Vanity Aesthetics

Kliniek Vanity Aesthetics Istanbul 1

Vanity Aesthetics is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en haarimplantaten. Deze in 2016 opgerichte ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) gecertificeerde kliniek is gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Vanity Aesthetics, Istanbul, Turkije

Vanity Aesthetics werd in 2016 opgericht door Dr. Güray Yeşiladalı met meer dan 10 jaar ervaring in het gebruik van nieuwe methoden en technologieën, de ervaring van de patiënt is de topprioriteit van de kliniek.

Alle operaties worden uitgevoerd in boetiekziekenhuizen in Istanbul en bieden een service van hoge kwaliteit en patiënttevredenheid staat hoog in het vaandel.

Alle patiënten vallen onder de garantie van ISAPS (International Society of Aesthetic and Plastic Surgery). Alle patiënten kunnen de geprojecteerde resultaten met 100% nauwkeurigheid zien met behulp van 3D-modelleringstechnologie voordat ze hun ingreep ondergaan. Alle patiënten kunnen het ondersteunend personeel van Vanity 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Huidvulling
Halslift
Kuiltje Chirurgie
Vet overdracht
Labiaplastie
Liposuctie
Otoplastie
Verlaging van de haarlijn
Brachioplastie
Rimpelbehandeling
Wenkbrauw lift
Rhinoplastie
Borstimplantaten
Borstlift
Gynaecomastie
Kuitimplantaten
Braziliaanse lift
Borstverkleining
Borstreconstructie
Dijbeenlift
Bilimplantaten
Baarmoederhalslift
Lichaamslift
Buikwandcorrectie
Lipofilling gezicht
Mastopexie
Laser-liposuctie
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie

Haarimplantaat
Baardtransplantatie
Haartransplantatie
Haarverlies consultatie
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Vanity Aesthetics biedt u :

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2016
Erkenning: ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) – Gesproken taal/talen: Engels, Duits, Russisch


Vanity Aesthetics beoordeling

Anna STYLEBYANC
Anna STYLEBYANC
13:40 27 Jan 24
Ik heb vorige week 5 ingrepen gehad bij Vanity: fatcraft, mini-lifting, wenkbrauwlift, voorhoofdverkleining, vervanging van borstimplantaten en augmentatie en mini-liposuctie.Ik kwam alleen vanuit Canada naar Turkije, maar het team stond altijd voor me klaar, dus ik voelde me niet alleen.De kliniek zelf is schoon, gloednieuw en luxe, het team is super professioneel, de verpleegkundigen zijn geweldig en altijd beschikbaar en mijn agent heeft me veel geholpen met zijn advies en follow-ups!Ik ben nu terug in Canada, maar het team staat nog steeds voor me klaar om mijn herstel op te volgen, ik waardeer het enorm!Bedankt Vanity-team!
Tanveer Ahmed
Tanveer Ahmed
11:15 18 Jan 24
Ik heb een boeking bij iemand anders, maar mijn operatie is in ijdelheid gedaan. Het ziekenhuis was erg schoon en de artsen en het personeel waren allemaal erg vriendelijk. Tijdens de operatie geven ze me ook voedsel/lunch, wat ik niet had verwacht. 4500 transplantaten in 5 tot 6 uur. Tot nu toe geven ze me een shampookit voor de komende 3 maanden en tabletten. Bedankt ijdelheidsteamNa zes maanden zal ik mijn resultaten hier posten.
Giada Espa
Giada Espa
16:04 18 Jan 24
Wat deze ervaring geweldig maakte, was in de eerste plaats de professionaliteit, de zorg en vriendelijkheid van al het personeel van Vanity.Dankzij hen, maar vooral dankzij Dr. Cagatay, die mijn verwachtingen ruimschoots overtrof, kon ik mijn droom waarmaken en eindelijk de neus hebben die ik altijd al wilde hebben. Iedereen stond altijd klaar om de nodige uitleg te geven en mij gerust te stellen wanneer dat nodig was.Hun aandacht voor de patiëntenzorg is een van de eigenaardigheden die hen speciaal maakte. Ik heb me de hele tijd verwend gevoeld. Hun bezorgdheid tijdens de pre- en postoperatieve periode bevestigde mij dat ik geen betere kliniek had kunnen kiezen.Ik wil iedereen bedanken, nogmaals dokter Cagatay, maar in het bijzonder Emily, die mij van begin tot eind heeft gevolgd tijdens deze mooie ervaring, The Clinic Nourses, die voor mij heeft gezorgd tijdens mijn ziekenhuisopname, en tot slot Ayse, die mij op afstand heeft gevolgd tijdens mijn postoperatieve periode en stel mij op elk gewenst moment gerust.Knuffels uit Italië 🇮🇹 ❤️
BİLGE GÜNGÖR
BİLGE GÜNGÖR
11:22 18 Sep 23
Mijn lieve vriend Arzu Gülmez heeft me geholpen Vanity te ontmoeten..Ik volgde het al ongeveer 5 jaar, ik overwon mijn angsten en nam uiteindelijk mijn beslissing en plande mijn operatie. Allereerst wil ik mijn arts, de heer Giray, hartelijk bedanken, dankzij zijn inspanningen heb ik een prachtig uiterlijk. Ik wil ook mevrouw Ayşe bedanken, zij heeft elk moment van mijn herstelproces gevolgd en altijd mijn vragen beantwoord. Tijdens mijn verblijf van één nacht waren de aandacht, vriendelijkheid en zorg van de verpleegsters geweldig. Ik raad het aan al mijn vrienden aan en ik bedank de Vanity Family hartelijk
Fatih Güneş
Fatih Güneş
14:17 09 Sep 23
Toen ik contact met ze opnam via hun sociale media-accounts, namen ze heel snel contact met me op. In het begin had ik veel vraagtekens in mijn hoofd, en tijdens onze eerste ontmoeting losten ze alle vraagtekens in mijn hoofd op. Toen ik in het ziekenhuis werd opgenomen , prof. We hadden een korte ontmoeting met Kadri. Al bij de eerste ontmoeting voel je dat hij bekwaam is in zijn werk. Hij gaf me eindeloos vertrouwen met zijn houding en ik heb dit proces met een gerust hart overgedragen aan dokter Kadri Bey. Hij is een echte kunstenaar en zijn werk is uitstekend. Het ziekenhuis is prachtig, het team is geweldig! Ik wil ook mevrouw Seda bedanken, die altijd aan mijn zijde staat en mij lieve antwoorden blijft geven, ook al begon ik elke dag één vraag te stellen en mijn aantal vragen uit te breiden tot drie, vijf of tien. Dit team maakt een verschil, eindeloos dankzij de Vanity-familie ✌️
K
K
20:03 10 Oct 23
Geweldige ervaring!Het personeel van de klantenservice, het medische personeel en de algemene faciliteiten waren boven verwachting! De artsen zijn professioneel en zeer bekwaam. Het hele team reageerde op al mijn behoeften en vragen en belde me voor controle als ik me zorgen maakte. Ik ben zo blij dat ik voor Vanity heb gekozen
Robert Papanikos
Robert Papanikos
14:00 25 Apr 24
Van begin tot eind hebben de professionals van Vanity Estetik voor mij gezorgd. Ik was ontzettend blij met de dokter, het personeel en de accommodatie die ze ter beschikking stelden. Eerste klas service vanaf het moment dat ze ons ophaalden van het vliegveld. Ik raad ten zeerste aan.
ReMa11e
ReMa11e
22:37 30 Mar 24
Goede ervaring!Ik heb na 2 jaar een revisie-neuscorrectie ondergaan en heb de hele tijd contact gehad met Berfin. Ze is deze reis erg behulpzaam geweest en zorgde ervoor dat ik altijd veilig was - dus dank haar daarvoor. Ik wil ook mijn chirurg Dr. Alper bedanken voor het maken van mijn neus zoals ik hem wilde.Ik werd geopereerd in hun tweede ziekenhuis, dat erg mooi en schoon was. Het personeel was ook erg aardig.Ik raad ten zeerste aan.
Jess56 Styles
Jess56 Styles
06:39 12 Oct 23
Ik heb 3 chirurgische verbeteringen ondergaan met Vanity en mijn algehele ervaring was geweldig. Ik verbleef in een mooi hotel met een eerste hulpafdeling voor het geval er iets mis zou gaan. In het ziekenhuis, na en vóór de operatie, waren de verpleegsters erg aardig en behulpzaam. Toen ik naar de kliniek of het ziekenhuis ging, hielp een meisje genaamd Tutku me met de taalbarrière. Ze was bij elke stap bij mij. Ik had ook haar telefoonnummer en ze sms'te terug en beantwoordde elke vraag die ik had. Iedereen was zo vriendelijk en gastvrij. Ik raad ze aan.
Nurcan Buse
Nurcan Buse
06:18 18 Oct 23
Naar mijn mening is Vanity Aesthetics een toonaangevende organisatie met haar institutioneel karakter en professionaliteit in alle opzichten. Ik heb 3 maanden geleden een neuscorrectie ondergaan. Mijn arts, de heer Alper, is erg zorgzaam, beleefd en een zeer positief persoon. Ik heb een witte huid en mijn huid is erg gevoelig, maar de hand van meneer Alper is zo licht dat hij zijn werk goed doet. Ik heb echt heel weinig blauwe plekken gehad . Ik verbleef 1 dag in het ziekenhuis, de verpleegsters en ander zorgpersoneel waren vriendelijk en behulpzaam, en ik wil graag mevrouw Tutku bedanken, die alles in dit proces coördineerde en hielp 😊 Familie Vanity, ik ben blij jullie te hebben 🌸
Ryan Mitchell
Ryan Mitchell
05:14 23 Dec 23
Ik ging in oktober naar Vanity voor een haarhersteloperatie, vettransplantatie van mijn gezicht, gezichtsdraden en tandheelkundige veneers. Over het algemeen verliep het proces ongelooflijk soepel en het personeel van Vanity was zeer responsief en hielp me door mijn genezingsproces toen ik terugkeerde naar de Verenigde Staten. Nu ik twee maanden na de operatie ben, zie ik eindelijk resultaten en ik ben er erg blij mee. Ik was ook erg zenuwachtig over het proces en het indienen van een aanbetaling in het buitenland, maar alles bij Vanity is legitiem en zodra je aankomt, voel je je meteen thuis. Het enige wat ik niet leuk vond, was het hotel waar je gedwongen bent te verblijven. Het is op geen enkele manier slecht, maar het is gedateerd. Het ontbijt is geweldig.De beste artsen waren veruit de tandartsen die mijn veneers installeerden. Ze waren ongelooflijk aardig, deskundig en bleven zelfs extreem laat voor mij op vrijdagavond omdat mijn vlucht vertraagd was. Het leek ook alsof ze oprecht om de uitkomst en hun werk gaven. De andere artsen waren ook aardig, maar er werd spaarzaam Engels gesproken, dus er was een communicatiebarrière.Over het algemeen heb ik een geweldige ervaring gehad en ik zal in de toekomst zeker terugkomen voor meer behandelingen!
Johanna Noreis
Johanna Noreis
08:48 18 Jan 24
Mijn ervaring was over het algemeen aangenaam en ik was erg blij met de service, iedereen is aardig en gastvrij. De communicatie verliep soepel en gemakkelijk toen ik vragen had en hulp nodig had. De arts was duidelijk en begreep mijn verwachtingen en was vriendelijk en zachtaardig. Wat ik ook leuk vond, was hoe behulpzaam Umut was en hoe positief hij was. Vóór de operatie en nadat ik zwellingen kreeg, voelde ik me niet beoordeeld of zoiets. Hij was zo'n aardige vent met een goed gevoel voor humor. De enige opmerking die ik misschien negatief kan zeggen, is dat ik niet wist dat ik de eerste dag in een zak ging plassen en dat het pijnlijk was om te plassen na het verwijderen, maar al het andere was gewoon geweldig. Er is moed voor nodig om dit te doen en ik ben blij dat ik mezelf aan ijdelheid heb toevertrouwd.
Private
Private
01:41 14 Mar 24
Ik heb ruim 12 maanden geleden mijn eerste FUE-haartransplantatie geregeld om mijn mannelijke kaalheid aan te pakken. Na overeenstemming te hebben bereikt over € 1250 contant (plus € 500 voor hotel en transfers voor 2 personen) en aangekomen in Turkije, haalden ze me op van het vliegveld en brachten me rechtstreeks naar een ziekenhuis, waar ze mijn paspoort vasthielden terwijl ik een bloedtest onderging, op deze keer had ik geen vertaler, dus ik voldeed eraan, ervan uitgaande dat het een standaardprocedure was. Het personeel gaf vervolgens mijn paspoort terug en zette me af bij het hotel (The Marmara, Şişli), wat leuk was en veel andere patiënten had. De WhatsApp-communicatie tot aan de dag van de procedure werd tot een minimum beperkt, maar dat was prima.Op de dag van mijn procedure werd ik naar deze Vanity-kliniek gebracht, waar ik mijn vertaler ontmoette. Ik kreeg papierwerk om te ondertekenen en te betalen, maar ik stond erop om eerst de dokter te ontmoeten om vragen te stellen. Dit zou mijn eerste en enige consultatie zijn met de "dokter" Ramazan Karagoz. Nadat ik de opties had besproken, het theater had gezien (het leek op een goed uitgeruste tandartspraktijk) en overeenstemming had bereikt over een plan, ging ik verder met betalen voordat ik met de procedure begon.Nadat mijn hoofd was geschoren, vertrok mijn vertaler en zou terugkomen als de procedure was voltooid (ongeveer 7 uur later). Tijdens de procedure had de specialist (ook wel arts genoemd) 1 assistent en 1 anesthesioloog. De specialist markeerde de donor- en transplantatiegebieden en maakte de incisies voor de transplantaten, maar was meestal niet aanwezig en de andere twee medewerkers deden het meeste moeizame werk. De anesthesist was de enige persoon tijdens de procedure die goed genoeg Engels sprak om een ​​eenvoudig gesprek mee te kunnen voeren.Na de procedure kreeg ik een hoofdverband, antibiotica, pijnstillers, hoofdhuidspoeling en een gefotokopieerd A4-papier met rudimentaire instructies voor dosering en reiniging. Vervolgens ontmoette ik mijn specialist en vertaler, die zei dat de procedure heel goed verliep en dat er 3.600 grafts waren geplant. Ik werd vervolgens teruggebracht naar mijn hotel voor herstel, wat een paar nachten ongemakkelijk was, maar verder oké en zoals verwacht. Twee dagen later keerde ik terug naar de kliniek om mij te laten zien hoe ik mijn hoofdhuid moest wassen. Dit punt was in wezen mijn laatste zinvolle communicatie met Vanity. Ik stelde via WhatsApp een paar vragen aan mijn vertaler, wat prima was, en zij namen contact met mij op om te vragen hoe het met mij ging na 6 maanden en ook om foto's te ontvangen. Ik had het gevoel dat de communicatie meestal een gebaar was in plaats van oprechte interesse, wat werd versterkt nadat ik hen vijf weken geleden foto's had gestuurd van mijn matige resultaten en geen antwoord kreeg, wat mijn ervaring samenvat, het is eenvoudig, georganiseerd, beleefd en bekwaam service, maar ik had wel het gevoel dat ze me erin en eruit wilden hebben en de transactie zo snel mogelijk gedaan wilden hebben, wat waarschijnlijk net zo goed is als in Turkije. Na 12 maanden denk ik dat de foto's het resultaat nauwkeurig weergeven.
Nadir Hassani
Nadir Hassani
06:16 05 Apr 24
7 maanden voordat ik de haartransplantatie in deze kliniek deed, kreeg ik helaas geen resultaat in deze kliniek, dokter Ramazan en zijn team waren onprofessioneel, ik geloof dat ze mensen van de straat hebben gehaald zonder voldoende training en de haartransplantatie hebben uitgevoerd. Ze brachten $ 3650 in rekening voor twee procedures, een gynaecomastieoperatie en een haartransplantatie mislukten beide. Ze hebben 3100 haartransplantaten getransplanteerd, helaas heeft geen van deze transplantaten het niet overleefd. Iedereen die deze recensie ziet, moet uiterst voorzichtig zijn bij het kiezen van een haartransplantatiekliniek, want als u geen resultaat krijgt, heeft u geen donorgebied om opnieuw een haartransplantatie uit te voeren. Als je geen resultaat behaalt, word je verdrietig en teleurgesteld.
Anna Müller
Anna Müller
13:02 14 Feb 24
Ik heb mijn borsten laten vergroten op 16 januari 2024 voor € 4.500 (+€ 125 vanwege kaartbetaling) en ik heb er heel veel spijt van.Ik weet niet waar ik moet beginnen, vóór de operatie was de communicatie prima. Ik had de hele tijd contact met een assistente via WhatsApp. Vreemd genoeg waren er wel vijf verschillende assistenten en nummers, maar dat viel mij op dat moment nog mee. Ik vloog van Duitsland naar Istanbul en had een afspraak om twee dagen voor mijn operatie bloed te laten afnemen in een privékliniek. Op de een of andere manier ging ik ervan uit dat dokter Güray daar ook zou zijn en dat we daar het operatiegesprek zouden voeren. De volgende dag kreeg ik echter via WhatsApp te horen dat ik op mijn dag om 7.00 uur in het ziekenhuis moest zijn. Het chirurgische gesprek vond vlak voor de operatie plaats. Ik had geen kans om erover na te denken. Welke maat, welke vorm, enz. De enige verduidelijking die ik kreeg was via Google-onderzoek. Bovendien was het ziekenhuis waarin we zaten erg oud en vervallen, vies en walgelijk. Ik voelde me erg ongemakkelijk.Het entreegebied ziet er erg mooi en luxe uit en zodra je de kamer binnenkomt, waan je je in een heel eenvoudig overheidsziekenhuis.Ik had zo'n slecht onderbuikgevoel dat ik de operatie eigenlijk niet wilde doen. Maar toen deed ik het gewoon zodat de vlucht en het verblijf niet voor niets waren. Het is nu een maand geleden sinds mijn operatie en ik heb wat postoperatieve ongemakken. Als ik probeer contact op te nemen met de kliniek, krijg ik geen antwoord of krijg ik te horen dat ik later antwoord zal krijgen. Daarom moest ik in Duitsland op zoek naar een andere dokter, die ik uiteraard zelf moest betalen.1. ER WERDEN DRADEN GEBRUIKT DIE NIET OPLOSSEN, HET MOEST WORDEN UITGESNIJD!!! Omdat het besmet raakte2. IK HEB EEN “DUBBELE BUBBEL”-BORST, OMDAT DE OPERATIE NIET GOED WAS, HAD HET VOORKOMEN KUNNEN WORDEN. OM TE CORRIGEREN DAT U EEN 2E OPERATIE NODIG HEBT!!3. IK PROBEER HET KLINIEKPERSONEEL TE BEREIKEN EN IK WORD DE HELE TIJD GEGENEGEERD EN MIJ KRIJG VERTELD DAT DE DR.Ik heb er echt spijt van dat ik deze operatie daar heb laten doen. Ik zou in Duitsland hetzelfde bedrag hebben betaald en een veel betere behandeling en resultaten hebben gehad. Geen uitzicht op luxe
Bai
Bai
08:56 02 Apr 24
Maar zoals ik al zei, ben ik vooral erg teleurgesteld over de resultaten en heb ik het gevoel dat ik geld heb verspild. En ik ben bijna waar ik eerder was, want mijn kont ziet er nog steeds verkeerd uit met platte en opvallende plekken 🙁Ik heb nu een paar weken gewacht tot de zwelling zou afnemen en om te zien of het beter zou worden, maar dat is niet het geval. Het resultaat is dat mijn kont er rommelig en onregelmatig uitziet, het ziet er hetzelfde uit, zo niet zelfs erger, dan voorheen. Het is verre van dikke en ronde bbl-kont. Om dit te verhelpen zal ik nog een operatie moeten ondergaan.Wat betreft de algehele ervaring daar.Het overleg met de chirurg leek gehaast en erg ongemakkelijk. Ik had het gevoel dat hij bleef proberen aanvullende behandelingen te verkopen in plaats van de behandelingen die ik al had aangevraagd en gekocht goed te bespreken.Wat er tijdens het consult besproken en afgesproken is, is nu niet zichtbaar op mijn lichaam.Mijn ziekenhuiskamer lag naast een rookruimte.Na de operatie heb ik al pijn en heb ik moeite om te slapen of om me op mijn gemak te voelen, omdat ik helemaal opgezwollen ben en pijn heb en op mijn buik moet liggen. Wakker worden gehouden als je pijn had door luide stemmen was verschrikkelijk. Ik vroeg me de hele nacht af waarom ik voortdurend luide stemmen hoor.Toen ik de volgende ochtend begon te lopen, opende ik het raam om wat daglicht in de kamer binnen te laten en naar buiten te kijken. Ik werd opgewacht door het gezicht van een man die naar me staarde met een sigaret in zijn mond. Dus sloot ik de jaloezieën, maar ik kon mensen zien en horen die daar voortdurend kwamen roken.Hetzelfde geldt voor mijn hotelkamer op de eerste verdieping, deze kijkt uit op het naastgelegen ziekenhuis en daar gaan mensen voortdurend naar buiten om te roken, dus ik kon het raam niet openen voor frisse lucht en zelfs met het raam dicht kon ik nog steeds mensen horen praten de hele tijd luid. Het is niet ideaal voor iemand die herstellende is. ❤️‍🩹Ook na mijn operatie moest ik 3/4 keer om een ​​kussen vragen aan een verpleegkundige. Ze bleven maar zeggen dat ze er een zouden brengen en pas 2 uur later kreeg ik er een.Als ze je na de operatie terugsturen naar het hotel, geven ze je een briefje en verwachten ze dat je zelf naar de apotheek gaat om de recepten en pijnstillers te kopen, het is volkomen schandalig.Over het algemeen voelde ik me niet bijzonder verzorgd of belangrijk en vooral de resultaten! Het is een complete verspilling van mijn geld geweest!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️