Prijs van een septorhinoplastie in Tunesië

septorhinoplastie tunisia prijs 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over septorhinoplastiek in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle septorhinoplastie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over septorhinoplastie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een septorhinoplastiek in Tunesië

De gemiddelde kosten van een septorhinoplastiek in Tunesië zijn €2.800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.200 tot €3.400.

ProcedureKosten Tunesië
Septorhinoplastie2800 €

Wat is een septorhinoplastie?

Septorhinoplastie in Tunesië is een soort plastische chirurgie die ontworpen is om het neustussenschot (de brug) te corrigeren en te reconstrueren voor esthetische en medische doeleinden. Dit is het verschil tussen een rhinoseptoplastie en een eenvoudigere neuscorrectie (die alleen bedoeld is om de esthetiek van de neus te verbeteren) of een septoplastie (die de neus alleen voor medische doeleinden corrigeert en reconstrueert). Deze procedure geeft de beste resultaten als het gaat om het hervormen en enigszins reconstrueren van de neus.

Waar wordt het voor gebruikt?

Vanuit strikt medisch oogpunt wordt een septorhinoplastiek in Tunesië over het algemeen uitgevoerd om elk probleem met betrekking tot een afwijkend tussenschot te behandelen. Andere mogelijke problemen zijn

  • ademhalingsmoeilijkheden, veroorzaakt door obstructie als gevolg van het afwijkende tussenschot
  • moeite met inslapen
  • droge mond door mondademhaling
  • rhinorroe (frequente bloedneuzen)

Vanuit esthetisch oogpunt kan elk type afwijking worden gecorrigeerd; er zijn verschillende soorten esthetische neuscorrecties.

Hoe werkt het?

Voor de operatie krijgt u een plaatselijke verdoving of een algehele narcose.

Tijdens de septoplastie maakt de chirurg een incisie in uw neustussenschot. Als de hermodellering vrij eenvoudig is, zal de chirurg het septum kunnen verplaatsen zonder het eerst te moeten verplaatsen. Anders zal de chirurg het septum moeten verwijderen, rechtzetten en terugplaatsen in de neus. Daarna hecht de chirurg de neus.

Rhinoplastie kan een gesloten ingreep zijn (via een incisie aan de binnenkant van de neus) of een open ingreep (via een incisie aan de basis van de neus). Na de ingreep wordt er een uitwendig gips over uw neus geplaatst, dat minder dan een week na de ingreep wordt verwijderd.

Hoe kan ik me op de operatie voorbereiden?

Voor de operatie moet u :

  • Een afspraak maken met de chirurg om de operatie, de resultaten die u verwacht en uw medische voorgeschiedenis te bespreken;
  • Een ECG, bloeddruk, bloedonderzoek en urineonderzoek laten doen;
  • Als u rookt, stoppen met roken en anticoagulantia en trombocytenaggregatieremmers nemen om complicaties (zoals epistaxis) tijdens de operatie te voorkomen.

Postoperatieve zorg

Na de operatie wordt u één dag in het ziekenhuis opgenomen. Volledig herstel kan echter enkele maanden duren (van drie maanden tot een heel jaar in sommige gevallen). Het is heel normaal om wat pijn in de neus te voelen en een paar bloedneuzen te hebben in de week na de operatie.

In de dagen na de operatie moet u niet roken. U moet ook zware lichamelijke activiteiten vermijden, uw hoofd omhoog houden als u slaapt en oppassen dat u uw neus enige tijd na de operatie niet snuit.

Ongeveer een week na de septorhinoplastiek in Tunesië kunt u weer aan het werk. De plastisch chirurg zal meestal periodieke controles aanbevelen om het herstelproces in de gaten te houden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️