Secundaire neuscorrectie in Turkije

Secundaire neuscorrectie Turkije 2 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over secundaire neuscorrectie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle neuscorrectie.

BesteKlinieken.com biedt informatie over secundaire neuscorrectie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een secundaire neuscorrectie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een secundaire neuscorrectie in Turkije zijn €2.200. De prijs is inclusief anesthesie, ziekenhuisopname, medische tests, medicatie en de honoraria van de chirurg. De operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De duur van het verblijf in Istanbul is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

Rhinoplastie1800 €
Secundaire neuscorrectie2200 €
Etnische neuscorrectie2300 €
Ultrasone neuscorrectie2500 €

Wat is een secundaire neuscorrectie?

Vindt u uw neus nog steeds te groot? Ging uw etnische neuscorrectie te ver – of niet ver genoeg? Of misschien wilt u gewoon de punt van uw neus verfijnen of heeft u ademhalingsproblemen sinds uw eerste neuscorrectie. Deze procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Als een van deze scenario’s u bekend in de oren klinkt, bent u misschien een kandidaat voor een neuscorrectie in Turkije of Tunesië tegen goedkopere prijzen. U bent niet de enige. Hoewel de statistieken variëren, zijn er bij ongeveer 15% van de primaire neuscorrecties om de een of andere reden revisies nodig.

Succesvolle secundaire neuscorrectie

Rhinoplastie is een van de TOP10 cosmetische chirurgische ingrepen in Turkije.

Voor de overgrote meerderheid van de mensen houdt de secundaire operatie verband met een specifiek esthetisch probleem, zoals een scheve punt, of een functioneel probleem, zoals ademhalingsmoeilijkheden. De problemen zijn niet noodzakelijkerwijs te wijten aan de oorspronkelijke chirurg.

Niet alle aspecten van genezing zijn onder controle van de arts, en bepaalde anatomische variaties kunnen specifieke chirurgische problemen opleveren.

Voor- en nafoto’s

Overweeg een neuscorrectie

Kiezen voor een neuscorrectie is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. De revisieprocedure kan veel gecompliceerder zijn dan de primaire neuscorrectie en vereist een chirurg met een grondige kennis van de neusstructuur en operatietechniek. Het kan daarom langer duren om uit te voeren en aanzienlijk meer kosten.

Sommige mensen gaan voor een revisie terug naar de plastisch chirurg die hun eerste operatie heeft uitgevoerd. Anderen zoeken een nieuwe chirurg die gespecialiseerd is in neuscorrecties. Deze beslissing hangt af van de deskundigheid van de chirurg en uw relatie met hem of haar.

Ga niet terug naar uw oorspronkelijke chirurg alleen omdat dat goedkoper is. Zorg ervoor dat de arts die u kiest de reden van het probleem begrijpt en het kan oplossen.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire en Turquie
Voor- en nafoto van een secundaire neuscorrectie in Turkije

Een open en eerlijk gesprek met uw chirurg over uw verwachtingen en doelen is een van de belangrijkste stappen naar een succesvolle operatie en herstel van uw neuscorrectie met uw secundaire procedure. Alle mensen met HIV worden geaccepteerd.

In het ideale geval heeft u dit gesprek al voor uw eerste neuscorrectie gehad, waardoor de noodzaak voor een tweede neuscorrectie minimaal is, maar er zijn momenten waarop een revisierhinoplastie noodzakelijk is.

Als een neuscorrectie nodig is, zorg er dan voor dat u duidelijk uitlegt waarom u niet tevreden bent met uw eerste neuscorrectie.

Tegenwoordig gebruiken sommige chirurgen 3D-beeldvormingsprogramma’s om u te laten zien hoe uw nieuwe neus er op uw gezicht uit zou kunnen zien. Dit soort virtuele modellen kunnen u helpen om uw verwachtingen beter te beheren.

Het is echter niet mogelijk om alles te bereiken wat u wilt of wat een chirurg kan tekenen. Uw toekomstige chirurg moet u ook voorbeelden laten zien van neuzen die uw problemen en doelen nabootsen, en laten zien dat hij of zij weet hoe hij of zij het door u gewenste uiterlijk kan produceren.

Tijdens uw secundaire neuscorrectie consult in Turkije zal uw plastisch chirurg ook uw huid onderzoeken, de sterkte van uw kraakbeen en botstructuur, en de hoeveelheid beschikbaar kraakbeen beoordelen, aangezien een kraakbeentransplantaat bijna altijd nodig is.

De transplantaten kunnen een betere vorm creëren en de luchtweg ondersteunen – twee redenen om een secundaire neuscorrectie te laten uitvoeren.

Secundaire neuscorrectie: Haast u niet

Wacht minstens een jaar voordat u een tweede neuscorrectie overweegt. Als een deel van de neuszwelling vrijwel onmiddellijk afneemt, kan het een jaar duren voordat alle zwelling verdwenen is. De meeste chirurgen geloven dat een lichte zwelling zelfs nog langer aanhoudt.

Het duurt ook minstens een jaar voordat het littekenweefsel zachter is geworden (meer als u al twee of drie neuscorrecties hebt gehad), en een stevig litteken kan uw chirurg ervan weerhouden om een goede correctie uit te voeren.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Voor- en nafoto van een secundaire neuscorrectie in Istanbul

Uiteindelijk zult u na een jaar een realistischer beeld hebben van wat er mis – of helemaal mis – is met uw nieuwe neus, en uw chirurg zal beter in staat zijn om dit te corrigeren. Als u te snel terugkomt voor een neuscorrectie, kunt u van een klein probleem een grote ramp maken, dus wees geduldig.

Informatie over chirurgische behandeling

Secundaire neuscorrecties in Turkije verschillen per patiënt. Problemen kunnen zich voordoen in elk gebied van de neus, inclusief de bovenkant, onderkant of punt. Uw revisie neuscorrectie moet worden aangepast om uw problemen aan te pakken.

Een neuscorrectie kan onder plaatselijke verdoving en sedatie of onder algehele narcose worden uitgevoerd. De behandeling kan langer duren dan een primaire neuscorrectie, soms wel vier uur. Een primaire neuscorrectie duurt daarentegen één tot twee uur.

Bij een chirurgische revisie van de neus is het doel om zowel de structuur als de functie te herstellen. In sommige gevallen probeert de chirurg de symmetrie te herstellen door kraakbeen toe te voegen of te verwijderen.

Indien nodig kan er extra kraakbeen uit het tussenschot, het oor of een van uw ribben worden gehaald. Over het algemeen is het gemakkelijker om problemen te verhelpen als er tijdens de primaire operatie niet genoeg kraakbeen is verwijderd, omdat uw chirurg terug kan gaan en meer kraakbeen kan verwijderen.

Vaker echter wordt bij een neuscorrectie kraakbeen toegevoegd om de luchtweg te openen of om de vorm en verhoudingen te herstellen.

Een neuscorrectie kan aan de binnenkant van de neus (gesloten neuscorrectie) of aan de onderkant van de neus tussen de neusgaten (open neuscorrectie) worden uitgevoerd.

Inspection du nez de la patiente
Inspectie van de neus van de patiënt

Een gesloten neuscorrectie heeft het voordeel dat het minder traumatisch en minder invasiefis voor het weefsel, omdat de chirurg alleen de gebieden blootlegt die gecorrigeerd moeten worden, terwijl de open benadering een bredere dissectie en meer losmaken en weer aansluiten van de ondersteunende structuren met zich meebrengt.

De gesloten benadering kan veiliger zijn als u littekens heeft van een eerdere neusoperatie, maar sommige chirurgen geven de voorkeur aan de open benadering vanwege de openheid die het biedt, of om gecompliceerde gevallen beter te begrijpen en te visualiseren.

Kies uw chirurg niet alleen omdat hij of zij een bepaalde techniek uitvoert: zoek iemand die de procedure goed uitlegt, gezond verstand heeft en u met vertrouwen zal behandelen.

Elke neuscorrectie is uniek. Er bestaat niet zoiets als een standaard revisie neuscorrectie.

Revisie neuscorrectie of opvullen?

Vullen: ja of nee? Dit is de vraag die rijst als het gaat om het corrigeren van onregelmatigheden en asymmetrieën die optreden na een neuscorrectie.

Revisie neuscorrectie is een veel voorkomende, zij het gecompliceerde, procedure. Daarom kiezen sommige chirurgen ervoor om de resulterende onvolkomenheden glad te strijken met vullers.

Maar is dit effectief? In de juiste handen en op de juiste neus kan de juiste vuller wonderen verrichten.

Injecteerbare vullers kunnen een goedkoper en veiliger alternatief zijn voor secundaire neuschirurgie, maar ze zijn niet risicovrij en bieden geen oplossing voor alle onvolkomenheden.

Vullers mogen niet worden gebruikt in plaats van een primaire en/of revisie neusoperatie; sommige vullers kunnen echter wel een rol spelen bij kleine correcties.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Voor- en nafoto van een secundaire neuscorrectie in Istanbul

Momenteel worden vullers op basis van hyaluronzuur (zoals Restylane en Juvederm), calciumhydroxylapatietgels (zoals Radiesse) en vloeibare siliconen allemaal off-label gebruikt om neusmisvormingen te behandelen. Silicone kan schadelijk zijn en het risico op ernstige complicaties zoals knobbeltjes, cellulitis en ulceratie verhogen.

Op dezelfde manier kan de injectietechniek een verschil maken wat betreft tevredenheid bij het opvullen van gezichtsplooien. Dergelijke praktijken spelen ook een rol bij het corrigeren van onvolkomenheden in de neus.

Deze vullers mogen bijvoorbeeld niet aan de basis en de punt van de neus worden gebruikt en moeten diep worden geïnjecteerd om complicaties te voorkomen.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s verbonden zijn aan een secundaire neuscorrectie:

  • Tijdelijk verlies van reukvermogen;
  • Langdurige zwelling;
  • Scheuren van kleine bloedvaten;
  • Perforatie van het septum;
  • Slechte genezing;
  • Ademhalingsproblemen.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Merk op dat in de islamitische religie een secundaire neuscorrectie niet haram is. Het wordt geaccepteerd als het doel is om een defect aan het lichaam te verwijderen.

Om het comfort van rolstoelgebruikers te garanderen, hebben we aangepaste apparatuur voor mensen met beperkte mobiliteit.

Postoperatieve follow-up voor secundaire neuscorrectie

Revisie neuscorrectie is vergelijkbaar met primaire neuscorrectie. Neuspakkingen helpen de zwelling en bloeding na de operatie te verminderen, maar u kunt pas door uw neus ademen als de stukjes zijn verwijderd.

Uw chirurg kan pijnstillers voorschrijven om de pijn van de operatie te verlichten. Na de operatie kunt u misselijk worden. Als u hier last van heeft gehad, laat dit dan aan uw chirurg en anesthesist weten, zodat u van tevoren medicijnen tegen misselijkheid kunt krijgen.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Voor- en nafoto van secundaire neuscorrectie in Istanbul

Tijdens de eerste dagen kan er wat bloeding optreden. Het aanbrengen van een koud kompres op uw voorhoofd kan de zwelling helpen verminderen. Het is ook raadzaam om uw hoofd de eerste week na de operatie hoog te houden en gedurende zes tot acht weken na de operatie trauma aan de neus te vermijden.

U moet het snuiten van uw neus gedurende twee tot drie weken na elk type neuscorrectie vermijden. Uw luchtwegen moeten echter vrij zijn zodra de pakketjes zijn verwijderd, en de noodzaak om uw neus te snuiten (wat vaak voorkomt als de luchtwegen geblokkeerd zijn) moet na de operatie aanzienlijk afnemen.

U wordt waarschijnlijk gevraagd om na drie tot zeven dagen terug te komen, zodat de hechtingen en de pleister verwijderd kunnen worden. Uw neus zal nog steeds gezwollen zijn, maar na twee weken zal een groot deel van de zwelling verdwenen zijn.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen lagere kosten.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een neuscorrectie in Turkije?

Een neuscorrectie, al dan niet secundair, geeft definitieve resultaten. Enkele maanden na de operatie krijgt de patiënt het definitieve resultaat en geniet hij of zij permanent van zijn of haar nieuwe profiel. In zeldzame gevallen kunnen, indien nodig, retouches worden uitgevoerd.

De secundaire neuscorrectie is geen pijnlijke cosmetische ingreep. Ze wordt onder algehele narcose uitgevoerd. De postoperatieve periode is ook pijnloos. De eerste paar dagen kan een eenvoudig ongemak aan de luchtwegen voelbaar zijn.

Na een eerste mislukte operatie hoopt elke patiënt natuurlijk op een succesvolle reconstructieve neuscorrectie. Deze operatie is heel gewoon in Turkije en de chirurgen die in deze techniek zijn opgeleid, staan bekend om hun professionaliteit. Het gerapporteerde succespercentage is 98%.

Hoewel de operatie vanaf 16 jaar met de hulp van een ouder kan worden uitgevoerd, verdient het de voorkeur om met een neuscorrectie tot de volwassen leeftijd te wachten. Een secundaire neuscorrectie mag niet voor deze leeftijd worden uitgevoerd.

De zwelling die na een secundaire neuscorrectie optreedt, verdwijnt binnen 15 dagen na de operatie. De neus loopt dan geleidelijk leeg over een periode van 3 tot 6 maanden. Dit proces kan iets langer duren dan bij een primaire neuscorrectie. De uiteindelijke resultaten kunnen na 12 maanden zichtbaar zijn.

Voor een secundaire neuscorrectie in Turkije moet u een verblijf van 6 of 7 dagen plannen. Dit omvat de noodzakelijke preoperatieve bezoeken, de dag van de operatie, een overnachting in het ziekenhuis en een controle voor uw terugkeer.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️