Pectoralis spierimplantaten in Turkije

prijs pectoraal implantaat turkije goedkoop 1
Geschreven door Laurence

Cosmetische ingrepen in Turkije met betrekking tot borstimplantaten voor mannen zijn ideaal voor patiënten die hun borsten vorm en grootte willen geven.

BesteKlinieken.com geeft informatie over borstimplantaten in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat is de prijs van borstspierimplantaten in Turkije?

De gemiddelde prijs van borstspierimplantaten in Turkije in Istanbul is €1.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.300 tot €1.700.

ProcedureKosten Turkije
Borstimplantaten1500 €

Wat zijn borstspierimplantaten?

Cosmetische procedures in Turkije met betrekking tot borstimplantaten voor mannen zijn ideaal voor patiënten die vorm en grootte aan hun borstkas willen toevoegen wanneer andere methoden van lichaamsbeweging, gewichtheffen of diëten niet de gewenste resultaten hebben opgeleverd.

Voor patiënten met aangeboren afwijkingen of spierverlies na een ongeluk of verwonding kan de procedure met borstimplantaten vaak een natuurlijk, symmetrisch borstgebied reproduceren.

Vóór de eigenlijke cosmetische ingreep in Turkije kan de chirurg u de verschillende vormen en maten van de beschikbare implantaten laten zien. Samen kiest u het implantaat dat op natuurlijke wijze bij de rondingen en vorm van uw bestaande spieren past.

Hoe lang duurt de operatie?

Borstimplantaatchirurgie in Turkije duurt over het algemeen één tot twee uur en wordt onder algehele narcose uitgevoerd.

Doet de operatie pijn?

Patiënten die een borstimplantatie in Turkije ondergaan, ervaren over het algemeen lichte tot matige pijn in de dagen na de operatie.

Pijn en blauwe plekken zijn normaal en moeten binnen ongeveer een week verdwijnen. Artsen kunnen orale medicatie voorschrijven om de pijn te verminderen.

Hoe lang blijven ze zitten?

De meeste mensen zijn tevreden met de resultaten van borstimplantaten in Turkije. De implantaten zelf zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Behoudens grote complicaties is een tweede operatie zelden nodig. De resultaten van chirurgie met borstimplantaten in Turkije zijn voor iedereen anders.

Vergeet niet dat, afhankelijk van uw lichaamsvorm en grootte, het hebben van het grootste implantaat niet noodzakelijk de meest wenselijke optie is. Bespreek uw gewenste veranderingen altijd met uw arts om er zeker van te zijn dat ze redelijk en haalbaar zijn.

Veel patiënten zijn bezorgd over de gelijkenissen tussen borstimplantaten voor mannen en vrouwen. U moet weten dat borstimplantaten niet van hetzelfde siliconenmateriaal worden gemaakt als vrouwelijke implantaten.

Voor mannen is het in feite een sterk maar flexibel materiaal (vergelijkbaar met het materiaal dat vaak in gebitsbeschermers voor sporters wordt gebruikt) dat niet kan lekken of breken.

In tegenstelling tot vrouwelijke implantaten wordt bij een borstvergroting bij mannen een massief elastomeer implantaat gebruikt dat in verschillende vormen en maten verkrijgbaar is, afhankelijk van de individuele voorkeur. Het komt boven de borst uit en lijkt op de eigen spieren van de patiënt.

De meeste patiënten moeten na de pectorale chirurgie een elastisch vest of verband dragen om de zwelling te verminderen. Patiënten kunnen echter gedurende minstens een week matige pijn ervaren, totdat de pijn afneemt.

Het is belangrijk om veel rust te nemen, goed gehydrateerd te blijven en niets op te tillen of u overmatig in te spannen. U mag minstens zes weken niet sporten.

U kunt pijnstillers voorgeschreven krijgen, maar u mag geen aspirine nemen, omdat dit bloedstolsels kan veroorzaken. Vanaf de tweede week na de operatie zult u zich beter voelen en kunt u weer aan het werk en vele andere normale activiteiten deelnemen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️