Gynaecomastie in Turkije

gynaecomastieprijs Turkije istanbul 1 1
Geschreven door Émilie

Alles wat u moet weten over gynaecomastie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een geslaagde gynaecomastie in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over gynaecomastie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een gynaecomastie operatie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een gynaecomastie operatie in Turkije zijn 1700 euro, inclusief 5* accommodatie, VIP transfer, operatie, compressiegordel, postoperatieve medicatie, bloed en pre-operatieve tests, algehele narcose, consult met een arts en uiteindelijke transfer naar de luchthaven.

Gynaecomastie1700 €
Pectorale implantaten1500 €
Liposuctie2200 €
Borstlift2000 €

Wat is gynaecomastie?

Gynaecomastie in Turkije is een operatie om hypertrofie van de borstklier bij mannen, gecentreerd op het tepelhof en gevoelig voor palpatie, te corrigeren. Het komt overeen met unilaterale of bilaterale hyperplasie.

In Turkije wordt bij cosmetische gynaecomastiechirurgie, uitgevoerd onder algehele narcose, overtollig vet en borstweefsel bij mannen verwijderd. Dit staat bekend als borstverkleining.

Schéma de la gynécomastie
Diagram van gynaecomastie

Deze procedure maakt gebruik van kleine incisies om overtollig vet en huid te verwijderen en biedt patiënten een behandelingsoptie om weer een zelfverzekerd, mannelijk uiterlijk te krijgen. Overmatige gewichtstoename kan een chirurgische correctie vereisen.

Er is geen oorzaak voor het verschijnen van gynaecomastie, behalve misschien een abnormale hormoonproductie of het gebruik van bepaalde medicijnen. Gynaecomastie mag niet verward worden met adipomastie, wat een plaatselijke ophoping van vet is. De enige behandeling is chirurgie.

Voor- en nafoto’s

Overmatige ontwikkeling van borstklieren bij mannen

Mooie borsten zijn een echte aantrekkingskracht voor vrouwen, maar voor mannen zijn ze heel anders. Er zijn een aantal oorzaken van overmatige borstgroei bij mannen.

Hormonale oorzaken, overmatig alcoholgebruik, doping of te veel eten kunnen bijvoorbeeld allemaal een rol spelen. Hebt u last van dergelijke ongewenste borstgroei en bent u op zoek naar een remedie van een schoonheidsspecialist in Turkije?

Uitlegvideo over gynaecomastie

BesteKlinieken.com helpt u graag bij het vinden van een geschikte cosmetisch chirurg! Wij staan in nauw contact met Turkse cosmetisch chirurgen die naam hebben gemaakt op het gebied van gynaecomastie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat we een geschikte deskundige voor u vinden. Mensen met HIV komen in aanmerking voor deze operatie.

Eerste consult voor gynaecomastie in Turkije

Het persoonlijke consult met uw cosmetisch chirurg in Turkije biedt u een goede gelegenheid om uw chirurg, zijn team en zijn faciliteiten te leren kennen.

Tijdens deze fase wordt uw medische voorgeschiedenis vastgelegd, de procedure en de alternatieven worden uitgelegd en de risico’s en bijwerkingen en de kosten van gynaecomastie in Turkije worden besproken.

Na een lichamelijk onderzoek worden alle gegevens verzameld en geanalyseerd en wordt er een individueel behandelplan voor gynaecomastie opgesteld.

Voor- en na foto’s

Photo avant et après une gynécomastie
Voor- en nafoto’s van gynaecomastie

Gynaecomastie: een mannending!

Als getroffen persoon schaamt u zich vaak omdat uw borsten te groot zijn, en het persoonlijke leed is groot. Met een kleine operatie van uw Turkse specialist kunt u echter de mannelijkheid van uw borst herstellen, waar u dan weer vol vertrouwen mee kunt pronken.

Photo avant et après une gynécomastie
Foto voor en na een gynaecomastie operatie

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s verbonden zijn aan gynaecomastie:

  • Blauwe plekken ;
  • Overmatig bloeden;
  • Onregelmatigheden in de contour van de tepel;
  • Verlies van tepelhuid;
  • Losse borsthuid en asymmetrieën;
  • Gevoelloosheid van de tepels.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

In de Islam wordt gynaecomastie als halal en aanvaardbaar beschouwd zolang het bedoeld is om een afwijking te corrigeren. Het is dus niet haram.

U kunt profiteren van persoonlijke assistentie voor mensen met beperkte mobiliteit met een rolstoel vanaf het moment dat u uit het vliegtuig stapt naar uw hotel.

Gynaecomastie in Istanbul

Onze samenwerkende esthetische plastische chirurgen in Turkije hebben vele jaren ervaring op het gebied van gynaecomastie en voeren de ingrepen uiteraard uit volgens de modernste medische en technische normen. U wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen op het gebied van borstvorming.

Photo avant et après une gynécomastie
Foto voor en na een gynaecomastie procedure

Gynaecomastie: Procedure en techniek

Allereerst beoordeelt uw Turkse chirurg of de borstmisvorming gewoon een vetwoekering is of dat het borstklierweefsel te groot is geworden. Bovendien kunnen beide verschijnselen samen voorkomen.

Als er alleen overtollig vet is, kan dit voorzichtig onder een lichte plaatselijke verdoving worden weggezogen. Als het klierweefsel te groot is geworden, wordt het onder algehele narcose operatief verwijderd.

De incisie wordt discreet onder het tepelhof gemaakt. Deze operatie moet met zorg worden uitgevoerd, omdat ze symmetrisch moet zijn. Daarom werken we in Turkije alleen met cosmetische chirurgen die de juiste en uitgebreide expertise hebben om deze operaties uit te voeren.

Ongeveer drie weken na de gynaecomastie-operatie bent u weer de oude en kunt u uw mannelijke borsten in een strak T-shirt laten zien. Door de ideale positie van de incisie is het voor buitenstaanders niet zichtbaar dat u een gynaecomastiebehandeling hebt ondergaan.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
Een chirurgenlijn voor gynaecomastie

Geniet van uw nieuwe lichaamsgevoel en val op met uw mannelijke borst! Laat ons team van deskundigen u begeleiden bij deze verandering.


Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u gratis helpen om uw operatie tot een succes te maken.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt gynaecomastie in Turkije?

Na een geslaagde gynaecomastie operatie kunnen de resultaten een leven lang meegaan. Er kan echter een terugkeer optreden als de levensstijl van de patiënt niet aan de normen voldoet, of als er een gezondheidsprobleem optreedt.

Gynaecomastie is niet pijnlijk op het moment van de operatie, omdat deze onder narcose wordt uitgevoerd. Na de operatie schrijft de arts pijnstillers voor om de toekomstige pijn te verzachten. Het is dus een pijnloze operatie.

Door een bekwame en ervaren chirurg te kiezen, hebt u de kans op een succesvolle gynaecomastie-operatie aan uw kant. Het succespercentage voor deze chirurgische ingreep in Turkse klinieken wordt geschat op 90%.

Littekens zijn onvermijdelijk bij een operatie. Het is de taak van de arts om te proberen een zo klein mogelijk litteken te krijgen. De ontwikkeling van littekens is echter een willekeurig fenomeen en verschilt van individu tot individu.

Een gynaecomastie-operatie duurt gemiddeld 1 tot 2 uur. Dit hangt af van de ernst en omstandigheden van de situatie, maar ook van de vaardigheden van de chirurg die de operatie leidt.

Gynaecomastie is geen operatie die veel tijd in beslag neemt. Een gynaecomastie-operatie duurt slechts 3 dagen vanaf het moment van contact tot het einde van de behandeling. Het is dus relatief snel.

Werken gynaecomastiepillen?

De effectiviteit van gynaecomastiepillen is niet wetenschappelijk bewezen. Het is belangrijk om een gezondheidsdeskundige te raadplegen om te bepalen wat de beste behandeling voor gynaecomastie is, medisch of chirurgisch.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️