Ultrasone neuscorrectie in Turkije

ultrasone neuscorrectie istanbul 1
Geschreven door Manuella

Complete gids voor echografie neuscorrectie in Turkije: Procedure, voordelen, risico’s & prijs van de operatie. Gratis offerte.

BesteKlinieken.com biedt informatie over ultrasone neuscorrectie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost ultrasone neuscorrectie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een ultrasone neuscorrectie in Turkije zijn €2.600. De procedure wordt uitgevoerd onder algehele narcose en duurt 2 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs omvat de verdoving, de operatie, de spalk en de medicatie. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

Rhinoplastie1800 €
Secundaire neuscorrectie2200 €
Etnische neuscorrectie2300 €
Ultrasone neuscorrectie2500 €

Wat is ultrasone neuscorrectie?

Ultrasone technologie wordt al lange tijd gebruikt voor esthetische procedures om vet te verminderen en de huid strakker te maken. Rhinoplastie kan nu worden uitgevoerd met behulp van een piezotome® en ultrasone golven, waardoor de vormgeving van de neusbeenderen preciezer en nauwkeuriger wordt.

Rhinoplastie is een van de TOP10 cosmetische chirurgische ingrepen in Turkije. De procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het doel van een ultrasone neuscorrectie is het bereiken van gezichtsharmonie door het corrigeren van :

 • Neusomvang
 • Neus vorm
 • Neushoek
Video met uitleg over ultrasone neuscorrectie

De instrumenten die bij ultrasone neuscorrectie worden gebruikt, worden aangedreven door ultrasone golven die de punt van het instrument laten trillen, waardoor overtollig bot wordt weggeschaafd.

Bij traditionele neuscorrectietechnieken worden de botten agressief weggeschraapt en gebeiteld. Dankzij ultrasone technologie kunnen zelfs de fijnste en kwetsbaarste botjes worden aangepast voor een beter esthetisch resultaat.

Voor- en na foto’s

De methode

Tijdens een ultrasone neuscorrectie wordt er een incisie gemaakt in de neussteeg, direct onder de neuspunt, voor een betere belichting en visualisatie van het te behandelen gebied.

De neus wordt dan naar achteren teruggetrokken, waarbij het neuskraakbeen wordt ontleed en ervoor wordt gezorgd dat er geen snede wordt gemaakt in de middenkam, het kraakbeen dat de neusgaten van elkaar scheidt. De huid wordt van de neus gelicht voor maximale belichting. De chirurg kan dan gemakkelijk de neuspunt, de neusbrug en de neusgaten een nieuwe vorm geven of het neustussenschot repareren met behulp van gespecialiseerde ultrasone instrumenten.

Er kunnen verschillende instrumenten worden gebruikt om het neusbot af te schrapen, vorm te geven en glad te maken. Het ultrasone gereedschap biedt meer precisie en vermindert het trauma aan het omringende weefsel. Als de ingreep voltooid is, wordt de huid weer over de botstructuur heen gelegd. De incisie wordt gesloten met hechtingen en er wordt gips over de neus geplaatst.

Simulation avant et après d'une rhinoplastie ultrasonique
Voor en na simulatie van ultrasone neuscorrectie

Wat kunt u verwachten?

De ultrasone neuscorrectie werd in 2013 ontwikkeld door Dr. Gerbault uit Parijs en wordt uitgevoerd met behulp van gespecialiseerde instrumenten om de neusbotten te vervormen en zo een meer verfijnde neusvorm te krijgen. Hier volgt een korte handleiding over wat u voor, tijdens en na een ultrasone neuscorrectie kunt verwachten.

Voor de behandeling

 • Neem gedurende 2 weken geen medicijnen om het bloed te zuiveren;
 • Rook niet gedurende 2 weken voor en na de operatie;
 • Stel uzelf gedurende 2 weken voor de operatie niet bloot aan de zon;
 • 6 uur voor de operatie niets eten of drinken.

Tijdens de operatie

 • Algehele of plaatselijke verdoving met sedatie
 • Incisie onder de neuspunt
 • De neus wordt naar achteren getrokken
 • De huid wordt omhoog gebracht voor maximale belichting
 • De neusbrug wordt opnieuw gevormd en verfijnd met behulp van gespecialiseerde instrumenten die trillen dankzij ultrasone golven
 • Hechtingen om de incisies te sluiten
 • Er wordt een externe spalk of gips over de neus geplaatst
Photo avant et après une rhinoplastie ultrasonique
Foto voor en na de ultrasone neuscorrectie

Onmiddellijk na de behandeling

 • Zwelling rond de neus, wangen en ogen
 • Blauwe plekken en zwelling in het gezicht.

1 tot 2 weken na de behandeling

 • Zwelling en blauwe plekken nog aanwezig
 • Snuit uw neus niet gedurende 2 weken
 • Houd de binnenkant van de neus vochtig met een neusspray
 • Speciaal dieet.

3 weken na de behandeling en daarna

 • Vermijd inspannende lichaamsbeweging gedurende 3 weken
 • Vermijd blootstelling aan de zon gedurende 6 weken.

Eindresultaat

 • Permanent
 • Tot 1 jaar voor de definitieve vorm

Belangrijke opmerkingen

Omdat bij een echografie neuscorrectie een open neuscorrectietechniek wordt gebruikt, is er waarschijnlijk sprake van aanzienlijke zwelling en blauwe plekken in het gezicht. Er wordt een externe spalk aangebracht gedurende een week na de operatie om de onderliggende neusstructuur te ondersteunen.

Terwijl de omliggende gezichtszwelling na 1-2 weken verdwijnt, kan de neuszwelling tot 1 maand aanhouden. De neus geneest nog 1 tot 1 jaar. Make-up kan worden gedragen zodra het gips is verwijderd.

VoordelenVeiliger, nauwkeuriger, minder kneuzingen
NadelenKostbaar, invasief, niet effectief bij grote misvormingen

Ideale kandidaat

De ideale kandidaat voor een echografie neuscorrectie heeft een neusbult en een misvorming op de neusrug. Mensen met HIV worden allemaal geaccepteerd.

Niet aanbevolen voor…

Ultrasone neuscorrectie wordt niet aanbevolen voor jongeren onder de 18 jaar, tenzij het gaat om het corrigeren van een verwonding. Ultrasone neuscorrectie is mogelijk niet geschikt voor patiënten met aanzienlijke botafwijkingen, omdat het langer duurt om het bot te vervormen dan bij traditionele methoden.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s verbonden zijn aan ultrasone neuscorrectie:

 • Tijdelijk verlies van reukvermogen ;
 • Ophoping van bloed onder de huid;
 • Weefselnecrose;
 • Perforatie van het neustussenschot;
 • Uitdroging van de neus;
 • Problemen met de luchtwegen.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren behandelaar.

Let op: in de islamitische religie is ultrasone neuscorrectie niet haram. Het is halal en geaccepteerd omdat het tot doel heeft een defect te verwijderen.

Wij besteden speciale aandacht aan mensen met beperkte mobiliteit. Onze faciliteit is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelen.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van ultrasone neuscorrectie kunnen bestaan uit gevoelloosheid, neusbloedingen, littekenvorming, zwelling, barsten van kleine bloedvaatjes op het huidoppervlak, blijvende zenuwbeschadiging en onvoldoende of overmatige correctie waardoor een neuscorrectie nodig is.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een ultrasone neuscorrectie in Turkije?

Het resultaat is onmiddellijk en blijvend. Maar u zult 12 tot 20 maanden na de operatie moeten wachten om het uiteindelijke effect te zien. Dit komt omdat er soms een lichte asymmetrie kan ontstaan. Dit kan gecorrigeerd worden door hyaluronzuur in te spuiten.

Ultrasone neuscorrectie is niet pijnlijk. Het wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt over het algemeen twee uur. Als alternatief kunt u uw plastisch chirurg vragen om het onder plaatselijke verdoving uit te voeren.

Ultrasone neuscorrectie is een innovatieve en nauwkeurigere methode dan handmatige neuscorrectie. Het wordt veel toegepast in Turkije om een aantal redenen: betaalbaarheid, de kwaliteit van de operatie en het succespercentage, dat in Turkije 98% is!

Turkije heeft een uitstekende reputatie op het gebied van cosmetische neuschirurgie. In dit land bevinden zich de beste klinieken die gespecialiseerd zijn in ultrasone neuscorrectie. Om er maar een paar te noemen: Onder andere Ekol Hospital, Estecenter Cerrahi Merkezi, Istanbul Aesthetic Center, Medicana International Istanbul.

Het doel van beide operaties is om de neus een nieuwe vorm te geven. Het verschil zit hem in de gebruikte instrumenten. De klassieke neuscorrectie vereist handmatige instrumenten. Ultrasone neuscorrectie daarentegen maakt gebruik van trillingen. Opgemerkt moet worden dat de tweede techniek nauwkeuriger is.

Rekening houdend met de verplichte overnachting in het ziekenhuis, de pre- en postoperatieve consulten en de herstelperiode die gepland is in de accommodatie: hotel, flat of andere. Het medisch verblijf voor ultrasone neuscorrectie in Turkije is 7 dagen.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️