Etnische neuscorrectie in Tunesië

prijs voor etnische neuscorrectie 1
Geschreven door Melissa

Alles wat u moet weten over etnische neuscorrectie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle etnische neuscorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over etnische neuscorrectie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een etnische neuscorrectie in Tunesië?

In Tunesië kost een etnische neuscorrectie gemiddeld €2.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1800 euro tot 2600 euro. De procedure wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Etnische neuscorrectie2200 €

Gids voor etnische neuscorrectie in Tunesië

Als er één fysiek kenmerk is dat kenmerkend is voor het behoren tot een etnische groep, dan is het wel de neus. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen de neuzen van Europeanen, Aziaten, Afrikanen, Amerikanen, Afro-Amerikanen, Hispanics en oosterlingen. Afhankelijk van de etnische afkomst kan de neus te plat, te spits, te breed of te lang zijn. Dit kan leiden tot de noodzaak van reconstructieve chirurgie om de vorm of projectie van de neus te veranderen.

Dit staat bekend als etnische neuscorrectie in Tunesië, gezichtscosmetische chirurgie om de neus een nieuwe vorm te geven. Het is een van de goedkoopste cosmetische operaties die als onderdeel van een medisch toeristisch pakket kan worden uitgevoerd.

Wat is etnische neuscorrectie?

Etnische neuscorrectie is een cosmetische chirurgische ingreep waarbij de neus van mensen uit bepaalde etnische groepen wordt gecorrigeerd. Gezien de vorm van hun neus vereisen zij vrij specifieke neuscorrectieprocedures. Bij een reconstructieve en esthetische operatie aan de etnische neus willen sommige patiënten een neus die een beetje meer Kaukasisch is, anderen willen de vleugels van de neus verkleinen of gewoon een paar kenmerken aanpassen met behoud van hun identiteit.

Een neusoperatie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om:

 • De projectie van de neusbrug te vergroten
 • Een te platte neus te verhogen
 • Een te brede punt verfijnen
 • De opening van de neusgaten of de lengte van de neus verkleinen, enz.

Dit alles vereist specifieke technieken van esthetische geneeskunde die etnische neuscorrectoren in Tunesië perfect beheersen.

Voor wie is etnische neuscorrectie in Tunesië bedoeld?

Zoals de naam al doet vermoeden, is etnische neuscorrectie bedoeld voor bepaalde etnische groepen: Afrikaanse, Aziatische, Latino, Indiase, Chinese en Arabische patiënten die hun neus willen laten hervormen vanwege een paar onvolkomenheden.

 • Afrikanen, die een kleine neusbrug hebben, een vrij bolle punt, vrij dikke neushuid en vrij wijde neusgaten, enzovoort.
 • Latino’s, die een zeer opvallende neusbult hebben, een nogal afhangende of hangende punt, enz.
 • Aziaten, die een vlakke neusbrug hebben en een licht vooruitstekende, vaak afgeronde punt, enz.
 • Arabieren met een vrij breed neusprofiel, gekenmerkt door een grote bult en een afhangende punt, enz.

Plastische chirurgie van de neus is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, maar het wordt aanbevolen om deze reconstructieve operatie niet te overwegen voor de leeftijd van 18 of 20 jaar. Het is normaal gesproken op deze leeftijd dat de neuspiramide zijn groei voltooit.

Hoe wordt een etnische neuscorrectie uitgevoerd?

Etnische neuscorrectie in Tunesië wordt uitgevoerd door deskundige esthetische chirurgen die de verschillende technieken van neuschirurgie voor etnische patiënten beheersen. Het wordt uitgevoerd in een gerenommeerde esthetische kliniek die uitgebreide zorg biedt. Buitenlandse patiënten die een neuscorrectie in Tunesië overwegen, zullen profiteren van uitgebreide zorg tijdens hun medische verblijf. Een neuscorrectie vereist een ziekenhuisopname van 2 tot 3 dagen.

Voor de operatie

Net als bij medische neuscorrecties is de eerste stap bij cosmetische neuschirurgie het maken van een afspraak met uw cosmetisch chirurg. Tijdens dit eerste consult kan hij de vorm en structuur van uw neus vaststellen en bepalen welke neuscorrectietechniek het meest geschikt is om deze te corrigeren. Er zullen medische tests worden voorgeschreven om eventuele complicaties vast te stellen die kunnen optreden in verband met de neuscorrectie.

Tijdens dit eerste consult kunnen we ook de chirurgische procedures en de noodzakelijke voorbereidingen voor de operatie bepalen. Een virtuele simulatie geeft u een idee en een beeld van het uiteindelijke resultaat na de operatie.

Tijdens de operatie

Op de dag van de operatie wordt u verzorgd door een zorgzaam en snel reagerend medisch team. U bent in handen van een uitstekende plastisch chirurg. De operatie vindt plaats onder algehele narcose in de operatiekamer. Het duurt ongeveer 2 tot 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de cosmetische ingreep.

Voor een etnische neuscorrectie kan de chirurg verschillende operatietechnieken gebruiken om het best mogelijke resultaat te verkrijgen:

 • Een kraakbeentransplantaat om de projectie van de neus te vergroten.
 • Een neusimplantaat om een te platte neusbrug te verbreden.
 • Neusvleugelplastiek om te open neusgaten te verkleinen.
 • Een kraakbeenhechting om een te brede of hangende neusbrug te verkleinen.
 • Kraakbeen- en botresectie om de botstructuur van de neusbrug en -punt te hervormen.

Na de cosmetische ingreep zal de plastisch chirurg een endonasale spalk aanbrengen om de “nieuwe neus” op natuurlijke wijze te laten wennen.

Na de operatie

Dereconstructieve operatie is voorbij en u blijft een nacht onder medisch toezicht. Er worden systematisch pijnstillers ingenomen om de nawerkingen van de operatie en eventuele pijnlijke sensaties te verlichten. U kunt ook wat ongemak voelen bij het ademen, maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van uw ademhaling. Bovendien heeft een neusoperatie geen invloed op uw ademhalingsfuncties.

Er wordt een herstelperiode van 7 tot 10 dagen voorgeschreven om patiënten te helpen beter te herstellen na cosmetische chirurgie. In de 10 dagen na de operatie moet het verband worden verwisseld en moeten de hechtingen en spalk worden verwijderd.

Voorzorgsmaatregelen na etnische neuscorrectie in Tunesië

Om bevredigende resultaten te behalen met deze reconstructieve plastische chirurgie, maar ook voor een betere genezing van uw neus, is het belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals:

 • Krab niet aan uw neus als u een allergie heeft.
 • Vermijd te hard niezen of houd, indien mogelijk, uw nies in.
 • Was uw neus met een speciale spray.
 • Raak uw neus niet aan en voorkom dat uw neus wordt dichtgedrukt.
 • Slaap in een speciale houding: met uw hoofd iets omhoog. Vermijd het om op uw buik te slapen.
 • Ga niet lang liggen.
 • Doe geen zware sportactiviteiten tijdens het herstel en gedurende 3 maanden na de operatie.
 • Draag geen zonnebril en gebruik contactlenzen in plaats van een bril op sterkte.
 • Zorg voor een gezonde levensstijl: rook niet en drink geen alcohol.

Wat is de prijs van een etnische neuscorrectie in Tunesië?

De prijs van een neuscorrectie in Tunesië varieert tussen €1.800 en €2.600. Deze prijs omvat het gehele medische verblijf: de chirurgische ingreep, medische behandeling, postoperatieve follow-up, honorarium van de chirurg, transfer van hotel of kliniek naar de luchthaven, medische en taalkundige bijstand.


Vraag ons om een persoonlijke offerte en laat u begeleiden door ons bureau voor medisch toerisme. Wij brengen u in contact met de beste chirurgen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️