Penisvergroting in Turkije

prijs1 penisvergroting 1
Geschreven door Émilie

Alles wat u moet weten over penisvergroting in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Onze tips voor een succesvolle penisvergroting.

BesteKlinieken.com biedt informatie overpenisvergroting in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een penisvergroting in Turkije?

De gemiddelde kosten van een penisvergroting in Turkije in Istanbul zijn €1.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.300 tot €1.700.

ProcedureKosten Turkije
Penisvergroting1500 €

Wat is penisvergroting?

Een penisvergrotende operatie is de enige permanente oplossing voor penisvergroting bij mannen. Een operatie kan de lengte (penisvergroting) of breedte/omtrek van de penis vergroten. Meestal wordtde penis in Turkije vergroot door vetceltransplantatie, het losmaken van opschortende banden en andere methoden.

De grootte van de penis is een veelvoorkomende zorg voor mannen. Dankzij geavanceerde technologie en uitzonderlijke klinische expertise kan dit probleem eenvoudig worden gecorrigeerd.

Penisvergroting, of penoplastie, of phalloplastie, of penisvergrotende chirurgie, is een procedure in Turkije in Istanbul om de lengte of omtrek van de penis te vergroten bij een man die ontevreden is met zijn grootte.

Sommige procedures zijn gericht op het vergroten van de totale lengte van de penis, terwijl andere alleen de omtrek van de penis vergroten. Dit wordt bepaald op basis van de voorkeuren van de patiënt, de medische beoordeling en de mening van de arts. Sommige patiënten kunnen ervoor kiezen om als alternatief een penis te laten implanteren; dit komt vooral voor bij mannen die last hebben van erectiestoornissen. De operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt ongeveer 45-60 minuten.

Welke methoden van penisvergroting zijn er beschikbaar in Turkije?

Er zijn verschillende soorten penisvergrotende chirurgie in Turkije waaruit een man kan kiezen:

Penisverlenging

Deze procedure is erop gericht om de lengte van de slappe penis met gemiddeld 2 cm te vergroten. De grootte van de penis in erectie verandert niet significant. Bij deze operatie snijdt de urologisch chirurg de ophangbanden door waarmee de penis aan het schaambeen vastzit. Vervolgens wordt er een huidtransplantaat aan de basis van de penis geplaatst, waardoor deze extra lengte krijgt.

Chirurgie om de omtrek van de penis te vergroten

Deze procedure is bedoeld om de dikte van de penis te vergroten, zowel in rust als in erectie. Het gaat om een kleine liposuctie-techniek waarbij vet uit de buik, dij of billen wordt geoogst. Het geïsoleerde vet wordt gezuiverd met een techniek die de kwaliteit van het vet verbetert, waarna het over de lengte van de penis wordt verdeeld om de dikte te vergroten. Veel specialisten beweren dat de omtrek met 1,4 tot 4 cm kan toenemen.

Penumbra

Bij deze procedure wordt een apparaat onder de huid van de penis ingebracht om hem langer en breder te laten lijken. Het apparaat is een halvemaanvormig materiaal dat gemaakt is van siliconen van medische kwaliteit. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en is zo ontworpen dat het past bij de vorm van de penis van de patiënt. Tijdens de procedure maakt de chirurg een incisie in het gebied net boven de basis van de penis en brengt hij het Penuma-apparaat in. Dit apparaat rekt de huid en weefsels van de penis op, zodat de penis groter lijkt en beter aanvoelt.

Liposuctie

Dit is een chirurgische ingreep waarbij vet uit de onderbuik wordt verwijderd om tot 2 cm van de voorheen verborgen penisgrootte te onthullen. Het verwijderen van overtollig vet uit de schaamstreek kan de gedeeltelijk begraven penis er prominenter uit laten zien. Deze procedure kan een oplossing zijn voor mannen met een dikke buik. Als de man echter weer aankomt, zal het schaamvet terugkeren en hetzelfde probleem opnieuw veroorzaken.

Wat zijn de alternatieve methoden voor penisvergroting?

Chirurgie met penisimplantaten is een effectieve alternatieve oplossing, maar komt vaker voor bij mannen die lijden aan erectiestoornissen. In dit geval wordt er een kunstmatig implantaat in de penis geplaatst om de man te helpen een erectie te krijgen.

Er zijn drie hoofdtypen implantaten: kneedbaar/rigide, tweedelig opblaasbaar en driedelig opblaasbaar. De keuze van het implantaat hangt af van de voorkeur van de patiënt, zijn conditie, algemene gezondheid en andere factoren. Er zijn niet-chirurgische alternatieven voor een penisvergrotende operatie, zoals pillen en zalven, vacuümapparaten, penisverlengers en rek- en weegtechnieken.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

Penisvergrotende chirurgie in Turkije is een effectieve procedure die veel mannen heeft geholpen om hun problemen met de penisgrootte op te lossen. De operatie zelf duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. U kunt dezelfde dag naar uw hotel terugkeren of na de operatie blijven overnachten, omdat het enige tijd kan duren voordat de verdoving is uitgewerkt.

Sommige patiënten moeten zelfs twee nachten in het ziekenhuis blijven, maar dit hangt af van de algemene gezondheidstoestand van de patiënt en het risico op bepaalde complicaties. Het team van artsen houdt toezicht op de patiënt tijdens zijn of haar verblijf in het ziekenhuis. Voor cosmetische chirurgie in Turkije plannen de meeste patiënten een verblijf in het land van minstens 10 tot 14 dagen. Tijdens het verblijf zal de chirurg een vervolgafspraak maken om het aanvankelijke herstel te controleren.

Hoe ziet de herstelperiode eruit na een penisoperatie?

Normaal gesproken kunnen patiënten binnen een week weer aan het werk, als het een kantoorbaan is waarbij geen zware lichamelijke activiteit nodig is. Als het werk lichamelijk zwaar is, kan het ongeveer twee weken duren voordat u weer aan het werk kunt. Volledige resultaten zijn binnen drie tot zes maanden na de operatie zichtbaar.

Het is raadzaam om inspannende activiteiten zoals zware gewichten tillen en lichaamsbeweging gedurende ongeveer zes weken te vermijden. Patiënten wordt aangeraden om gedurende ongeveer vier weken geen geslachtsgemeenschap te hebben.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️