Adonis

Adonis kliniek Kiev 1

Adonis is gespecialiseerd in onvruchtbaarheidsbehandelingen. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1997 en bevindt zich in Kiev, Oekraïne. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Adonis, Kiev, Oekraïne

De ADONIS Medical bedrijvengroep werd in 1997 opgericht door een artsenfamilie en is een nationaal erkend netwerk van medische centra, dat bekend staat om het leveren van kwaliteitsdiensten in de gezondheidszorg volgens de hoogste internationale normen. Het is gegroeid van 2 klinieken naar 8 klinieken die bekend staan om hun uitstekende reputatie en een breed scala aan medische diensten leveren aan lokale en internationale patiënten.

ADONIS omvat een IVF-kliniek, een kraamkliniek, een stamcelkliniek, een centrum voor esthetische geneeskunde, een tandheelkundige kliniek, een kinderkliniek, diagnostische centra en poliklinische behandelcentra. De afgelopen jaren heeft de ADONIS-groep van medische bedrijven een groeiende belangstelling onder buitenlandse patiënten voor onze medische diensten waargenomen.

Wij zetten ons in voor de hoogste medische normen, omdat we een veilig en comfortabel verblijf in ons medisch centrum willen garanderen. Wij begrijpen hoe stressvol en moeilijk een medische behandeling in het buitenland kan zijn – ver van familie en thuis.

Daarom is de omgeving in onze kliniek vriendelijk en zeer geruststellend voor patiënten. We hechten het grootste belang aan de privacy van patiënten en een transparant factureringssysteem, waardoor we de loyaliteit van onze patiënten hebben verdiend.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Echografie van follikels
Spermogram
Vruchtbaarheidsonderzoek
Consultatie in voortplantingsgeneeskunde
Behandeling van retrograde ejaculatie
Invriezen van sperma
DNA-fragmentatietest van sperma
Hormonale testen
Geassisteerde uitkomst PMA
Cryopreservatie van testiculaire biopten
Kunstmatige inseminatie
Embryo invriezen
Embryoscoop
Sperma collectie
Invriezen van eicellen
IVF – In-vitrofertilisatie
PGD – Pre-implantatiediagnose
IMSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
Embryotransplantatie
ROPA-methode
IVF-consultatie

Aangeboden diensten

Gratis Wi-Fi
Toeristische gids
Parkeerplaats
Vertaaldiensten


Stad: Kiev – Land: Oekraïne – Opgericht in 1997
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Oekraïens

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️