Ocean Clinic

Ocean Clinic Marbella kliniek 1

Ocean Clinic is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze in 2008 opgerichte, ISO 9001:2008, IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) gecertificeerde kliniek bevindt zich in Marbella, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ocean Clinic, Marbella, Spanje

Ocean Clinic werd opgericht in 2008. Het is gespecialiseerd in de meest uitgebreide reeks chirurgische en niet-chirurgische cosmetische procedures en kan met trots zeggen dat het toegang biedt tot de beste behandelingen, normen en praktijken.

De Ocean Clinic brengt ‘s werelds toonaangevende specialisten in plastische en cosmetische chirurgie, dermatologie en antiverouderingsgeneeskunde samen. Zij bieden u hun gecombineerde expertise en ervaring in unieke interdisciplinaire behandelingen. Alle operatiekamers zijn uitgerust met de nieuwste technologie die vandaag de dag beschikbaar is.

De kliniek is een populaire keuze bij internationale patiënten die op zoek zijn naar betaalbare esthetische ingrepen van hoge kwaliteit, zoals facelifts, blepharoplastie, neuscorrectie, borstchirurgie, kuitimplantaten, buikwandcorrecties, liposuctie, botox, mesotherapie, bilimplantaten, kaalheidsmiddelen en kin- en wangchirurgie.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Rimpelbehandeling
Vullen van de huid
Lipvergroting
Litteken behandeling
Lipverkleining
Tepelvergroting
Tepelverkleining
Extractie van buccaal vet
Vet overdracht
Blepharoplastie
Heupvergroting
Otoplastie
Brachioplastie
Wenkbrauwlift
Kuitverkleining
Holle wangen – Bichectomie
Liposuctie
Halslift
Bilvergroting
Kuitimplantaten
Genioplastiek
Gynaecomastie
Rhinoplastie
Braziliaanse lift
Borstlift
Billenlift
Dijbeenlift
Lipectomie
Borstverkleining
Borstvergroting
Borstimplantaten
Baarmoederhalslift
Capsulotomie van de borst
Borstreconstructie
Bilimplantaten
Lichaamslift
Chirurgie na de bevalling
Gezicht vervrouwelijken
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie

Aangeboden diensten

Gratis Wifi
Internetconsultatie
Privékamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
TV op de kamer


Stad: Marbella – Land: Spanje – Opgericht in 2008
Accreditatie: ISO 9001:2008, IPRAS (Internationale Confederatie voor Plastische Reconstructieve & Esthetische Chirurgie) – Gesproken talen: Engels, Frans, Duits, Spaans


Ocean Kliniek beoordeling

Ruth Lazaro
Ruth Lazaro
11:13 08 Apr 24
Hallo!!Zittend in de wachtkamer, wachtend tot mijn zus uit haar massage komt, blij dat ik haar deze kliniek voor haar buikwandcorrectie heb aangeboden, aangezien ik het een maand eerder had laten doen, samen met een borstverkleining en lift, ben ik klaar met mijn consulten, verliefd op al het personeel, Mai, Vanesa (ik ben dol op haar) Alexandra, Laura, Míriam, Angela, Silvia... Ik weet zeker dat ik iemand heb gemist wiens naam ik niet heb geleerd... natuurlijk Konstantin, Gabriela, Kai... super professionele chirurgen met passie voor hun werk! Blij met de resultaten, de sfeer en de plek… Super aanbevolen 100%, in afwachting van alles, alles, alles… alles op 10!
Isabel Ruiz Martin
Isabel Ruiz Martin
14:52 15 Mar 24
Goedemiddag! Ik wilde het hele team van de kliniek bedanken, te beginnen met de receptioniste Vanesa, met wie ik niet gelukkiger kon zijn, en vervolgens al het personeel, de aardige verpleegsters, de anesthesist, de fysiotherapeut, de chirurgen en natuurlijk Dr. Kai. Kaye is een uitstekende professional, bedankt allemaal voor de goede behandeling, ik zal niet aarzelen om terug te keren
Gita Victoria
Gita Victoria
19:20 20 Feb 24
Ik heb onlangs cosmetische gezichtschirurgie ondergaan bij Ocean Clinic Marbella, en ik kon niet gelukkiger zijn met de verbluffende resultaten!Dr. Kai Kaye en zijn team zijn absoluut geweldig. Ik bedank vooral Louise Taylor, die altijd beschikbaar was om eventuele vragen te beantwoorden en mij te allen tijde op mijn gemak stelde. Dankzij hun vriendelijke maar professionele houding was mijn ervaring bij Ocean Clinic zowel positief als stressloos. Ik kan Dr. Kai Kaye niet genoeg aanbevelen!
Halsbury Estates
Halsbury Estates
20:22 23 Mar 24
Mijn eerste ervaring met Ocean Clinic was in 2015 toen ik een lip- en neklift en gezichtsvettransfer kreeg. Ik was blij met de resultaten: subtiel maar een enorme verbetering. Sindsdien ben ik verschillende keren naar de kliniek teruggekeerd voor ingrepen, waaronder het vervangen van borstimplantaten en voor mijn nek, ogen en gezicht. Dr. Kaye is zowel een kunstenaar als een briljante chirurg. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest; hij ziet (en kan) precies wat je nodig hebt en overdrijft nooit. De resultaten zijn natuurlijk, maar vergroten het vertrouwen voor iedereen zoals ik die gewoon wil verbeteren wat ze hebben zonder extreme veranderingen. Dr. Kaye is een werkelijk geweldige chirurg die ik 100% vertrouw, en heeft ook een fantastisch, loyaal team dat mij consequent een professionele, vriendelijke en zorgzame ervaring heeft gegeven. Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen.
África Castilla
África Castilla
20:00 10 Nov 23
Toen ik besloot een borstvergroting te ondergaan, was het voor mij duidelijk dat Ocean Clinic de juiste plek was, aangezien mijn moeder een paar jaar geleden een operatie had ondergaan en de ervaring uitstekend was.Ik wilde Dr. Kai Kaye, de verpleegsters, de receptionisten (vooral Vanesa, die sinds we met mijn moeder gingen altijd aardig voor ons is geweest) en alle mensen die deel uitmaken van deze kliniek bedanken.Dr. Kai Kaye, bedankt voor uw aanbevelingen, uw aandacht en uw werk, ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.Ieder van hen heeft mij een uitstekende behandeling gegeven!
Christine Staatz
Christine Staatz
12:52 18 Apr 22
Ik beveel Ocean Clinic, Dr. Kaye en zijn team ten zeerste aan.Ik had vorig jaar mijn eerste ervaring met Dr. Kaye en zijn staf en wist meteen dat ik terug zou komen.Van het consult tot het eindresultaat en de vervolgbehandelingen, ook dit keer was ik meer dan tevreden. Het genezingsproces ging erg snel en het resultaat is prachtig geworden.Dr. Kaye heeft een artistiek, esthetisch oog en herkent balans en harmonie in het geheel. En zijn personeel is geweldig, warm, goed opgeleid en zeer professioneel.Heel erg bedankt dr. Kaye!
Debby Heus
Debby Heus
08:42 23 Dec 22
Zeer professionele kliniek! Dr. Kaye is DE beste in Marbella en ik ben erg blij met de resultaten van mijn borstreconstructie. De nazorg is ook geweldig, personeel super vriendelijk. Enorm bedankt aan het hele team van Ocean Clinic!!!!
Raquel Costa
Raquel Costa
21:00 23 Apr 24
Ik wil mijn ervaring op een eerlijke en trouwe manier delen.Het menselijke team heeft een uitstekende opleiding genoten, waarbij ze mij professioneel behandelden en mij een comfortabel en veilig gevoel gaven zodra ik de deur binnenkwam. Bij de receptie een serene en oprechte glimlach, vol vriendelijkheid en aandacht, Mai. Vanessa's uitmuntendheid en effectiviteit op het gebied van management en coördinatie. Zijn grote empathie valt op.Het was mijn eerste afspraak met Dr. Kai. Ik besloot mezelf in zijn handen te leggen. In eerste instantie vanwege hun meer dan bewezen kwalificaties, maar wat mij echt het gevoel gaf dat ik absoluut kon vertrouwen op een lipofilling in het gezicht, was datzelfde consult. Zijn nauwe behandeling, natuurlijkheid, zijn luisteren en tijdsbesteding en de arts-patiëntrelatie, zo belangrijk om mij te begrijpen en te weten hoe ik mij op het pad naar de gewenste resultaten moet begeleiden.Wat hun faciliteiten betreft, beschikken ze over een grote operatiekamer, kamers voor comfortabel herstel en ultramoderne apparatuur voor zorg en esthetiek.Ik wil ook Louisse noemen, coördinator van de operatiekamer, waar ik door haar professionaliteit en nabijheid mij op mijn gemak en kalm voelde.Ook wil ik iets belangrijks als de postoperatieve methodologie en gids niet vergeten, waarbij Dr. Kai en het hele team, en hier vooral Silvia, fysiotherapeut, mij de zorg en controle gaven die ik nodig had. Geweldige professional.Mijn resultaat, schitterend!! Dankzij correcte informatie, beoordeling en, iets dat verder gaat dan, en waarvan ik geloof dat niet alle plastisch chirurgen dat hebben, de kunst die Dr. Kai in zijn handen heeft om in elk van zijn werken tot het punt van perfectie te kneden.Kortom, een geweldige familie van professionals, waar ze effectiviteit, genegenheid en hoffelijkheid combineren, zo essentieel om te zorgen, te kalmeren en zich begeleid te voelen. DANKBAARHEID
Sylwia Ellingsen
Sylwia Ellingsen
08:56 22 Jun 23
Het meest professionele, bekwame en servicegerichte team dat ik ooit heb ontmoet. Je wordt de hele tijd goed verzorgd, wat ongebruikelijk is voor de meeste klinieken. Ik ben erg blij dat ik voor Ocean Clinic heb gekozen!
Polly Cannon
Polly Cannon
13:33 05 Jun 23
Ocean Clinic, hartelijk dank7 maanden na operatie - buikwandcorrectie en armliftVanaf dag 1 voelde ik me helemaal op mijn gemak en comfortabel bij Dr. Kaye en zijn Amazing Team. Mai en Vanessa bedanken bij de receptie, altijd een glimlach bij de receptie en aan het einde van de telefoon mocht ik een vraag hebben.Verpleegkundigen, fysio's en theaterpersoneel, allemaal zo vriendelijk en geruststellend, hebben dit proces uitgedacht. Ze werken allemaal zo goed samen, dat is echt te zienDr. Kaye is zo professioneel en zo bekwaam dat ik het volste vertrouwen in hem had.Deze twee procedures hebben me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven, ik ben zo blij / in de wolken. Ik had het jaren eerder moeten doen!Ik zou Ocean Clinic ten zeerste aanbevelen en ik zou de kliniek zeker weer gebruiken
Pet Leonard
Pet Leonard
01:28 19 Nov 19
De front-end medewerkers van Ocean Clinic zijn echt uitzonderlijke mensen. Van de receptie tot het verplegend personeel en de postoperatieve specialisten is er nergens een slecht ei te bekennen (wel zijn er eivormige 'sink in and hide inside' fauteuils). Speciale vermelding voor Ana, Kamil en Vanessa die niet alleen zeer professionele maar ook echt geweldige en behulpzame zielen zijn. Ik heb tot nu toe twee procedures gehad en dr. Kaye en dr. Paprottka zijn (voor zover ik weet) zeer bekwame en toegewijde chirurgen met zeer hoge normen. Ik heb een ster verwijderd omdat het ook ERG DRUKKE mensen zijn en soms krijg je de indruk dat ze zich minder zorgen maken over wie er aanwezig is dan over wie er als volgende binnenkomt. Beide Drs legden alles tot in detail uit wanneer daarom werd gevraagd. Ze hebben hun eigen volledig uitgeruste operatiekamer in hun kantoren en een kleine verkoeverkamer met ensuite plus extra faciliteiten op de bovenverdieping, waaronder herstellende massage, IR, RF en algemene testapparatuur.Er is zowel toegang via een trap als een lift voor degenen die minder bekwaam of geneigd zijn om de reis naar de 2e verdieping te maken.Ik zou niet aarzelen om Ocean Clinic in Marbella aan te bevelen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️