Prijs van vossenogen in Tunesië

vos ogen opheffen prijs tunesië 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over vossenogen in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvol vossenoog in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over de Fox Ogenlift in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een vossenooglift in Tunesië

De gemiddelde prijs van een vossenooglift in Tunesië is €1.600, met een minimumprijs van €1.400 en een maximumprijs van €1.800.

ProcedureKosten Tunesië
Ooglift1600 €

Wat is een vossenooglift?

De vossenooglift in Tunesië is een medische procedure die de vorm van het oog fysiek verandert in plaats van het uiterlijk van een kattenoog te suggereren, zoals make-up doet.

De procedure is erop gericht om het uiterlijk van vossenogen na te bootsen, vandaar de naam. Hoewel u vaak een soortgelijke look kunt bereiken met make-up, biedt de vossenooglift langduriger resultaten. Het is een onschadelijke procedure die een minimale hersteltijd vereist.

Bij een vossenooglift worden de buitenste ooghoeken gelift en iets naar buiten getrokken, zodat u amandelvormige ogen krijgt. Het veranderen van de vorm van uw ogen om ze “vosachtig” te maken, geeft u een jeugdiger uiterlijk. Afhankelijk van uw individuele behoeften kunt u een van de volgende procedures kiezen om de kattenogen te krijgen die u wilt.

  • PDO Threading : Deze procedure is niet-chirurgisch en biedt een minimale herstelperiode. De arts verdooft de te behandelen gebieden met een plaatselijke verdoving en brengt kleine draadjes onder de huid in. Deze draadjes liften vervolgens de aangetaste gebieden. Hoewel deze procedure over het algemeen gebruikt wordt om lachrimpels te verwijderen, is hij ook effectief voor het verkrijgen van vossenogen. De resultaten houden over het algemeen tot vier maanden aan.
  • Blepharoplastie : Bij deze procedure wordt een klein deel van een bedekt ooglid weggesneden. Het is een van de meest voorkomende soorten plastische chirurgie voor het gezicht en kan worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Voor mensen die een permanent ooglidleven willen, is dit de beste optie omdat het overtollige huid verwijdert en de ooghoek optilt.
  • Temporal lift : Bij een temporal lift worden uw wenkbrauwen opgetild om de huid rond uw ogen strakker te maken. Terwijl de meeste wenkbrauwen een natuurlijke boog hebben, wordt bij een tijdelijke lift de buitenste hoek gelift om uw ogen op een natuurlijke manier te liften. Dit wordt meestal uitgevoerd met injecteerbare fillers zoals Botox®, en de resultaten zijn tijdelijk. Deze optie vereist over het algemeen echter geen hersteltijd.
  • Canthoplastiek : Deze optie wordt vaak gebruikt om zichtproblemen te corrigeren, omdat het belangrijkste effect is dat de ogen langer worden. Bij deze procedure worden kleine incisies gemaakt in de buitenste hoeken van uw ogen om ze iets uit te rekken en een amandelvorm te geven. De procedure duurt meestal twee uur en de effecten zijn blijvend.

Wat is de hersteltijd na Fox Eyes?

De hersteltijd na een ooglasercorrectie varieert afhankelijk van de gekozen procedure. Temporal lifts hebben geen herstelperiode, en u kunt direct weer aan het werk. U moet echter wel een dag of twee wachten voordat u weer oogmake-up kunt aanbrengen. Ook PDO draadverwijdering heeft weinig hersteltijd nodig omdat het niet-chirurgisch is. U kunt een paar dagen na de ingreep last hebben van blauwe plekken, maar u kunt een dag of twee daarna uw normale activiteiten hervatten.

De hersteltijd voor een blepharoplastie of canthoplastie zal iets langer zijn omdat dit chirurgische ingrepen zijn. Het kan zijn dat u pas na een week weer aan het werk kunt, en u mag geen oogmake-up dragen totdat uw ogen volledig genezen zijn. Vanwege de nieuwe vorm van uw ogen moet u ze ook extra goed beschermen tegen de zon. De littekens van beide soorten operaties genezen echter meestal volledig en zijn na de herstelperiode niet meer zichtbaar.

Hoe kunt u uw ogen er sexier uit laten zien?

Als uw ogen van nature langwerpig zijn, kunt u vossenogen krijgen door winged eyeliner te gebruiken. Dit effect is tijdelijk, dus het is een goede manier om te zien of de amandeloogcorrectie uw uiterlijk zal veranderen. Als het uiterlijk van kattenogen u bevalt, kunt u contact opnemen met de esthetische professionals van Arviv Medical Aesthetics om meer langdurige en permanente opties te bespreken. De effecten van sommige kattenogenoperaties zijn onomkeerbaar, dus het is een goed idee om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met de resultaten.

Lees ook: Fox Eyes prijzen in Turkije

Hoe kan ik mijn ogen er gelift uit laten zien?

Een amandelvormige oogcorrectie verlengt niet alleen de natuurlijke vorm van uw ogen, maar lift ook de buitenste ooghoek om de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen en u een jeugdiger uiterlijk te geven. De eenvoudigste methoden om uw ogen te liften zijn PDO threading en temporal lifts. Blepharoplasties en canthoplasties zijn ontworpen om de vorm van uw ogen te veranderen en hoewel ze uw ogen vaak meer gelift kunnen doen lijken, geven de eerste opties over het algemeen betere oogliftresultaten. Ze werken door de huid rond uw ogen strakker te maken voor een natuurlijker uiterlijk.

Hoe lang duurt een ooglift?

Als u ervoor kiest om make-up te gebruiken om de illusie van vossenogen te creëren, blijven de effecten slechts zo lang totdat u uw gezicht wast. PDO threading duurt over het algemeen minstens drie maanden, terwijl de resultaten van een tijdelijke ooglift tot een jaar kunnen duren. Het is dus een tijdelijke oplossing. Voor een permanente oplossing raden wij een blepharoplastie of canthoplastie aan. Deze chirurgische ingrepen veranderen de vorm van uw ogen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️