Bichectomie in Tunesië

prijs bichectomie tunisie pas chere 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over bichectomie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle bichectomie.

BesteKlinieken.com informeert u over bichectomie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een bichectomie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een bichectomie in Tunesië in Tunis zijn €1.350. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.200 tot €1.500. Deze prijs is inclusief het eerste consult, de vertaler, het hotel, de preoperatieve onderzoeken, de operatie, de verdoving en de postoperatieve controles. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, met 1 nacht in het ziekenhuis. De resultaten zijn binnen 3 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Bichectomie1350 €

Is uw mollige kindergezicht u tijdens uw adolescentie en volwassenheid bijgebleven? Wilt u een slank gezicht zoals Emily Ratajkowski of Bella Hadid? Kies voor een bichectomie in Tunesië! Li speciale esthetische behandeling om ronde wangen slanker te maken.

Alles wat u moet weten over bichectomie in Tunesië

Een bichectomie is de naam voor eenchirurgische ingreep waarbij de bolletjes van de wangen worden verwijderd of verkleind. Grofweg bevinden zich in de wangen oppervlakkige spieren die als functie hebben om het kauwen te vergemakkelijken.

Een bichatbal is gewoon een vetmassa die zich net achter deze kauwspieren vormt. Bichectomie wordt daarom gebruikt om het gezicht te verfijnen door dit vet van de wangen te verwijderen.

Bichectomiechirurgie in Tunesië moet worden uitgevoerd door een cosmetisch chirurg of een maxillo-faciaal chirurg. Deze cosmetische chirurgie van het gezicht bestaat uit :

 • Hetuitwissen van kinderwelvingen,
 • Het verdiepen en definiëren van de wangen,
 • Markeren van de kaaklijn,
 • Het gezicht modelleren en volwassener maken.

Over het algemeen worden deze vetbultjes minder naarmate de meeste kinderen groeien. Voor anderen geldt het tegenovergestelde!

In elk geval is het hebben van bichatballen helemaal niet handig, ongeacht de leeftijd! Als je bijvoorbeeld kinderen met ronde jukbeenderen ziet, wil je ze altijd bijten of knijpen! Een kleintje heeft er een hekel aan als je met zijn jukbeenderen speelt… En dan is er nog een volwassene!

Wie kan een bichectomie in Tunesië ondergaan?

Een bichectomie in Tunesië wordt uitgevoerd om esthetische of functionele redenen. Als onderdeel van een esthetisch doel wordt bichectomie uitgevoerd bij mensen die hun gezicht willen verfijnen zonder gewicht te verliezen.

Aan de andere kant wordt bichectomie bij sommige mensen ook aanbevolen om een afwijking te corrigeren. In het bijzonder mensen die niet kunnen stoppen met op de binnenkant van hun wangen te bijten, zelfs niet tijdens het eten.

Ter verduidelijking: bichectomie geeft niet bij alle mollige mensen hetzelfde resultaat. Bij sommige mensen kan het zelfs het gezwollen effect accentueren.

Daarom moet u onderzocht worden door een tandarts of plastisch chirurg. Om te bevestigen dat u een goede kandidaat bent voor een bichectomie in Tunesië.

Procedures voor een bichectomie in Tunesië

Ons programma omvat alle procedures voor uw chirurgische reis. Wij organiseren uw eerste consult met een van de meest vooraanstaande cosmetische chirurgen van Tunesië. Evenals :

 • Het boeken van uw vliegtickets,
 • Uw hotelkamer,
 • Pre- en postoperatieve consulten,
 • De honoraria van de chirurg,
 • Het leveren van een vertaler, etc.

Hoe werkt een bichectomie in Tunesië?

Nog steeds geïnteresseerd in ons programma? Hier ziet u hoe de bichectomie in Tunesië in zijn werk gaat:

Vóór de bichectomie in Tunesië

Voor de dag van de cosmetische ingreep in Tunesië zal de arts een klinisch onderzoek uitvoeren om de pre-diagnose te bevestigen. Hij zal dan een preoperatieve controle voorschrijven die op de dag van de operatie moet worden herhaald.

Daarnaast zal de arts u uitleggen wat u wel en niet moet doen vóór de operatie. U moet bijvoorbeeld

 • Stoppen met roken,
 • Geen aspirine of antistollingsmiddelen gebruiken.

Na het consult met de plastisch chirurg. Heeft u ook een afspraak met de anesthesist.

De dag van de bichectomie

U moet weten dat deze cosmetische ingreep onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd en een half uur tot 50 minuten duurt. Indien nodig kan echter een algehele narcose worden aangevraagd.

Eenmaal in de operatiekamer maakt de chirurg of maxillo-faciaal chirurg een kleine incisie van enkele millimeters diep in uw mond. Hij of zij verwijdert zoveel mogelijk vet uit de mond en hecht het daarna met resorbeerbare hechtingen.

Na de bichectomie in Tunesië

De wond is niet zichtbaar, omdat de incisie in de mond is gemaakt. Er zal echter waarschijnlijk wat pijn zijn, die gepaard gaat met zwelling en blauwe plekken onderaan de wangen.

Dit zijn normale en frequente reacties. Maakt u zich geen zorgen, u krijgt pijnstillers!

Voorzorgsmaatregelen na een bichectomie in Tunesië

Leg vlak na de operatie een groot ijsblok op uw wangen om de zwelling te verminderen. Wij raden u aan om na elke maaltijd uw mond te spoelen om mondinfecties te voorkomen. U kunt dit het beste elk uur doen.

U moet ook blootstelling aan de zon en sport minstens een week vermijden. Wat voedsel betreft, moet u voedsel eten waar u niet op hoeft te kauwen.

Kies dus voor soepen, fluweel, gepureerde groenten… In ieder geval de eerste dagen geen boterhammen!

U zult ongeveer 3 maanden moeten wachten om eindelijk uw nieuwe, slankere, meer gebeeldhouwde en blauwe plekken-vrije gezicht te kunnen waarderen! Maar het is het wachten meer dan waard. Het resultaat is definitief en de vetbolletjes zullen nooit meer terugkomen.

Kortom, een bichatbaloperatie moet worden uitgevoerd door een bekwame en betrouwbare specialist. Vertrouw uw gezicht niet aan zomaar iemand toe. Het risico kan fataal zijn. Onbedoelde beschadiging van de aangezichtszenuw in de wangen kan resulteren in:

 • Bloedingen,
 • Beschadiging van de oorspeekselklieren,
 • Asymmetrie in het gezicht veroorzaken,
 • Infectie veroorzaken, of erger nog… verlamming!

Dus u kunt niet wachten om uw ronde gezicht in te ruilen voor slanke gelaatstrekken? Vraag dan nu een gratis persoonlijke offerte aan!

Wij organiseren graag uw bichectomie in Tunesië, tegen de beste prijs op de markt! En omdat we om uw gezondheid geven, zullen we u in de handen van de beste cosmetisch chirurg leggen.

coordinatrice à Istanbul

Hoeveel kost een bichectomie in Tunesië?

Ter informatie: deze cosmetische ingreep kost ongeveer €1.350 in Tunesië. Dit is inclusief consultkosten, kosten voor de anesthesist, hotel en luchthaventransfer. Dit gezegd hebbende, kan de prijs veranderen als u besluit om de bichatbalverkleining te combineren met andere cosmetische gezichtschirurgie.


Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om het succes van uw operatie in Tunesië te garanderen. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️