Gezichtslifting in Turkije

facelift 1 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over facelifts in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een geslaagde facelift in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over facelifts in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een facelift in Turkije?

In Istanbul kost een facelift gemiddeld €3.700. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 tot 4 uur. De verblijfsduur in Turkije is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf 2 nachten. De totale kosten zijn afhankelijk van de ervaring en populariteit van de chirurg. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

Cervico-faciale lift3700 €
Voorhoofdslift2200 €
Halslift2400 €
Temporale lift2200 €

Wat is een facelift?

Naarmate de jaren verstrijken, worden de prachtige contouren van uw gezicht natuurlijk minder mooi. Het is een vervelend proces, maar het is onvermijdelijk!

Als u de vijftig bent gepasseerd, begint uw huid te verslappen, verschijnen er plotseling wangen en gaten in uw wangen… Kortom, al uw gelaatstrekken beginnen krom te trekken. Geconfronteerd met zo’n overweldigende situatie is er een sprankje hoop: een facelift in Turkije

Definitie

Een facelift of cervico-faciale lift is een chirurgische ingreep om de contouren van het gezicht, die door de tijd beschadigd zijn, te herstellen. Praktisch gezien is een facelift bedoeld om verslapte huid, kaak- en wangweefsel, gelaatstrekken en veroudering van het gezicht en de hals te corrigeren.

Een facelift zal ook rimpels en andere lelijke vlekken aanzienlijk verminderen. Het is dus duidelijk dat een dergelijke operatie wordt ingegeven door de natuurlijke veroudering van uw lichaam, vooral naarmate u de vijftig nadert.

In dit verband moet worden opgemerkt dat facelifts zowel bij mannen als vrouwen kunnen worden uitgevoerd. Er zijn verschillende soorten facelifts. Soms betreft de operatie slechts één lichaamsdeel, of het hele lichaam:

1- Een voorhoofdslift kan worden uitgevoerd om de horizontale rimpels op het voorhoofd of tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels) te verwijderen.

2- Een tijdelijke facelift kan worden uitgevoerd om verslappend weefsel bij de slapen te corrigeren, evenals kraaienpootjesrimpels (buitenste hoeken van de oogleden).

3- Deze procedure staat ook bekend als een mini-facelift en is bedoeld om het uiterlijk van het gezicht te verjongen door tekenen van veroudering zoals verslapte huid, rimpels en plooien te behandelen.

Voor- en na foto’s

Wanneer moet het gedaan worden?

Er is geen vaste leeftijd voor een facelift. De redenen voor een facelift verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt. Maar over het algemeen is de beste leeftijd om een facelift te overwegen 40 jaar.

Volgens de statistieken zijn de meeste patiënten die deze operatie nodig hebben tussen de 45 en 65 jaar oud. Mensen met HIV komen in aanmerking voor deze operatie.

Rond deze leeftijd beginnen de tekenen van veroudering op te treden: verzwakking van de weefsels en het ovaal van het gezicht, verschijnen van rimpels, nanogene groeven, wangen en gaten op de wangen, een dikke nek, enz. Het verwachte resultaat is een verjonging van de huid met minstens 10 jaar.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Foto voor en na een facelift in Turkije

Hoe wordt de facelift uitgevoerd?

Dit soort cosmetische chirurgie vereist veel precisie en tact. De meeste facelifts worden onder plaatselijke of algehele verdoving uitgevoerd. De cosmetisch chirurg kan daarom om de aanwezigheid van een anesthesist vragen. In werkelijkheid heeft elke cosmetisch chirurg zijn of haar eigen werkwijze.

Maar afgezien van de verschillende methoden die elke specialist toepast, moet u er rekening mee houden dat de operatie via een incisie wordt uitgevoerd. Om de littekens zoveel mogelijk te verbergen, begint de incisie bij de slaap en loopt voor het oor langs.

Vervolgens wordt er nog een incisie gemaakt voor en achter de oorlel, om te eindigen bij de nek. De chirurg zal dan de huid optillen en onder de spieren werken om de weefsels strakker te maken.

Afhankelijk van het gewenste doel, kunnen de aan te spannen gebieden zowel huid- als spierweefsel zijn.

Houd er rekening mee dat de operatie gemiddeld 2 tot 3 uur duurt. Na de facelift moet u tussen de 24 en 48 uur in het ziekenhuis blijven. Gedurende een periode van ongeveer 3 weken moet u ook elke activiteit vermijden die een aanzienlijke fysieke inspanning vereist.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Foto voor en na een facelift in Turkije

U moet ook een week rusten, zonder te werken. Uw chirurg zal de draadjes tussen de 7e en 15e dag na de operatie verwijderen.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens een facelift:

  • Diep veneuze trombose ;
  • Hart- en longcomplicaties;
  • Beschadiging van de gezichtszenuw;
  • Gevoelloosheid en huidgevoel;
  • Huidzwelling ;
  • Blauwachtige ecchymosen.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen de juiste chirurg in Istanbul te kiezen en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Opgemerkt moet worden dat een facelift in de Islam niet als haram wordt beschouwd. Het is halal en aanvaardbaar als het gebruikt wordt om een smet te verwijderen.

U krijgt extra ondersteuning vanaf het moment dat u op de luchthaven aankomt tot aan uw accommodatie als u een persoon met beperkte mobiliteit (PRM) bent. Onze medische vestiging is toegankelijk voor mensen met een handicap.

Wat zijn de beste landen voor een goedkope facelift?

Als het om plastische chirurgie gaat, is medisch toerisme een serieuze optie om te overwegen vanwege de exorbitante prijzen die in Europa worden aangeboden. Bovendien hebben sommige buitenlandse landen gerenommeerde specialisten die zeer bedreven zijn in faceliftchirurgie.

De beste buitenlandse landen op dit gebied zijn op dit moment Turkije en Tunesië. Ontdek waarom deze twee landen momenteel de beste bestemmingen zijn..

Photo avant et après un lifting visage à Istanbul
Foto voor en na een facelift in Istanbul

Een facelift kan ook worden uitgevoerd bij HIV-geïnfecteerde patiënten. Cervico-facial lifting voor HIV-positieve patiënten wordt uitgevoerd door ervaren artsen in een speciale, steriele operatiekamer. De kosten van de operatie blijven echter hoger omdat het personeel tijdens de operatie overgeëquipeerd is. En na de operatie wordt al het gereedschap weggegooid.

Lees ook: Prijs van vossenogen in Turkije

Waarom een facelift in Turkije?

Er zijn verschillende redenen waarom wij u aanraden om Turkije te kiezen voor een facelift in het buitenland. Ten eerste vindt u in de hoofdstad Istanbul ervaren, bekwame en competente plastisch chirurgen. Deze specialisten genieten internationale erkenning.

Ten tweede is het veel goedkoper om naar Istanbul te reizen dan om een facelift in Europa te ondergaan. Ter illustratie: een vlucht van Parijs naar Istanbul kost u tussen de €160 in het laagseizoen en €280 in het hoogseizoen. Eenhotelovernachting kost u gemiddeld €70 per nacht.

Merk op dat verschillende hotels tarieven aanbieden tussen €30 en €100 per nacht. Het hangt allemaal af van het comfortniveau dat u wilt. En om van uw hotel naar de dokterspraktijk te komen, moet u weten dat een taxirit van 1 km in Istanbul gemiddeld ongeveer €0,45 kost.

Hoeveel kost een facelift in Turkije?

De kosten van een facelift in Turkije zijn niet al te hoog in vergelijking met andere landen, en de gemiddelde kosten van een facelift in Turkije liggen tussen €2.500 en iets meer dan €3.200. Deze totale kosten houden echter rekening met de ervaring en populariteit van de plastisch chirurg, en met de complexiteit van de operatie.

Hier is een rapport over de facelift

Gezichtslift video

Conclusie

Kortom, een facelift is een chirurgische ingreep waarmee u uw schoonheid en een jeugdiger uiterlijk kunt terugwinnen door uw gezicht een nieuw leven in te blazen. U kunt verwachten dat u er ongeveer 10 jaar jonger uit zult zien.

De waarheid is echter dat een slecht uitgevoerde faceliftoperatie onomkeerbare gevolgen kan hebben: infectie, zenuwbeschadiging, gezichtsverlamming enzovoort. Het is daarom essentieel om een chirurg te zoeken die bekwaam en wettelijk bevoegd is om een dergelijke operatie uit te voeren (geregistreerd bij de Medische Raad).

Tot slot, als u ervoor kiest om naar het buitenland te gaan, is het sterk aan te raden om uw facelift in gespecialiseerde klinieken met een wereldwijde reputatie te laten uitvoeren.


Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een facelift in Turkije?

Facelifts in Turkije hebben een ongelooflijk hoog succespercentage, vaak rond de 95%. Dit is te danken aan de hooggekwalificeerde en ervaren cosmetische chirurgen die in de privéklinieken in Turkije werken. Patiënten kunnen daarom op hun expertise vertrouwen.

De facelift is niet pijnlijk. Na de operatie kunt u wat ongemak voelen, omdat uw huid gevoelig is. De huid zal ook een beetje strak staan, wat minimale problemen geeft bij het kauwen. Deze sensaties zullen snel verdwijnen.

Facelifts in Turkije hebben een ongelooflijk hoog succespercentage, vaak rond de 95%. Dit is te danken aan de hooggekwalificeerde en ervaren cosmetische chirurgen die in de privéklinieken in Turkije werken. Hierdoor kunnen patiënten op hun expertise vertrouwen.

Er is geen minimumleeftijd voor een facelift, behalve dat u ouder dan 18 jaar moet zijn. Veel volwassenen overwegen deze cosmetische ingreep echter tussen hun 40e en 60e levensjaar. Het is raadzaam om een facelift zo vroeg mogelijk te overwegen, voor langdurige resultaten.

Een rhytidectomie duurt tussen de 2 en 5 uur om uit te voeren. Deze wordt uitgevoerd onder algehele narcose, soms plaatselijk als de operatie niet uitgebreid is. Er worden kleine incisies rond het oor en in de hoofdhuid gemaakt om overtollige huid te verwijderen.

De verblijfsduur in Turkije voor gezichtsverjongingschirurgie varieert van kliniek tot kliniek. Over het algemeen duurt het zeven tot tien dagen, met een verblijf in het ziekenhuis van één of twee nachten. Reken daarna op een herstelperiode van ongeveer twee weken.

Het is mogelijk om meerdere facelifts te ondergaan, maar dit wordt over het algemeen afgeraden vanwege de mogelijke risico’s op complicaties en ongunstige littekens. Raadpleeg een gekwalificeerde professional om de juiste beslissing te nemen.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️