegepast om een harmonieus silhouet te herstellen.

Liposuctie van het lichaam

Liposuctie kan worden gebruikt om verschillende gebieden van het lichaam te behandelen en gelokaliseerd vet gericht te verwijderen. Dit zijn de verschillende gebieden die bij deze esthetische ingreep betrokken zijn:

  • De buikstreek: liposuctie van de buik is een goede optie voor buikwandcorrectie, omdat het helpt om een platte buik te herstellen.
  • De heupen: deze procedure verwijdert vet aan de zijkanten van de buik en herstelt een harmonieus silhouet.
  • Dijen: liposuctie van de dijen kan aan de binnen- of buitenkant van de dijen worden uitgevoerd om ze slanker te maken.
  • Billen: deze procedure geeft een aantrekkelijker uiterlijk aan verslapte billen door overtollig vet te verwijderen en helpt ook bij het wegwerken van zadeltassen.
  • Knieën: liposuctie van de knieën is zeer nuttig voor mensen die vet ophopen aan de achterkant van de knieën.
  • Armen: liposuctie van de armen helpt om een goede welving te herstellen, en kan aan de binnen- of buitenkant worden uitgevoerd. Het kan gecombineerd worden met een armlift.

Liposuctie van het gezicht

Liposuctie van het gezicht in Tunis is een operatie die alleen of in combinatie met een facelift kan worden uitgevoerd om de huid steviger en jonger te maken.

Bij deze esthetische operatie wordt vet uit het gezicht weggezogen om de vorm te verbeteren en het gezicht te verfijnen. Deze techniek geeft zeer goede resultaten, vooral op de hals en onderkin.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Liposuctie is bedoeld voor mensen die dicht bij hun ideale gewicht of zeer licht overgewicht zijn, met goed gelokaliseerde vetophopingen die ondanks een dieet en lichaamsbeweging niet verwijderd kunnen worden. De BMI van de patiënt mag niet hoger zijn dan 32.

Over het algemeen is de ideale kandidaat iemand zonder gezondheidsproblemen die positief tegenover de procedure staat. Ze moeten ook een redelijk goede huidelasticiteit en spiertonus hebben, zodat de resultaten duidelijk zichtbaar zijn.

Over het algemeen is liposuctie bedoeld voor mensen die weer een mooi figuur willen krijgen. Het is belangrijk om erop te wijzen dat deze chirurgische techniek geen oplossing is voor zwaarlijvigheid.

In feite worden niet alle extra kilo’s verwijderd, maar worden de vetophopingen verplaatst naar duidelijk afgebakende delen van het lichaam. Mensen die lijden aan obesitas zijn goede kandidaten voor een maagballonoperatie in Tunesië.

Hoe wordt liposuctie in Tunesië uitgevoerd?

Liposuctie is een hoogontwikkelde procedure die een uitstekend alternatief is voor uitgebreidere cosmetische operaties.

Hoewel de procedure ongevaarlijk is, vereist het wel een zorgvuldige voorbereiding. De patiënt moet verschillende stappen doorlopen om ervoor te zorgen dat de ingreep soepel verloopt. Hoewel de procedure vrij eenvoudig is, moet deze toch aan bepaalde regels voldoen.

Als u een reis naar Tunesië plant voor een liposuctieoperatie, moet u goed geïnformeerd zijn over de procedure.

Voor liposuctie in Tunesië

De eerste stap is het maken van een afspraak met de chirurg. De chirurg moet eerst controleren of er geen contra-indicaties zijn voor liposuctie. Hij zal ook de kwaliteit van de huid en de elasticiteit ervan controleren. Als de huid verslapt is, kan de chirurg andere oplossingen voorstellen voordat hij liposuctie overweegt.

Tijdens het eerste bezoek bepaalt u de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden en de gebieden die behandeld moeten worden. De arts kan u ook advies geven.

Tijdens liposuctie

Liposuctie is een zeer gebruikelijke procedure, en de duur ervan hangt af van de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden en het behandelde gebied. Over het algemeen duurt het 20 minuten tot maximaal 2 uur.

In de meeste gevallen is het verblijf in het ziekenhuis kort en wordt de patiënt dezelfde dag nog ontslagen. Als er echter veel gebieden behandeld moeten worden of als de hoeveelheid verwijderd vet te groot is, zal de patiënt een extra nacht in de kliniek doorbrengen.

De procedure wordt onder narcose uitgevoerd, waarbij de arts fijne canules in het te behandelen gebied brengt omhet overtollige vet weg te zuigen. Littekens zijn na de operatie niet zichtbaar, omdat ze klein zijn en perfect opgaan in het natuurlijkere uiterlijk van de huid.

Na de operatie

Over het algemeen schrijft de arts aan het einde van de operatie pijnstillers voor om eventuele pijn te beperken. Er wordt ook een vormend verband of compressiekleding voorgeschreven om postoperatief oedeem of blauwe plekken te verminderen.

Hoewel de eerste resultaten van liposuctie direct na de operatie zichtbaar zijn, zijn de uiteindelijke resultaten pas na 1 maand zichtbaar.

Welke voorzorgsmaatregelen moeten genomen worden na een liposuctie?

Allereerst moet u weten dat liposuctie weliswaar geen grote ingreep is, maar dat u wel moet herstellen. Daarom moet u bij thuiskomst een paar dagen rusten, zodat u volledig van de operatie kunt herstellen. Als algemene regel geldt dat u de eerste twee weken lichamelijke activiteiten moet vermijden, zelfs wandelen, dat van zeer korte duur moet zijn.

Het is raadzaam om na de operatie een gezonde levensstijl en een gezond dieet aan te houden. Artsen raden af om te roken en alcohol te drinken na een liposuctie; u kunt het beste een maand wachten.

Oedeem en blauwe plekken komen vaak voor na dit type operatie. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want deze verdwijnen spontaan na twee weken. Het dragen van een steunkorset wordt sterk aanbevolen, omdat dit het oedeem aanzienlijk vermindert.

Het is sterk af te raden om aspirine of ontstekingsremmers te gebruiken in de 15 dagen na de operatie. Het risico op bloedingen is vrij hoog. Als u pijn hebt, zal uw arts u pijnstillers voorschrijven.

Blootstelling aan de zon moet na de operatie gedurende ongeveer 2 maanden vermeden worden. U mag pas twee weken na de liposuctie gaan zwemmen. Douchen is toegestaan vanaf de volgende dag.

Hoeveel kost liposuctie in Tunesië?

Als u voor een liposuctie in Tunesië kiest, moet u weten dat u vanaf het moment dat u aankomt verzorgd zult worden. Het medisch verblijf dekt namelijk alle kosten, d.w.z. de volledige behandeling, de honoraria van de artsen, hotelovernachtingen voor herstel, enz.

Het is vermeldenswaard dat Tunesië een echte benchmark is voor cosmetische chirurgie, met name liposuctie. U wordt verzorgd door de beste professionals en krijgt uitgebreide ondersteuning.

De prijs van liposuctie in Tunesië hangt af van de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden en het aantal gebieden dat behandeld moet worden:

  • Liposuctie op één enkel doelgericht gebied zoals de zadeltassen, dijen of armen kost 1400 euro;
  • Liposuctie op één gebied in combinatie met een ander, zoals de buik en heupen, kost 1800 euro;
  • Liposuctie voor drie gebieden kost vanaf 2000 euro.

Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


FAQ – Veelgestelde vragen

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

Liposuctie is een chirurgische ingreep om kleine gebieden met ongewenst lichaamsvet te verwijderen. Liposuctie wordt uitgevoerd op lichaamsdelen die de neiging hebben om vet op te hopen, zoals de buik, dijen, heupen en armen.

Liposuctie wordt uitgevoerd onder algehele narcose of plaatselijke verdoving met sedatie. Uw chirurg maakt een kleine incisie in het te behandelen gebied en brengt vervolgens een dunne plastic buis in, een canule genaamd. De canule is verbonden met een krachtig afzuigapparaat dat het vet snel en effectief verwijdert.

Onmiddellijk na een liposuctieprocedure is een aanzienlijk vetverlies zichtbaar, en de resultaten zullen blijven verbeteren naarmate de zwelling afneemt. De eerste twee weken na de procedure zal er een aanzienlijke zwelling zijn, die onder controle wordt gehouden door een speciaal ontworpen compressiekledingstuk, en naarmate de zwelling afneemt, zullen er meer opzienbarende resultaten te zien zijn.

We krijgen vaak de vraag of liposuctie een goede manier is om gewicht te verliezen en in welke mate. Wij denken dat het heel belangrijk is om te begrijpen dat liposuctie geen middel is om af te vallen. Liposuctie mag alleen gebruikt worden om hardnekkige vetzones te behandelen die niet verwijderd kunnen worden door een gezond dieet en lichaamsbeweging alleen.

Dit hangt volledig af van het te behandelen lichaamsdeel en de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden. U kunt er zeker van zijn dat uw chirurg voldoende vet zal verwijderen om de ideale resultaten te behalen.

Tijdens een liposuctie worden vetcellen permanent uit het behandelde gebied verwijderd om onmiddellijk een nieuw silhouet te creëren. Zodra de overtollige vetcellen verwijderd zijn, groeien ze niet meer terug. Dit betekent dat de resultaten min of meer blijvend zijn als er een gezonde levensstijl wordt aangehouden, inclusief een goed dieet en lichaamsbeweging.

Nee, we kunnen u geen operatie aanbieden als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Neem echter 6 maanden na de bevalling of het geven van borstvoeding contact met ons op en praat met onze vriendelijke adviseurs over uw volgende stappen.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️