Alles-op-4 in Turkije

alle op 4 turkije pas chere 1
Geschreven door Manuella

All-on-4 in Turkije is een behandelingsprocedure die wordt aangeboden door Nobel Biocare. All-on-4 maakt gebruik van tandheelkundige implantaten om een compleet gebit op het kaakbot te ondersteunen.

BesteKlinieken.com informeert u over all-on-4 in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost all-on-4 in Turkije?

De gemiddelde kosten van een All-on-4 in Turkije zijn €2.500. Deze prijs is afhankelijk van de gezondheid van de kaak van de patiënt en het aantal implantaten dat geplaatst moet worden. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, en er zijn 2 bezoeken in 1 week behandeling. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Alles-op-42500 €
Alles-op-64900 €
Alles-op-87000 €
Tandheelkundige implantaten (10)5000 €

Voorwoord

Tandverlies, wat de oorzaak ook is, kan een zware last zijn. Tegenover de stralende glimlach van Hollywoodsterren voelt u uw zelfvertrouwen al snel afnemen. Maar gelukkig is dit niet onomkeerbaar.

Tegenwoordig is het mogelijk en betaalbaar om ontbrekende tanden te corrigeren. Implantaten, vaste of uitneembare prothesen, tandheelkundige bruggen of kronen – de oplossingen voor tandverlies worden steeds geavanceerder.

Image de synthèse d'une mâchoire superieure avec un All-on-4
Computergegenereerde afbeelding van een bovenkaak met een All-on-4

De nieuwste en populairste techniek is de all-on-4 prothese. Dit is een tandprothese die alle tanden op de onderkaak ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat de tandgroepen goed uitgelijnd zijn en de patiënt het nodige comfort bieden.

Het All-on-4 implantaat wordt in veel landen toegepast en geniet in Turkije een grote populariteit. Aangezien het land bekend staat om zijn medisch toerisme, wordt het ook gekozen vanwege de kwaliteit van de behandelingen en vooral de prijs, die voor alle budgetten toegankelijk blijft. Hier vindt u alles wat u moet weten over deze tandprothesetechniek.

Voor- en na foto’s

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire  Implant dentaire à Istanbul

Wat is all-on-4?

All-on-4 in Turkije is een prothetische behandeling die ontbrekende tanden opvult. De procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er worden 4 tandheelkundige implantaten geplaatst ter ondersteuning van vaste prothesen in de boven- of onderkaak. De naam verwijst naar de 4 implantaten, die op zichzelf al de tanden ondersteunen die aan het tandvlees vastzitten.

Ter herinnering: een tandheelkundig implantaat is een schroefvormig implantaat dat in het kaakbot wordt vastgezet om als nieuwe wortel te fungeren. Wanneer het implantaat met het omliggende botweefsel vergroeit, ondersteunt het een vaste prothese.

Image de synthèse d'une mâchoire supérieure et inférieure avec un All-on-4
Computergegenereerde afbeelding van een boven- en onderkaak met een All-on-4 implantaat

Het all-on-4 implantaat is modern en revolutionair en onderscheidt zich van andere conventionele tandheelkundige implantaatmethodes. Het vereist geen hoge botdichtheid, dus u hoeft geen bottransplantatie te ondergaan.

Het All-on-4 implantaat is een echte innovatie op het gebied van implantaatprothetiek en bestaat technisch gezien uit het plaatsen van implantaten op de bovenste of onderste boog. De eerste twee implantaten worden recht aan de voorkant vastgezet.

De andere twee worden aan de achterkant in een hoek van 45° in de binnenkaak vastgezet. Er wordt vooral gemikt op het gebied met een hoge botdichtheid. De vier implantaten kunnen tussen de 10 en 14 tanden ondersteunen.

Voor de goede orde: de all-on-4 methode werd in 1998 voor het eerst toegepast door Dr. Paulo Malo met behulp van Nobel Biocare implantaten.

Wat zijn de voordelen van all-on-4 Turkije?

All-on-4 is minimaal invasief en zeer effectief, waardoor zelfs de meest edentate patiënten in één behandeling weer kunnen lachen. Wat de onderliggende oorzaak van het tandverlies ook is, all-on-4 kan deze problemen oplossen en de volledige functie van de mond herstellen.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Computergegenereerde afbeelding van een onderkaak met een All-on-4

Terwijl kunstgebitten voortijdig losraken en na verloop van tijd kunnen afbreken, zijn all-on-4 implantaten extreem duurzaam. Omdat ze gemakkelijk in het kaakbot verankerd worden, bieden ze een veilige hechting.

Deze aanpak biedt dezelfde stimulatie als natuurlijke tanden om verlies van botdichtheid te voorkomen. Bovendien is er dankzij de stabiliteit van all-on-4 implantaten geen risico dat de prothesen per ongeluk loskomen of loskomen tijdens het kauwen.

Tot slot is een van de grote voordelen van deze mandibulaire protheseprocedure dat het patiënten meer comfort biedt. Alle tandgroepen worden tegelijkertijd en in één lijn geplaatst, waardoor de operatie sneller verloopt. Het betekent ook dat u geen beugel nodig hebt.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure et supérieure avec un All-on-4
Computergegenereerde afbeelding van een boven- en onderkaak met een All-on-4

Voor wie is het All-on-4 implantaat in Turkije bedoeld?

De All-on-4 behandeling in Turkije is ontworpen voor patiënten die:

 • Patiënten met aanzienlijk tandverlies. In het geval van een enkele ontbrekende tand, kunnen we kiezen voor een tandkroon of een eenvoudig tandheelkundig implantaat.
 • Ernstig gebroken, beschadigde of rotte tanden hebben.
 • Van wie de resterende tanden verzwakt of beschadigd zijn door tandvleesaandoeningen.
 • Die een lage botdichtheid hebben en geen kandidaten zijn voor bottransplantatie.
 • Bij wie de belangrijkste tandfunctie aangetast is door ouderdom, slechte mondhygiëne of een andere oorzaak.
Image de synthèse vue de l'intérieur avec un All-on-4
Computergegenereerde afbeelding van een binnenaanzicht van een All-on-4

Hoe werkt de All-on-4 in Turkije?

In Istanbul of Antalya wordt de All-on-4 prothese uitgevoerd in de meest vooraanstaande tandheelkundige klinieken ter wereld, door deskundige en gerenommeerde chirurgen. De chirurgische behandeling wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst en verloopt in complete fasen.

Voor uw verblijf in Turkije

Allereerst neemt u contact op met de kaakchirurg zonder dat u hoeft te reizen. Tijdens een eerste videoconsult wordt de huidige staat van uw gebit en uw gezondheidstoestand vastgesteld. Tijdens deze afspraak worden ook de volgende stappen bepaald.

Zodra de chirurgische afspraak is gemaakt, kunt u zich voorbereiden op uw reis en verblijf in Turkije. In dit stadium kunt u kiezen uit verschillende pakketten: kies een all-inclusive pakket dat uw hele reis en verblijf in Istanbul of Antalya verzorgt (accommodatie, verblijf in de kliniek, operatie). Of kies voor een pakket op maat of een gratis verblijf.

Dentiste qui pratique un bilan dentaire
Tandarts voert een gebitscontrole uit

De all-on-4 operatie in Turkije

Eenmaal in Turkije zijn de stappen voor het plaatsen van all-on-4 tandheelkundige implantaten in Istanbul als volgt:

Een eerste onderzoek

Tijdens uw eerste fysieke afspraak met uw chirurg worden er röntgenfoto’s gemaakt van uw kaak, bovenboog en onderboog. Dit zal bepalen waar de tandheelkundige implantaten geplaatst zullen worden.

Als er naburige tanden of kiezen zijn die de plaatsing van de implantaten in de weg kunnen staan, kan uw chirurg een tandextractie aanbevelen. In dit stadium wordt ook bepaald of de behandeling met tandheelkundige implantaten onder plaatselijke verdoving of algehele narcose zal worden uitgevoerd.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Computergegenereerde afbeelding van een onderkaak met een All-on-4

De operatie

Tandheelkundige chirurgie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving om het tandvlees te verdoven. In sommige gevallen kan de chirurg onder algehele narcose opereren, afhankelijk van de gezondheidstoestand van de patiënt.

De eerste fase van de operatie bestaat uit het voorbereiden van het tandvlees op de implantaten. Dit houdt in dat de beschadigde tanden worden verwijderd in plaats van de gezonde tanden, en dat vervolgens het zieke of beschadigde tandvleesweefsel wordt verwijderd.

De chirurg zal dan een paar kleine incisies in het tandvlees maken om de implantaten een plaats te geven en te bevestigen. De gebruikte implantaten kunnen van titanium of composiet gemaakt zijn.

Nadat de implantaten zijn geplaatst, hecht de chirurg het tandvlees om de genezing te bevorderen. Het te behandelen gebied wordt vervolgens gereinigd. De eerste operatie wordt uitgevoerd.

Implant dentaire sur 4 piliers
Tandheelkundig implantaat op 4 pijlers

U hebt enkele dagen om te herstellen. U kunt wat pijn of ontsteking voelen in de uren na het implanteren. Er wordt een ontstekingsremmende en antibioticakuur voorgeschreven.

U kunt ook wat bloeding en zwelling voelen na de operatie. Dit verdwijnt na een paar dagen. Zorg ervoor dat u de nodige rust neemt om complicaties te voorkomen.

Uw eerste verblijf in Istanbul of Antalya loopt ten einde. U zult 3 tot 4 maanden moeten wachten om uw vaste prothesen te ontvangen. Dit is de tijd die het botweefsel nodig heeft om zich te herstellen en rond de implantaten te vormen.

De implantaten dienen als kunstwortels voor de nieuwe tanden die zullen worden geplaatst. Na terugkeer in Turkije krijgt u uw blijvende tanden, die permanent vastzitten.

Sourire après un All-on-4
Glimlach na een All-on-4

Als uw prothetische behandeling voltooid is, hebt u nieuwe tanden waarmee u niet alleen goed kunt eten, maar die u ook weer een mooie glimlach geven. Een goede mondhygiëne, een gezond, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl zijn allemaal voorgeschreven om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit zo lang mogelijk meegaat.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen zeldzame complicaties optreden tijdens een all-on-4 behandeling:

 • Slechte adem ;
 • Gezwollen of ontstoken tandvlees;
 • Koorts en hoofdpijn
 • Overmatig bloeden;
 • Gevoelloosheid van de lip en kin;
 • Pijn in de nek of het gezicht.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Bovendien is de All-on-4 prothese toegestaan in de Islam. Het is een halal en geen haram operatie omdat het een medisch voordeel biedt en de levenskwaliteit van de patiënt verbetert.

Er is een rolstoelverhuurdienst beschikbaar voor gehandicapten (PRM) met gemakkelijke toegang.

Waarom Turkije kiezen voor een all-on-4?

Hoewel de all-on-4 procedure in veel Europese landen wordt uitgevoerd, biedt de keuze voor Turkije meer voordelen. Turkije is een belangrijke toeristische bestemming en heeft enkele van de grootste tandheelkundige klinieken in Europa, met deskundige chirurgen en professionele medische teams.

Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek voor u ingericht om een All-on-4 te ondergaan in alle veiligheid voor u en het personeel.

Een all-on-4 in Turkije betekent ook profiteren van tandheelkundige chirurgie van hoge kwaliteit dankzij de technologische en medische vooruitgang ter plaatse. Turkse klinieken, vooral in Istanbul en Antalya, bieden ook de laagste prijzen in Europa, namelijk 42% minder dan in Europa. Toch is de kwaliteit van de zorg beter.

Dentition qui repose sur 4 piliers
Tandheelkunde gebaseerd op 4 pijlers

Bovendien kan Turkije bogen op een succespercentage tot 95% voor het plaatsen van een all-on-4 implantaat. Bovendien kunt u, wanneer u uw all-on-4 in Turkije laat doen, genieten van een vakantie die zowel nuttig als plezierig is, en kunt u andere facetten van het land en zijn steden ontdekken.

Hoeveel kost een all-on-4 in Turkije?

In Turkije hangt de prijs van een all-on-4 af van het profiel van de patiënt en de complexiteit en het merk van het tandheelkundig implantaat. Afhankelijk van het gekozen merk en de implantatiemethode kan de prijs van een all-on-4 prothese in Istanbul variëren van €2.300 tot €2.700.

La coordinatrice qui prend en charge une patiente
Coördinator die voor een patiënt zorgt

Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een All-on-4?

Met All-on-4 implantaten kunt u 12 tot 14 tanden herstellen met slechts vier implantaten. Het echte voordeel hiervan zijn de kosten, die veel lager zijn dan bij het plaatsen van 12 afzonderlijke tandheelkundige implantaten. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer snelle eindresultaten.

Nadat een tand of kies getrokken is, moet u over het algemeen 2 tot 6 maanden wachten tot het bot genezen is. Maar dankzij steeds geavanceerdere technieken kan de kaakchirurg het implantaat soms meteen plaatsen.

De all-on-4 prothese is een duurzame gebitsprothese, met een zeer hoge houdbaarheid. Het retentiepercentage van de prothese wordt geschat op meer dan 96% tussen 3 en 4 jaar, en meer dan 94% tussen 5 en 10 jaar. Met de juiste tandverzorging kunnen ze zelfs tot 20 jaar meegaan.

Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd om het succespercentage van een All-on-4 in Istanbul te bepalen, en de resultaten zijn uitstekend. Deze onderzoeken geven een succespercentage aan van bijna 98% voor tandheelkundige implantaten in de onderboog en 97% voor implantaten in de bovenboog.

Na het plaatsen van All-on-4 implantaten kunt u na 3 maanden weer gewoon gaan eten. Voordat het zover is, wordt aangeraden om zo min mogelijk druk op de implantaten uit te oefenen door zacht voedsel te eten. Dit is om de genezing te bevorderen.

De verblijfsduur voor een All-on-4 in Turkije kan variëren afhankelijk van het aantal behandelde tanden, de gezondheidstoestand van de patiënt en de benodigde hersteltijd na de ingreep. Als algemene regel geldt dat u ongeveer een week moet rekenen voor een volledige behandeling.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️