Prijs van een voorhoofdsverlaging in Tunesië

prijsverlaging front tunisie 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over voorhoofdverkleining in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde voorhoofdverkleining in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over voorhoofdverkleining in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een voorhoofdverkleining in Tunesië

De gemiddelde kosten van een voorhoofdverkleining in Tunesië in Tunis bedragen €2.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.600 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Voorhoofdverkleining2400 €

Wat is een voorhoofdverkleining?

Deze procedure heeft vele namen, zoals voorhoofdverkleining, haarlijnverlaging, haarlijnverlenging of hoofdhuidverlenging. Veel patiënten laten zich behandelen voor een hoog voorhoofd. Meestal is het een genetische eigenschap en zelden is het te wijten aan haaruitval.

Een mooi gezicht moet in balans en harmonie zijn. Als het bovenste derde deel van het gezicht, d.w.z. het voorhoofd, te lang, te hoog of te breed is, kan deze harmonie verstoord worden. Daarom kunnen patiënten met een hoog voorhoofd baat hebben bij een voorhoofdverkorting en kan hen een voorhoofdverkleining worden aangeboden.

Voorhoofdverkleining

Bij een voorhoofdverkleining in Tunesië wordt de overtollige huid op het voorhoofd verwijderd en wordt de haarlijn naar voren verplaatst. Deze procedure kan indien nodig gecombineerd worden met een wenkbrauwlift.

De incisie wordt verborgen in de haarlijn en is na genezing bijna onzichtbaar. De incisie is zo ontworpen dat er na de operatie haar door de incisie heen kan groeien om deze verder te verbergen.

De mate van vervroeging wordt bepaald na een zorgvuldige analyse van het voorhoofd, de haarlijn, haaruitval (indien aanwezig) en vele andere factoren. De locatie en het ontwerp van de incisie, de mate van vervroeging en de vorm van de nieuwe haarlijn zijn enkele van de factoren die gemiddelde resultaten onderscheiden van uitzonderlijke resultaten.

Herstel en resultaten van een voorhoofdverkleining

De meeste patiënten herstellen relatief gemakkelijk van een voorhoofdverkleining. Er treden wat zwellingen en blauwe plekken op rond de ogen, die vervagen naarmate u herstelt.

Na ongeveer een maand van herstel zouden er geen zichtbare tekenen van de operatie in het gebied te zien moeten zijn. De resultaten van uw voorhoofdverkleining in Tunesië moeten er ongelooflijk natuurlijk uitzien. Er wordt uiterste zorg en precisie gebruikt om ervoor te zorgen dat de haarlijn er natuurlijk uit blijft zien.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️