Prijs van een kattenoog in Tunesië

cat eyes tunisia prijs 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over cat eyes in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde cat eye in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over Katogen in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Tunesische chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Katteoog in Tunesië

De gemiddelde kosten van een Cat Eye in Tunesië in Tunis zijn 2000 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1800 euro tot 2200 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Kat Ogen2000 €

Wat is een operatie voor kattenogen?

Cat eyes, ook wel bekend als kattenoogchirurgie of canthoplastie, is een delicate cosmetische ingreep die tot doel heeft de oogopening te verlengen en de buitenste ooghoek te verhogen, waardoor de ogen er amandelvormiger en verleidelijker uitzien.

Wie heeft een cat-eye operatie nodig?

In bijna alle gevallen is een cat-eye lift een cosmetische ingreep die patiënten helpt om een aantrekkelijkere oogvorm te krijgen. Mannen en vrouwen met een opvallend ronde oogopening of een neerwaartse draaiing van het buitenste oog kunnen baat hebben bij deze revolutionaire oogverlengende operatie.

Hoe werkt een kattenoogcorrectie?

Tijdens de Las Vegas canthoplastie, die vaak onder plaatselijke verdoving kan worden uitgevoerd, zal de arts met uiterste precisie de buitenste ooghoek optillen, waar de oogleden samenkomen, officieel bekend als de canthus. Meestal wordt er een kleine incisie gemaakt in de buitenste ooghoek om de chirurg toegang te geven tot de onderliggende structuren, waaronder de canthalpees. De chirurg snijdt de pees voorzichtig door, rekt en trekt hem in een meer verhoogde positie, en zet hem vast met hechtingen voordat hij de incisie sluit.

Hoe lang duurt de herstelperiode na een ooglift in Tunesië?

De ooglift, Cat Eyes of canthoplastie, wordt beschouwd als een relatief minimaal invasieve procedure, zonder lange herstelperiode. Enig ongemak, zwelling en minimale blauwe plekken zijn normaal en worden verwacht in de 1-2 weken na de operatie, maar de meeste patiënten voelen zich zelfverzekerd genoeg om na ongeveer een week weer aan het werk te gaan en andere sociale activiteiten te ondernemen.

Het is essentieel dat patiënten de postoperatieve instructies van hun chirurg zorgvuldig opvolgen om een goede genezing en ideale resultaten te garanderen. Deze instructies kunnen inhouden dat u op uw rug moet slapen, vermijd vermoeide ogen en draag een bril in plaats van contactlenzen.

Zijn er littekens na een ooglift?

Zoals bij elke procedure waarbij een incisie gemaakt moet worden, zal een ooglift resulteren in een zekere mate van littekenvorming. Bovendien zijn de incisies die bij een canthoplastie gebruikt worden extreem klein, en de littekens zijn vaak onmerkbaar, zelfs voor de patiënten zelf.

Wat is het verschil tussen blepharoplastie en cat eyes?

Zowel blepharoplastie (ooglidchirurgie) als Cat Eyes (canthoplastie) hebben unieke voordelen en kunnen helpen om het algehele uiterlijk van een patiënt te verjongen. Het is echter belangrijk om de verschillen tussen elke procedure te begrijpen om te bepalen welke u kan helpen uw persoonlijke doelen te bereiken.

Blepharoplastie wordt vaak beschouwd als een antiverouderingsprocedure en kan worden gebruikt om de bovenste en/of onderste oogleden met verschillende technieken te verbeteren. Meestal wordt bij een blepharoplastie overtollige huid van het bovenste ooglid weggesneden en/of gezwollen vet onder de ogen verwijderd om een jeugdiger en levendiger uiterlijk te krijgen.

Canthoplastiek in Tunesië wordt daarentegen meestal uitgevoerd bij jongere patiënten om de opening van de ogen te veranderen, wat resulteert in een amandelvormig of vossenoog uiterlijk. Patiënten van alle leeftijden kunnen echter baat hebben bij een cat-eye lift, blepharoplastie of beide. Veel patiënten kiezen er zelfs voor om tijdens dezelfde operatie meerdere cosmetische ingrepen in het gezicht en de ogen te ondergaan om de kosten te drukken en een nog dramatischer transformatie te bereiken.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️