Septorhinoplastie in Turkije

septorhinoplastiek 2 1 1
Geschreven door Erika

Bij een septorhinoplastie in Turkije worden zowel uw neus als uw septum gerepareerd.

BesteKlinieken.com geeft informatie over septorhinoplastiek in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een septorhinoplastiek in Turkije

De gemiddelde prijs van een septorhinoplastiek in Turkije in Istanbul is €2.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.700 tot €2.900.

ProcedureKosten Turkije
Septorhinoplastie2300 €

Wat is een septorhinoplastie?

Heeft u vaak een droge mond? Snurkt u? Vindt u het moeilijk of gewoon onmogelijk om door uw neus te ademen? Zo ja, dan hebt u misschien een neuscorrectie nodig, en meer specifiek een septorhinoplastiek.

Bij een septorhinoplastie worden zowel uw neus (ook wel neuscorrectie genoemd) als uw neustussenschot (ook wel septoplastie genoemd) gerepareerd. Het tussenschot is de kleine weefselwand die uw neusgaten van elkaar scheidt.

Een septorhinoplastie kan nodig zijn als het tussenschot atypisch verplaatst is, d.w.z. als het afwijkend is. U vraagt zich misschien af wat een afwijkend septum betekent, d.w.z. wanneer de wand van het septum in uw neus gebogen of gekromd is, waardoor een deel van de lucht er niet doorheen kan.

Lees ook: Prijs van neuscorrectie in Turkije

Een septorhinoplastie kan ook nodig zijn als uw neus misvormd is door een verwonding, zoals een trauma. Mensen die een mooiere neus willen, kunnen deze operatie ook ondergaan. U kunt deze operatie ook ondergaan om problemen van eerdere neusoperaties te corrigeren. Met een septorhinoplastie kunt u gemakkelijker ademen en krijgt u een mooiere neus.

Technieken voor septorhinoplastie

Er zijn twee benaderingen van septorhinoplastie in Turkije;

 • Een open benadering: Een open septorhinoplastie in Turkije wordt over het algemeen uitgevoerd zodat de arts in het klinisch centrum gemakkelijker bij het te opereren gebied kan. Bij de open benadering wordt er een incisie over de breedte van de neussteeg gemaakt en wordt de huid gelift, zodat er een betere zichtbaarheid en een grotere perfectie is. Deze benadering heeft veel voordelen omdat de chirurg toegang heeft tot de hele structuur van de neus, inclusief de neustip. Deze benadering is vaak nodig bij een septorhinoplastiek voor revisie om chirurgische fouten of andere esthetische of structurele problemen te corrigeren. Deze benadering kan ook worden gebruikt voor patiënten die een uitgebreidere reconstructie van de neus nodig hebben.
 • Gesloten benadering: Dit wordt meestal gedaan door de te wijzigen gebieden via de binnenkant van het neusgat binnen te gaan. Een gesloten septorhinoplastiek kan geschikt zijn voor kleine correcties en wijzigingen. Deze benadering is minder invasief, wat minder genezingstijd en minder zwelling betekent. Omdat de incisies in de neusgaten worden gemaakt, zijn er geen zichtbare littekens. De gesloten septorhinoplastie wordt over het algemeen uitgevoerd bij patiënten die slechts een kleine reconstructie van de neustip nodig hebben.

Septorhinoplastie in Turkije

Plastische chirurgie is erg populair geworden in Turkije, vooral voor septorhinoplastiek, omdat Turkse chirurgen zeer ervaren zijn, vooral in septorhinoplastiek. Het is een bewezen feit dat Turkse plastisch chirurgen, dankzij hun schat aan informatie, natuurlijk ogende septorhinoplastie resultaten kunnen bereiken. Na hun septorhinoplastie procedure in Istanbul wandelen onze patiënten graag door de stad, want winkelen in Istanbul is zeer betaalbaar, net als de kosten van de septorhinoplastie.

Lees ook: Prijs van secundaire neuscorrectie in Turkije

In Turkije duurt een septorhinoplastie operatie over het algemeen 1 tot 2 uur en wordt deze onder algehele narcose uitgevoerd. Onze nazorgservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar tijdens uw verblijf in Turkije, voor het geval u pijn of ongemak ondervindt na uw septorhinoplastiek.

Voordelen van septorhinoplastiek in Turkije

Het behandelingspakket dat u ontvangt voor een septorhinoplastiek in Istanbul omvat alles wat u nodig kunt hebben en wordt geleverd met een beste prijsgarantie:

 • Gratis consult
 • Septorhinoplastie operatie bij een van de beste chirurgen in Istanbul
 • 6 nachten verblijf in een 4-sterren hotel
 • 1 nacht ziekenhuisopname
 • Alle transfers per privé-auto
 • Persoonlijke assistent
 • Speciale korting voor groepen
 • Gratis controle en periodieke follow-up

Herstel na een septorhinoplastiek

Tijdens de herstelperiode van een septorhinoplastie moet de patiënt geduld hebben, want het herstel zal langzaam en inspannend zijn. Onmiddellijk na een septorhinoplastiek in Istanbul wordt de patiënt wakker met een neusspalk op de neus geplakt en, afhankelijk van de techniek die de arts gebruikt, wordt er waarschijnlijk een neustampon in geplaatst.

Drie dagen na de gesloten of open septorhinoplastiek is het normaal dat patiënten wat pijn voelen. Blauwe plekken en zwellingen zijn ook heel normaal tijdens de vroege herstelperiode van een septorhinoplastiek. De meeste blauwe plekken en zwellingen verdwijnen binnen de eerste maand, maar het duurt ongeveer een jaar voordat patiënten volledig hersteld zijn van een septorhinoplastiek.

Lees ook: Prijs van etnische neuscorrectie in Turkije

De arts van de kliniek kan u vragen om gedurende enkele weken na de operatie bepaalde instructies te volgen om het risico op bloedingen en zwellingen te verminderen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de operatie kan het zijn dat de patiënt niet al deze instructies nodig heeft:

 • Als u slaapt, slaap dan met 2 of 3 kussens zodat uw hoofd omhoog ligt.
 • Gedurende enkele weken na de septorhinoplastiek mogen patiënten hun neus niet snuiten.
 • Draag kleding die aan de voorkant aansluit, zoals een rits of knoop; draag geen kleding zoals shirts, truien of hoodies die u over uw hoofd moet trekken.
 • Drie weken na de operatie moeten de blauwe plekken en zwellingen afnemen.
 • Tot vijf weken, om te voorkomen dat u een bloedneus krijgt. Vermijd inspannende activiteiten zoals aerobics en joggen.
 • 4 tot 6 weken later mogen patiënten beginnen met inspannende activiteiten.

Resultaten van septorhinoplastiek:

3 tot 6 maanden na de septorhinoplastiek begint het resultaat zichtbaar te worden :). Het is altijd mogelijk dat het kraakbeen en materiaal in de loop van de tijd verschuift of remodelleert. Er kunnen nog een jaar of meer na de septorhinoplastiek in Turkije verschillende veranderingen optreden.

De meeste patiënten vinden dat de septorhinoplastie procedure helpt om symptomen zoals ademhalingsmoeilijkheden veroorzaakt door een afwijkend tussenschot te verlichten. De mate van verbetering die een patiënt kan verwachten met een septorhinoplastiek varieert van persoon tot persoon.

Sommige patiënten merken dat ze zelfs na de operatie nog klachten hebben en kiezen voor een tweede septorhinoplastie om hun neus en septum verder te verbeteren.

Turkije is een zeer populair land geworden vanwege de betaalbare prijzen voor plastische chirurgie en omdat Turkse plastisch chirurgen zeer ervaren zijn in wat ze doen. Als patiënten de prijs van de septorhinoplastie procedure vergelijken met die in hun eigen land, realiseren ze zich dat het in Turkije heel betaalbaar is en dat de kwaliteit van de artsen heel hoog is. Het is dus een win-winsituatie. Omdat de patiënten die hier komen door ons geopereerd worden, zullen de resultaten van procedures zoals septorhinoplastie er natuurlijk uitzien.

Lees ook: Prijs van ultrasone neuscorrectie in Istanbul

Elke patiënt profiteert van een persoonlijk behandelplan op basis van hun leeftijd, de structuur van hun neus en de beschikbaarheid van de operatie.

Pre- en postoperatieve instructies voor septorhinoplastiek

De onderstaande instructies zijn algemene informatie die voor en na de septorhinoplastie operatie gevolgd moet worden. De instructies die uw chirurg in Turkije na een septorhinoplastie operatie geeft, moeten worden opgevolgd.

Instructies vóór de operatie

Belangrijke opmerking:
De operatie wordt geannuleerd als de mogelijkheid bestaat dat de patiënt zwanger is of gezondheidsproblemen heeft (de anesthesist controleert dit voordat hij de patiënt naar de operatiekamer brengt).

Twee weken voor de operatie:

 • Stop met alcohol drinken en roken. Nicotine beïnvloedt de bloedsomloop, wat het resultaat van uw operatie kan beïnvloeden en het risico op complicaties door de anesthesie kan verhogen.
 • Neem geen producten die ibuprofen (Advil, Motrin), aspirine, ontstekingsremmers of vitamine E bevatten.

Eén dag voor de operatie

 • NA MIDDERNACHT NIETS MEER ETEN OF DRINKEN.

De dag van de operatie:

 • Patiënten mogen douchen voordat ze naar het ziekenhuis gaan
 • Patiënten mogen geen make-up dragen. Er mag geen product op hun haar zitten, nagellak en valse wimpers moeten verwijderd worden.
 • Patiënten moeten een tas met loszittende kleding en comfortabele schoenen meenemen.
 • Patiënten mogen geen juwelen dragen of waardevolle spullen meenemen.

Postoperatieve instructies

 • Patiënten mogen twee weken lang niet roken of alcohol drinken.
 • Patiënten mogen hun neus een week lang niet wassen.
 • Houd de neusspalk om tot het laatste onderzoek
 • Patiënten mogen op de dag van de operatie en daarna rondlopen, maar om bloedstolsels te voorkomen, moeten ze ook vaak hun benen bewegen.
 • Het is normaal dat u zich de eerste dagen moe voelt.
 • Neem alle medicatie volgens de instructies van uw chirurg.
 • Ongemak rond de incisies gedurende 24 uur na de operatie.
 • Blauwe plekken en zwelling worden een week verwacht, en het kan 6 tot 12 maanden duren voordat u de uiteindelijke resultaten ziet.
 • Na uw onderzoek krijgt u kleefstrips. Houd ze 5 dagen schoon en droog, daarna kunt u ze verwijderen.
 • In het begin kunt u een snelle douche nemen met uw rug naar het water, waarbij u uw incisies volledig droog houdt om infectie te voorkomen.

Patiënten die een septorhinoplastiek ondergaan, blijven ‘s nachts in het ziekenhuis en de operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Het is heel belangrijk dat patiënten de instructies van hun plastisch chirurg opvolgen om ervoor te zorgen dat het genezingsproces soepel verloopt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️