Borstvergroting in Turkije

prijs borstvergroting kalkoen goedkoop 1 1
Geschreven door Laurence

Als het om borstomvang gaat, hebben sommige vrouwen het gevoel dat de natuur hen geen plezier heeft gedaan. Anderen hebben hun royale borsten snel onaantrekkelijk zien worden na een zwangerschap, borstvoeding of gewichtsverlies. Al deze vrouwen willen graag weer een volle cupmaat. Dat is waar een borstvergroting in Turkije om de hoek komt kijken.

BesteKlinieken.com informeert u overborstvergroting in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van borstvergroting in Turkije

De gemiddelde kosten van een borstvergroting in Turkije bedragen €2.700. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. Deze prijs is afhankelijk van het door de patiënt gekozen borstvolume, het merk prothesen en of de ingreep gepaard gaat met een facelift, lipofilling of borstprothesen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 2 maanden zichtbaar.

mentor® ronde prothese2500 €
mentor® anatomische prothese2800 €
Borstlift (mastopexie)2300 €
Borstvergroting2900 €
Lipofilling vergroting3000 €
Verandering van borstimplantaten2800 €

Na neuscorrectie is borstvergroting de populairste cosmetische operatie, die miljoenen vrouwen over de hele wereld aantrekt. Hoewel het in sommige landen duur, beperkt of riskant is, is dit in Turkije niet het geval.

Deze esthetische procedure wordt uitgevoerd door de beste plastisch chirurgen in Istanbul, met behulp van ultramoderne, geavanceerde technieken. En dat alles voor een prijs die 40% lager ligt dan in Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italië.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Borstvergroting voor perfecte borsten

Wat is een borstvergroting in Turkije waard? Dit is alles wat u moet weten.

Wat is een borstvergroting en waarom zou u het doen?

Een borstvergroting is een van de populairste cosmetische chirurgische ingrepen ter wereld. Het bestaat uit het vergroten of herstellen van het volume en de asymmetrie van de borsten met behulp van verschillende technieken.

Slappe, kleine of verslapte borsten kunnen soms de oorzaak zijn van een vrouwencomplex. Ze zijn symbolen van vrouwelijkheid en er wordt gedacht dat ze een aantrekkings- of verleidingskracht hebben. Maar daar houdt hun functie niet op, want ze hebben ook de taak om de mensheid te voeden in haar eerste levensmomenten.

Dit type plastische chirurgie kan gekozen worden om :

  • Esthetische redenen: van nature kleine borsten of borsten die slap zijn geworden na borstvoeding
  • Medische redenen: na een borstamputatie of verwijdering vanwege borstkanker.

Voor- en nafoto’s

Waarom een borstvergroting in Turkije?

Gezondheidstoerisme is booming in Istanbul. Hoewel borstvergroting in veel landen al gemeengoed is, geniet het in Turkije een betere reputatie. Dit komt simpelweg doordat borstvergrotingen in Turkije, en met name in Istanbul, worden uitgevoerd:

  • Door esthetische chirurgen die gespecialiseerd zijn in esthetische geneeskunde;
  • In ultra-moderne, veilige klinieken in Istanbul;
  • Met een succespercentage tot 95%.

Klinieken voor plastische en esthetische chirurgie in Istanbul bieden de hoogste kwaliteit van service en hygiëne om vlekkeloze chirurgische procedures te garanderen. En de prijs blijft de belangrijkste motivatie voor patiënten.

De gemiddelde prijs van een borstvergroting in Turkije is 40-50% lager dan in andere Europese landen, en hetzelfde geldt voor een borstverkleining.

Photo d'une poitrine refaite
Foto van een borstvergroting

De verschillende soorten borstvergrotingen in Turkije

Afhankelijk van de esthetische keuzes van de patiënt en de positie en anatomische vorm van de borsten, kan de plastisch chirurg verschillende borstvergrotingstechnieken in Turkije voorstellen.

Mastopexie of borstlift

Een borstlift is een operatie om verslapte of asymmetrische borsten en kleine onvolkomenheden te corrigeren. Het is een soort borstverjonging. Het wordt aanbevolen na borstvoeding, zwangerschap of gewichtsverlies.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Voor- en nafoto van borstvergroting

De operatie bestaat uit het verwijderen van overtollige verslapte huid om de borsten strakker te maken en ze volheid en rondingen te geven. De mastopexie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en is een operatie die ongeveer 1 tot 2 uur duurt. Er wordt een kleine incisie in de tepel gemaakt om overtollige huid te verwijderen. Er blijven kleine littekens achter die met het blote oog niet te zien zijn.

Borstvergroting door lipofilling

Lipofilling van de borst is een cosmetische chirurgische ingreep in Turkije waarbij het borstvolume wordt vergroot door vet op te vullen. Deze minimaal invasieve operatie is het beste alternatief na een borstamputatie na borstkanker.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Borstvergroting met lipofilling met injectiespuit

Bij lipofilling van de borst wordt eerst natuurlijk vet verwijderd uit lichaamsdelen waar dit aanwezig is (de dijen, buik of billen). Dit vet wordt vervolgens opnieuw in de borsten gespoten. Deze operatie wordt uitgevoerd onder onberispelijke hygiënische omstandigheden.

Het resultaat is langdurig, zeer natuurlijk en vooral zonder littekens. Bijwerken is echter nog steeds mogelijk, omdat het opnieuw geïnjecteerde vet soms kan smelten.

Borstvergroting met prothesen

Bijeen borstvergroting met borstprothese worden borstimplantaten ingebracht. Dit is de meest voorkomende en betrouwbare ingreep voor het verkrijgen van duurzame resultaten en, bovenal, geen bijwerkingen.

Prothèses mammaires Mentor®
Mentor® borstimplantaten

Hierbij worden siliconen borstimplantaten gevuld met fysiologische zoutoplossing onder het borstweefsel geïmplanteerd om de borsten vorm te geven. De siliconengel is risicovrij en heeft zelden bijwerkingen.

Deoperatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd enduurt 1 tot 2 uur. De chirurg implanteert de borstprothesen via de areola (tepelhof) of axilla (oksel), en soms via de submammaire regio.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
Schema van implantatie van borstimplantaten onder en over de spier

Afhankelijk van het type en de dikte van de huid kunnen implantaten ook onder de grote borstspier worden geplaatst. De grootte van de borstimplantaten hangt af van de cupmaat van de bh die de patiënt wenst. De operatie wordt in één keer uitgevoerd en er zijn geen retouches nodig.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Voor- en nafoto’s van borstvergroting

Lees ook: Mommy Makeover in Turkije

Wat is de procedure voor een borstvergroting in Turkije?

Het eerste wat u moet doen voor een borstvergroting in Turkije is contact opnemen met een kliniek in Istanbul. Zodra u uw kliniek heeft gekozen, heeft u een eerste afspraak met de plastisch chirurg. Deze vindt plaats via videoconferentie.

De chirurg zal om foto’s van uw borsten vragen zodat hij of zij digitale simulaties kan uitvoeren en de meest geschikte chirurgische ingreep kan kiezen.

Getuigenis na borstvergroting

De chirurg kan om aanvullende bloedtests vragen om er zeker van te zijn dat u geschikt bent om een borstvergroting te ondergaan en ook om uw serologie (HIV, hepatitis, enz.) te bepalen zodat de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek voor u ingericht waar u in alle veiligheid voor u en het personeel een borstvergroting kunt ondergaan.

Het tweede consult ter plaatse

Een tweede consult vindt plaats in Istanbul. Dit is een afspraak waarbij de chirurg de borsten kan opmeten en een echte simulatie van de borstoperatie kan uitvoeren. Dit is ook het moment om de laatste instructies voor de operatie te ontvangen.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
Voor- en na-resultaten van een borstvergroting

De dag van de operatie

Op de dag van de operatie wordt u verzorgd door het medische team van de kliniek. U wordt voorbereid om de operatiekamer in te gaan. De plastisch chirurg zal u onder algehele narcose opereren. De operatie duurt ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van de gekozen techniek.

chirurgienne plastique
Plastisch chirurg

Herstel

Als de borstvergrotende operatie voltooid is, wordt u naar de verkoeverkamer gebracht. U blijft vannacht onder toezicht in de kliniek. U kunt wat pijn voelen als de verdoving is uitgewerkt.

Er is een herstelperiode nodig voordat u uw dagelijkse leven kunt hervatten. Tijdens deze periode wordt u postoperatief gecontroleerd om uw gezondheidstoestand te beoordelen en eventuele reacties of bijwerkingen te noteren. Tijdens deze postoperatieve follow-up kunnen we ook zien of de prothesen goed gehecht zijn.

Augmentation mammaire post opératoire
Postoperatieve borstvergroting

De herstelperiode

De herstelperiode duurt minimaal een week. Om goed te herstellen wordt een periode van 15 dagen aanbevolen. Tijdens de herstelperiode moet de patiënte een steun-BH dragen. Ze mag geen zwaar werk doen dat haar zou kunnen vermoeien.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Steungordel na borstvergroting

Voor een betere genezing kan zalf op de littekens worden aangebracht. Rond de borst kunnen zwellingen en kleine bultjes ontstaan. Er kan een ijspack worden aangebracht, maar dit moet niet systematisch gebeuren.

Het wordt afgeraden om in de 2 maanden na de operatie weer te gaan sporten. Blootstelling aan de zon moet ook enkele maanden vermeden worden. De nieuwe borsten krijgen hun definitieve uiterlijk na 6 maanden.

Coordinatrice avec une patiente
Coördinator met een patiënt

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s verbonden zijn aan een borstvergroting:

  • Pijn in de borsten ;
  • Veranderingen in de gevoeligheid van de tepel en de borst;
  • Onbedoelde verplaatsing van het borstimplantaat;
  • Lekken of scheuren van het implantaat;
  • Littekenvorming die de borst vervormt.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Bovendien is een borstvergroting toegestaan in de Islam. Het is een halal en geen haram operatie omdat het een medisch voordeel biedt en de levenskwaliteit verbetert.

Er zijn speciale regelingen getroffen om ervoor te zorgen dat mensen met beperkte mobiliteit gemakkelijk toegang hebben tot onze faciliteiten.

Hoeveel kost een borstvergroting in Turkije?

In Turkije kunt u voor een lipofilling in Istanbul rekenen op een prijs tussen €3.000 en €4.000. Een borstlift kost tussen de €2.500 en €3.000. Een borstvergroting met borstimplantaten van het merk Mentor van de nieuwe generatie kost tussen de €2.500 en €3.500.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
Een gelukkige vrouw na een borstvergroting

Wij raden u aan een persoonlijke offerte aan te vragen voor een prijs op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We nemen graag contact met u op.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, tegen een gereduceerde prijs.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een mammoplastie?

Lange tijd bepaalden studies dat de levensduur van een borstprothese 10 jaar was. Tegenwoordig, met de ontwikkeling van technieken en de prothesen zelf, kunnen ze 20 tot 25 jaar meegaan zonder enige afwijking te vertonen.

Om de juiste maat borstimplantaat te kiezen, moet u niet alleen rekening houden met het profiel dat u wilt bereiken, maar ook met uw huidige borsten en uw lichaamsbouw. De hogere of lagere projectie van de implantaten zal ook invloed hebben op de uiteindelijke grootte.

Tot de merken die het meest gebruikt worden voor borstvergrotingen in Turkije behoren Mentor en Natrelle implantaten. Deze twee merken staan bekend om hun betrouwbaarheid. Er zijn natuurlijk nog veel meer distributeurs met volkomen veilige eigenschappen.

Borstimplantaten worden achter de borstklieren geplaatst. In de overgrote meerderheid van de gevallen is borstvoeding nog steeds mogelijk na een cosmetische borstoperatie. Het kan echter verstoord worden in het geval van correctie van verslapte borsten.

Ja, afhankelijk van het type prothese en het profiel van de patiënt. Soms is het echter mogelijk om de locatie van de littekens te kiezen. Ze kunnen rond de tepel, onder de oksel of onder de borstplooi zitten. In al deze gevallen blijven ze discreet.

Voor een borstvergroting is een verblijf van 7 dagen in Turkije vereist. Dit omvat een preoperatief consult van een dag met de chirurg, een overnachting in het ziekenhuis en een dag postoperatief herstel. Een controle wordt 5 dagen na de operatie uitgevoerd, vlak voordat u naar huis terugkeert.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️