Suleyman Tas Clinic

Suleyman Tas Clinic Istanbul kliniek 1

Suleyman TAS Clinic is gespecialiseerd in esthetische chirurgie. Deze in 2020 opgerichte ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), EBOPRAS – European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery, EURAPS – European Association of Plastic Surgeons, RS – The Rhinoplasty Society, TPCD – Turkish Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons, RMCD – Turkish Society for Reconstructive Microsurgery gecertificeerde kliniek is gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Suleyman TAS Kliniek, Istanbul, Turkije

Suleyman TAS Clinic werd in 2016 opgericht door een Turks en Europees gediplomeerd plastisch chirurg, om zijn patiënten met maximale zorg en interesse van dienst te kunnen zijn. TAS Plastic Surgery Clinic heeft meer dan 10 medewerkers, waaronder Engelstaligen, schoonheidsspecialisten, een psycholoog, een fotograaf, een operatieverpleegkundige, klinische assistenten en een algemeen manager.

In deze hoogstaande privékliniek worden niet-invasieve chirurgische ingrepen uitgevoerd, zoals botulinetoxine, fillers, PRP, mesotherapie, ultrasonografische gezichts- en lichaamslift, professionele medische huidverzorging, goudnaald met radiofrequentie, genitale verstrakkingsprocedures.

Dr. Suleyman TAS is gespecialiseerd in neuscorrecties. Hij is een expert op dit gebied geworden, niet alleen in Turkije, maar over de hele wereld, inclusief in etnische neuscorrecties. Hij geeft internationale lezingen en voert dagelijks neusoperaties uit om zijn vaardigheden aan te scherpen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Rhinoplastie

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotelreserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privékamers
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2020
Erkenning: ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), International Society of Hair Restoration Surgery – Gesproken taal/talen: Engels, Russisch, Turks


Mening van Doç. Dr. Süleyman TAŞ

Lucia Hederova
Lucia Hederova
12:05 26 Aug 23
Mijn ervaring met Dr. Tas was zeer prettig en zonder problemen. Hij liet de procedure er zo eenvoudig uitzien dankzij zijn rustige houding en jarenlange oefening. Hij luistert echt naar zijn patiënten en geeft je geen one-fits-all neus. Hij zorgt ervoor dat de neus bij uw gelaatstrekken past, uw gezicht harmoniseert en de neus er heel natuurlijk uit laat zien, zonder littekens, zonder blauwe plekken en met minimale zwelling. dr.Tas heeft het erg druk, vandaar dat hij mij niet heeft gezien na de operatie waarop ik had gehoopt, maar dat is begrijpelijk. Over het algemeen ben ik na 2 maanden tevreden met het resultaat en ik zou niet voor een andere chirurg hebben gekozen.
EMAN ABDELAZIZ
EMAN ABDELAZIZ
10:27 18 Oct 23
Ik schrijf om mijn oprechte dank uit te spreken aan Dr. TAS en zijn team voor hun uitzonderlijke zorg en expertise tijdens mijn recente gezichtsoperatie. De procedure was een groot succes en ik ervaar nu al positieve resultaten.Ik wil niet alleen mijn dank betuigen voor de vakkundige uitvoering van de operatie, maar ook voor de uitstekende nazorg door AMNA, ze heeft geweldig werk geleverd
Snezhana McLaughlin
Snezhana McLaughlin
05:56 18 Oct 23
Dr. Tas is mijn beste keuze die ik heb gemaakt. Hij was super aardig en zeer attent. Zeer aangename ervaring. Na het eerste gesprek voelde ik me comfortabel en veilig over mijn operatie de volgende dag. Alle dingen zijn erg behulpzaam en aardig. Tot nu toe ben ik blij met mijn eerste resultaten en ik kijk uit naar de finale. Ik zou terugkomen en zou het aanbevelen. Hij is absoluut geniaal in zijn werk. Bedankt dokter Tas en zijn team.
Denise Jansen
Denise Jansen
12:04 04 Oct 19
De arts is zo lief en stelt je echt op je gemak. Hij kijkt naar je gezicht en bepaalt samen wat mogelijk is. Als je iets wilt wat niet kan of past zegt hij dat ook. Hij doet het beste wat bij jou past. Daarnaast zijn alle medewerkers van Tas kliniek super vriendelijk en professioneel. Al met al de service is top en de kwaliteit erg hoog.
Qayumi Morsal
Qayumi Morsal
08:06 30 Oct 21
Ik had een hele fijne ervaring bij dr. Suleyman Tas en zijn zijn team. Ik kon altijd terecht met mijn vragen en veel dingen kunnen ook door het team geregeld worden zoals de transfer. De arts is heel kundig en luistert goed naar je. Na uitgebreid lichamelijk onderzoek maakt hij ook simulatie foto wat mij veel informatie gaf. Na de operatie wordt je ook voor een dag opgenomen wat zeer fijn was. Ik raad deze arts aan.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️