Neem contact op met ons team

Bent u een chirurg of vertegenwoordigt u een medische instelling?
Als u vermeld wilt worden op BesteKlinieken.com, klik dan hier.

Klik hier voor een prijsopgave voor cosmetica of tandheelkunde?

Heb je een vraag? Een suggestie?

Geachte internetgebruiker,

Het verheugt ons dat u geïnteresseerd bent in onze website voor medisch toerisme. Of u nu een voorstel voor een partnerschap, een persverzoek of andere vragen hebt, wij horen graag van u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Als u een mogelijke samenwerking wilt bespreken om medisch toeristische diensten te promoten, horen wij graag uw voorstel. Wij geloven in de kracht van samenwerking om internationale patiënten de beste behandelingsmogelijkheden te bieden.

Als u lid bent van de pers of een artikel over onze site voor medisch toerisme wilt schrijven, staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden, u van aanvullende informatie te voorzien en u te helpen bij uw verslaggeving. We zijn er trots op dat we onze expertise op het gebied van medisch toerisme met u kunnen delen en dat we het publiek kunnen voorlichten over de voordelen van het kiezen van internationale bestemmingen voor medische procedures.

Tot slot, als u nog andere vragen, opmerkingen of specifieke verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen en wij beloven snel en professioneel op alle verzoeken te reageren.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. We horen graag van u om eventuele samenwerkingsmogelijkheden te bespreken of om eventuele vragen te beantwoorden.

Bedankt voor uw interesse in onze website voor medisch toerisme, en we kijken ernaar uit van u te horen!

Met vriendelijke groet,
Uw BestClinic team

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️