Anfa Fertility Center

Anfa Fertility Center Casablanca kliniek 1

Anfa Fertility Center is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze ISO 9001:2008-gecertificeerde kliniek werd opgericht in 1984 en is gevestigd in Casablanca, Marokko. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Anfa Fertility Center, Casablanca, Marokko

Anfa Fertility Clinic (AFC) ligt in het hart van Casablanca en was de eerste in Marokko die zich specialiseerde in voortplantingsgeneeskunde en -technieken. Het ziekenhuis is ISO 9001-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en zorgnormen. Daarom is het erg populair bij zowel lokale patiënten als medische toeristen.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Echografie van de follikels
Hormoontest
IVF consultatie
Spermogram
Consultatie voortplantingsgeneeskunde
Invriezen van sperma
Geassisteerd uitbroeden MAP
Embryo invriezen
Embryoscoop
Embryotransplantatie
IVF – In-vitrofertilisatie
PGD – Pre-implantatie diagnose
Embryotransplantatie
Invriezen van eicellen
IMSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
Kunstmatige inseminatie
Vruchtbaarheidsonderzoek

Diensten

Gezinsaccommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotelreserveringen
Tolkdiensten
Taxi reserveringen
PRM-toegankelijke kamers
Apotheek
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
TV op de kamer


Stad: Casablanca – Land: Marokko – Opgericht: 1984
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Frans


Recensies van Anfa Fertiliteitscentrum

Rma Fan
Rma Fan
21:39 19 Apr 21
Erg goed
صناعة الوعي
صناعة الوعي
20:31 02 Sep 19
Niet eerlijk. Onprofessioneel personeel (hajar) ze is zo onbeleefd en respectloos. helemaal niet aanbevolen
Frank Right
Frank Right
21:11 13 Aug 21
De AFC is een complete arnaque, het personeel is degene die de geschillen verbetert tussen degenen die deze passies hebben. Tout ce don't elles soucient, dit is je zilver, en elles ne prennent que de l'argent liquide. Op mijn favoriete FIV-fietsen ga ik het ziekenhuis renoveren dat thuis is op de RDC in een kleine villa. Sachant dat het milieu een grote rol speelt in het succes van de wereld. M. Sefrioui is niet duidelijk en openhartig tegen ons. We hebben een groot gebied waar onze kansen groot zijn als onze kinderen in de toekomst een arts raadplegen, we weten dat onze kansen erg groot zijn en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hetzelfde verhaal als M.Sefrioui Er is een steekwond en een olie van uniek belang om de meest eervolle mensen te verzoeken die de mogelijkheid hebben om te bemesten en een minimum te vinden. Wilt u geen fouten maken via publiciteits- of videomarketingcertificaten, ISO of andere in massamedia of sociale media. M. Sefrioui Na de dag hadden we geen medelijden meer, tot het punt dat hij geïnteresseerd was, dit was de betaling.Infa IVF Center is gewoon een complete oplichterij, het personeel is volkomen onprofessioneel. Het enige waar ze om geven is jouw geld. Ze nemen de kosten alleen contant in ontvangst. Ze voerden voor mij drie cycli ICSI uit terwijl ze bouw- en onderhoudswerkzaamheden uitvoerden in de zogenaamde kliniek die zich onder een van de villa's bevindt en niet over de minimale voorwaarden beschikt om dergelijke operaties uit te voeren. Wetende dat de omgeving een grote rol speelt in het succes van kunstmatige inseminatie. De heer Sefrioui was niet duidelijk en openhartig tegen ons. Hij liet ons geloven dat onze kansen groot waren. Hij nam zijn volledige vergoeding, ook al wist hij dat de kans op bevruchting van één eicel erg klein bleef. Toen we een andere arts raadpleegden, vertelde hij ons dat onze kansen bijna nul waren en dat het was het proberen niet waard. Laat u niet misleiden door het ISO-keurmerk, marketingadvertenties of andere video's op sociale media. Het is niets meer dan een ellendige marketingpoging. De heer Sefrioui toonde ons geen enkel medeleven na de mislukking. Het enige waar hij om gaf was de betaling.
FARID FEDY
FARID FEDY
19:13 01 Feb 21
Hallobericht aan alle paren die op zoek zijn naar een kliniek die gespecialiseerd is in vruchtbaarheid, ga je gang, deze kliniek wordt gerund door een pseudo-onmenselijke arts, begroet patiënten niet eens, is trots, zorgt niet voor patiënten, zijn doel is verrijking, geld en niets anders , geen vervolg, spookkliniek, meer een bank die je berooft, de assistenten als ze zo genoemd mogen worden of beter gezegd medewerkers van onzorgvuldigheid, minachting, het hele team moet allereerst getraind worden in goede manieren, respect en beleefdheid: de basis van de relatie, daarom groet ik de artsen en de hele Europese en Amerikaanse medische beroepsgroep. Het zijn niet de diploma's die het verschil maken, maar de competentie, en de mens voorop.ik kan mijn mening bewijzen met alle middelen die ik bezit na onze tijd in deze....oplichting...je verdient niet eens een halve ster.advies: ga jezelf trainen in goede interpersoonlijke vaardigheden en verander van baan...geneeskunde en de eed van Hippocrates zijn onschuldig aan jouw daden
HARAG Anes
HARAG Anes
18:02 11 Aug 23
Omar SEFRIOUI, Doctor heel erg "overschat" dankzij zijn meerdere passages in de media, en de steun van bloggers en influencers "gekocht" om van hem een ​​ster te maken...Geen communicatie met de patiënten om dingen uit te leggen... hij kijkt op je neer... maakt de balans op en laat de assistenten voor je zorgen... en schrijft voor alle patiënten hetzelfde protocol voor...Hij biedt zichzelf zelfs het recht aan om u de behandelingen illegaal te verkopen en dwingt u om voedingssupplementen te nemen die in zijn zogenaamde kliniek worden verkocht tegen een onrealistische prijs!!!Hij dringt er bij u op aan actie te ondernemen en natuurlijk te betalen, zonder de minimale analyse en controles te hebben gedaan om de haalbaarheid te garanderen en het slagingspercentage van zijn daad te vergroten: dus ja, hij is materialistisch in het maken van u het maximale uit de poging, zelfs als hij dat is overtuigde hen van hun mislukkingen.We gingen naar een andere gynaecoloog en het verschil is duidelijk. Sefrioui voert zijn acts uit in cabines (1.50m x 1.50m) zonder een minimum aan hygiëne!!! (De sterilisatie van de doos is er niet!!!, geen ventilatie van de kamer!!! De transfers gebeuren blindelings, zonder echografie!!! zorgfiches: “gratis consult”!!!…Persoonlijk raad ik deze gynaecoloog niet aan… trouwens, ik vraag me af hoe een dokter die een eed voor God heeft afgelegd, op deze manier oefent en patiënten als klanten of zelfs vee beschouwt, door bloggers en influencers te gebruiken om zijn activiteit te stimuleren !!! En ook om zijn kantoor om te vormen tot een schoonheidssalon om Botox-injecties en andere aan te bieden...Kortom, ik zal voor niemand reclame maken... maar Sefrioui is een van de ergste... en laat je niet misleiden door het 1e consult...
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️