Kamol Hospital

Kamol Hospital Bangkok kliniek 1

Kamol Hospital is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en haarimplantatie. Deze in 2009 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Bangkok, Thailand. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kamol Hospital, Bangkok, Thailand

Het Kamol Hospital ligt in het oosten van de stad in de populaire wijk Wang Thong Lang in Bangkok en staat bekend om zijn plastische/ cosmetische chirurgie, met als specialisatie geslachtsverandering.

Sinds het ziekenhuis in 2015 een JCI-accreditatie kreeg, is het een populaire bestemming voor medisch toerisme voor mensen die op zoek zijn naar plastische chirurgie van de hoogste kwaliteit.

Deze 5.000 meter ultramoderne faciliteit wordt beheerd door een groot team van artsen en medisch personeel onder leiding van Dr. Kamol Pansritum – een wereldberoemde plastisch chirurg die duizenden geslachtsveranderende operaties heeft uitgevoerd.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Geslachtsverandering (Vrouw naar Man)
Geslachtsverandering (Man naar Vrouw)
Bilimplantaten
Borstlift
Billenlift
Dijbeenlift
Borstvergroting
Borstimplantaten
Brachioplastiek
Borstreconstructie
Rhinoplastie
Wenkbrauw lift
Halslift
Liposuctie
Genioplastiek
Dubbele ooglid creatie
CoolSculpting
Perineoplastie
Consult plastische chirurgie
Gezicht vervrouwelijken
Penisvergroting
Keelcorrectie
Verlaging van de haarlijn
Holle wangen – Bichectomie
Reconstructie van de kaak
Feminiseren van de stem
Liposuctie met ultrageluid

Haarimplantaten
Haartransplantaties

Kamol Hospital biedt u :

Luchthaventransfer
Cafetaria
Familie accommodatie
Gratis WiFi
Taxi reservering
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Kluis op de kamer
TV in kamer


Stad: Bangkok – Land: Thailand – Opgericht in 2009
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken taal/talen: Engels, Thai


Beoordeling van Kamol Hospital

Tassja wtfTechnik
Tassja wtfTechnik
09:41 22 Jan 24
Als ik kon, zou ik deze kliniek 10 punten geven in plaats van de mogelijke 5 hier.Deze kliniek heeft mijn leven veranderd!Ik heb mijn SRS begin januari 2024 gehad en ben ontzettend blij met de resultaten.Alles in de kliniek is super modern en het personeel is supervriendelijk.De kliniek stelt absoluut normen die veel klinieken op het gebied van geslachtsverandering in Europa niet eens in de buurt halen.Het preoperatieve consult voor SRS is objectief en eerlijk. En de resultaten zijn al na een paar weken echt indrukwekkend.
Kade Fenwick
Kade Fenwick
20:57 19 Jan 24
Ik heb het voorrecht om met ondervertegenwoordigde gemeenschappen te mogen werken in de context van welzijn op de werkplek, organisatorische rechtvaardigheid en gemeenschapsontwikkeling.Ik heb als transpersoon nog nooit zo'n uitgebreide gezondheidszorg ervaren als bij het Kamol-personeel. Van de expertise van Dr. A en Dr. K tot en met het terreinpersoneel: de vriendelijkheid, empathie en solidariteit van iedereen heeft mijn leven voor altijd veranderd.Als u racistische stereotypen over Azië en hygiëne accepteert, kan ik garanderen dat deze bij het eerste gesprek met het deskundige adviespersoneel van K Gardens zullen worden opgelost.
Shauna Harper
Shauna Harper
01:20 26 Oct 23
Nadat ik recensies had gelezen voordat ik mijn beslissing nam voor mijn procedure en om te reizen, vind ik dat ik mijn ervaring moet delen. Om te beginnen overtrof alles mijn verwachtingen. Iedereen bij Kamol Hospital en K-Garden was geweldig. Iedereen was behulpzaam, vriendelijk en begripvol. Het personeel van K-Garden zorgde ervoor dat ik me altijd welkom voelde en geweldige service bood. De verpleegsters van het Kamol Ziekenhuis waren de meest meelevende en professionele verpleegsters die ik ooit heb gehad. Mijn dokter was geweldig. De klantenservicemedewerker was geweldig. Alles was zoals geadverteerd. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn veiligheid en comfort ieders topprioriteit was. In de toekomst zal ik Kamol Hospital altijd als mijn eerste keuze beschouwen voor cosmetische ingrepen.
Miumi Dae
Miumi Dae
14:14 21 Nov 23
Leven veranderen. Ik was erg zenuwachtig om alleen naar Thailand te reizen. Ik had bijna geen idee wat ik kon verwachten. Toen ik aankwam, had ik meteen het gevoel dat ik was waar ik thuishoor. Zoveel andere meisjes van over de hele wereld om elkaar te ontmoeten en verhalen uit te wisselen. Dit ziekenhuis heeft mijn diepste waardering. Het personeel is erg vriendelijk en de verpleegsters zijn allemaal engelen. Mijn operatieresultaten bliezen mijn verwachtingen uit het water. Dr.Kamol en zijn team zijn experts. Ik ben erg tevreden. Over een paar maanden kom ik nog een keer terug voor mijn wedstrijdoperatie en ik ben zo opgewonden. Ik was niet meer nerveus, maar wenste dat ik terug was in Thailand. Kamol Ziekenhuis is de juiste keuze.
Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
01:51 16 Nov 23
Ik ben net een week terug van mijn SRS2-operatie die door Dr. Kamol zelf is uitgevoerd.Ik dank Dr. Kamol heel erg. Maar ook mensen als Nanda in de operatiekamer die je vlak voordat alles begint al hun medeleven en enthousiasme schenken. Ook al heb ik nog steeds wat pijn, ik ben zo blij met mijn nieuwe leven. Ik raad het Kamol-ziekenhuis en het hotel K-Garden ten zeerste aan, dat op slechts 100 meter afstand ligt en ook tot het Kamol-ziekenhuis behoort. Alles verloopt op een uiterst prettige en efficiënte manier.Ik wil niet vergeten Oya, Kendra en Jamie Lee te bedanken voor hun uitstekende werk. Ze zijn geen Thais en helpen de patiënten bij allerlei soorten vragen en moeilijkheden. Ze zijn een zeer belangrijke verrijking voor het Kamol-team. Ga alstublieft allemaal door met uw prachtige werk. Met liefde uit Frankrijk, K🤩
Ni Yaksich
Ni Yaksich
13:09 30 Sep 23
Kendra deed echt haar best om me welkom, gevalideerd, ondersteund en in wezen als een topprioriteit en zelfs als familie te laten voelen. Ze is van onschatbare waarde voor het team en heeft het hele proces, dat heel afschrikwekkend had kunnen zijn, tot een wandeling in het park gemaakt. Nu heb ik zoveel vrienden voor het leven dankzij haar geweldige inspanningen en het bevorderen van een productieve en zeer nuttige omgeving voor alle patiënten in het ziekenhuis. Bedankt Kendra!
Kendra Knoll
Kendra Knoll
22:43 03 Sep 23
Mijn ervaring in het Kamol Cosmetic Hospital overtrof mijn verwachtingen ver! De faciliteit, het personeel en het herstelhotel zijn onberispelijk en geweldig. Ik kan geen betere plek bedenken om een ​​genderbevestigende operatie te laten uitvoeren. Dingen gebeuren hier snel en de communicatie kan een beetje beter zijn, maar over het algemeen beoordeel ik de ervaring met vijf sterren en raad ik Kamol ten zeerste aan! Een van de beste aspecten van een operatie hier is het ontmoeten van meisjes van over de hele wereld die dezelfde reis maken als ik. Ik heb een aantal geweldige vrienden gemaakt en ik heb me nooit alleen gevoeld.
Stuart Fordham
Stuart Fordham
08:01 30 May 24
Ik laat zelden beoordelingen achter, maar in dit geval ben ik daartoe gedwongen. In het Kamol Ziekenhuis voelde ik mij vanaf het moment dat ik voet in het ziekenhuis zette, lid van de Thaise koninklijke familie. Het bleek dat ik vanwege mijn eigen “gezondheidsproblemen” niet in staat was om door te gaan met mijn operatie, maar het niveau van professionaliteit, compassie en zorg was gewoonweg eersteklas. Van de geweldige man Dr. Kamol zelf tot de receptioniste bij de receptie, ik kreeg alleen maar een hoog niveau van oprechte bezorgdheid en zorg te zien.Gewoon elk detail en elk personeelslid waarmee ik in contact kwam, was zowel zeer beleefd, professioneel als zorgzaam. Niets was teveel moeite voor dit ziekenhuis, het regelen van gratis vervoer en het doen van veel moeite in elke fase om mij op de hoogte te houden van wat er gebeurde.Ik heb veel ziekenhuizen in de westerse wereld bezocht, maar geen enkele kon de hoge mate van persoonlijke zorg en aandacht die mij werd getoond, evenaren.Het was gewoon een genoegen om al het betrokken personeel te ontmoeten en ik zou niet aarzelen om dit ziekenhuis voor wat dan ook aan te bevelen. Mijn oorspronkelijke boeking was voor een volledige facelift en halslift, maar mijn risico was te hoog. Ze hebben 8 draadlifts bij mij uitgevoerd met precisie en echte zorg. Ik dank jullie allemaal nogmaals voor jullie werkelijk professionele en zorgzame benadering van mijStuart Fordham
adriana La Rosa
adriana La Rosa
09:38 01 May 24
Mijn ervaring bij Kamol Cosmetic Hospital kan zeker niet in een paar woorden worden samengevat... Het ondergaan van chirurgische ingrepen vanwege het geslachtstransitieproces is geen grap. Aan het begin van mijn transitie waren mijn verwachtingen laag gezien mijn uitgangssituatie. Van 2018 tot vandaag, 2024, ben ik begonnen met het maken van verschillende reizen naar het Kamol-ziekenhuis, ondanks enkele uren vliegen. Ik onderging in totaal 10 chirurgische ingrepen in Kamol en ik zou met gemak kunnen zeggen dat het offer om hier elke keer te komen, de beste operatie waard was die werd uitgevoerd door de beste chirurg die ik ken. Ik wilde het beste en ik denk dat ik dat heb bereikt. De resultaten zijn buitengewoon. Als ik ben wie ik ben, kan ik Kamol Cosmetic Hospital alleen maar bedanken.
Big C
Big C
09:55 25 Apr 24
โรงพยาบาลดูสะอาด พนักงานต้อนรับดีมากเป็นกันเอง คุณหมอดูแลเคสทำตาสองชั้น ดีมากค่ะทำแล้วแผลไม่มีปัญหาแผลสวยมากค่ะ ไว้จะแนะนำเพื่อนมาทำที่นี่แน่นอนค่ะ
Noah Edwards
Noah Edwards
07:05 29 Sep 23
Ik heb hier een geweldige ervaring gehad. Ze bieden uitgebreide zorg die u tijdens het hele genezingsproces volgt. Ze behandelen vrijwel elk aspect van uw zorg, van het verwisselen van verband tot het aanbieden van accommodatie. Zij brengen u voor uw afspraken van en naar het ziekenhuis vanuit hun hotel en halen u bij aankomst op van het vliegveld. Ze verlichtten zoveel van mijn stress en zorgden ervoor dat ik me zo veilig voelde. Het verplegend personeel is FENOMENAAL. En Kendra zorgde ervoor dat ik een vriendelijk gezicht kende in het hotel en stelde me voor aan een aantal leeftijdsgenoten die ik zeker de rest van mijn leven goede vrienden zal noemen. Echt een geweldige ervaring. Heel erg bedankt, Kamol Hospital!
Phicha tipnok
Phicha tipnok
08:49 24 Jun 23
Je suis très satisfait de l'opération. Résolution de problèmes rapidement en soins infirmiers très convivialeIk ben heel te vreden over de operatie. Probleem snel op lossen,verpleging heel vriendelijkI am very satisfied with the operation. Problem solving quickly nursing very friendly
Kii “Remura_WH”
Kii “Remura_WH”
09:15 25 Jun 23
Vreselijke klus bij de srs ppv-operatie, complete dingen van boven naar beneden
Elliot
Elliot
15:56 23 Mar 24
Ik heb een topoperatie ondergaan. Ik ben drie maanden na de operatie en ervaar een zware depressie omdat ik zo overstuur ben door de resultaten. Ik zal naar een andere specialist moeten om te proberen de resultaten te verbeteren, maar ze zullen er nooit zo goed uitzien als ze zouden kunnen hebben, en het zal extreem duur zijn terwijl ik al zo'n moeilijke tijdsbesparing had voor deze operatie. Mijn geestelijke gezondheid heeft er echt onder geleden en ik ben zo van streek en boos dat zoiets belangrijks zo slecht is uitgepakt.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️