Tanfer Clinic

Tanfer Clinic Istanbul kliniek 1

Tanfer Clinic is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze TEMOS-gecertificeerde kliniek is opgericht in 1987 en bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Tanfer Clinic, Istanbul, Turkije

Tanfer Clinic heeft vijf tandartsen, een orthodontist, een kaakchirurg en een groot aantal hygiënisten en assistenten in dienst om een breed scala aan tandheelkundige problemen te behandelen.

De oprichter, Dr. Nihat Tanfer, is opgeleid aan de Marmara Universiteit in Istanboel en heeft in Milaan en Zürich gewerkt voordat hij terugkeerde naar Istanboel om de Tanfer Clinic op te zetten. De belangrijkste specialiteiten zijn maxillofaciale kaakchirurgie, algemene tandheelkunde, orthodontie, cosmetische en restauratieve tandheelkunde en parodontologie.

Standaardprocedures omvatten implantaten, kronen, bruggen en facings. Internationale diensten omvatten hulp bij reizen en accommodatie. Er is een auto beschikbaar voor bezoekende patiënten. De meeste medewerkers spreken Engels. Er zijn tolken beschikbaar voor Frans, Duits, Russisch en Italiaans.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige radiografie
Corono-radiculaire reconstructie
Extractie van tanden
Tandvulling
Wortelkanaalbehandeling
Gebitsbeschermer op maat
Tandheelkundige controle
Wortelschaven
Tandkroon
Tanden bleken
Facings
Tandextractie
Wond debridement
Tandheelkundige implantaten
Transplantatie van tandvleesweefsel
Behandeling van een tandcyste
Sinus transplantatie
Tand
Hybride prothese op implantaten
Bottransplantatie
Apicoectomie
Consultatie in cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige consulten

Tanfer Clinic biedt u :

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht van medische dossiers
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
Vertaaldiensten


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1987
Accreditatie: TEMOS – Gesproken taal: Engels, Turks


Beoordeling van Tanfer Clinik

Yaman Celebi
Yaman Celebi
07:42 06 Feb 24
Allereerst wil ik het personeel van Tanfer Clinic and Hospital bedanken.Mijn moeder heeft een box-systeemoperatie ondergaan. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel aandacht gezien. Alles was perfect en in perfecte staat. We werden elke minuut elke avond gecontroleerd. Mijn moeder, we hebben een moeilijk proces doorgemaakt, maar we zijn er samen doorheen gekomen "Het is geen normale ziekenhuisomgeving. Het geeft je thuis een warme familiale sfeer. Spiritueel ben ik dankbaar voor alles." Bedankt ❤️
Filiz Varta
Filiz Varta
11:45 20 Nov 23
Ik heb 22 jaar geleden mijn tanden laten repareren door Nihat Hodja. Vandaag ben ik weer naar Hodja gekomen omdat ik mijn eigen tand heb gebroken. Omdat ik erg bang ben voor tanden, zijn naalden en hand erg licht. Ik ben erg blij met mijn tanden, Ik raad Nihat Hodja aan iedereen aan.
Mete Ucok
Mete Ucok
09:13 28 Nov 23
Als resultaat van mijn onderzoek op internet kwam ik Tanfer Clinic tegen en besloot ik daar mijn behandeling te ondergaan. Ik had ernstig botverlies en daarom verloor ik mijn tanden. Het was alsof ik herboren werd bij de Tanfer-kliniek. Ze hebben geweldig werk geleverd. Ze verdienen zeker hun reputatie. Hartelijk dank aan alle medewerkers van de Tanfer Clinic.
Tuğçe Gül
Tuğçe Gül
07:56 07 Feb 24
Ik heb een eerder gediagnosticeerde ziekte in mijn kaakstructuur. Ik wil graag mijn zeer waardevolle leraar Nihat Tanfer en zijn waardevolle team bedanken, die mij van dit probleem hebben gered met een moeilijke operatie waarvoor niemand de verantwoordelijkheid heeft genomen. Ik denk dat dit de beste tandheelkundige behandeling is kliniek die het probleem kan oplossen. Ik raad het aan.
Miyase Aykan
Miyase Aykan
17:54 10 Jan 24
Ik ben in IstanboelIk heb twintig jaar als verpleegkundige gewerkt. Ik woon al 10 jaar in het buitenland. In een ander centrum werd 2 jaar geleden vastgesteld dat ik osteoporose had en werden al mijn tanden getrokken. Hoewel ik een problematisch patiëntenprofiel heb, hebben de Nihat-leraar en zijn team mij al twee jaar lang oplossingen voor elk probleem aangeboden. Ik zou willen zeggen dat ik door deskundige handen werd behandeld. Ik heb veel onderzoek gedaan naar waar ik mijn tandheelkundige behandeling kon krijgen. Ook al werk ik in de zorgsector, ik was erg gestresseerd bij het nemen van beslissingen. Tanfer tandheelkundige kliniek, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar hun benadering van de behandeling en extra problemen die ik heb ondervonden en het begrip en de tolerantie die ze toonden tijdens het behandelproces is een kwaliteitsproduct dat zeldzaam is. Ik verliet zeer tevreden de kliniek. Hartelijk dank aan het hele team. Open alstublieft een filiaal aan de Anatolische kant... Kwaliteit is geen toeval..
Nezahat Sarioglu
Nezahat Sarioglu
09:03 20 Sep 23
3 jaar geleden heb ik 6 implantaten gehad en vol zirkonium. Ik gebruik mijn tanden met plezier, ik bijt zelfs in een appel, ik ben blij dat ik hier ben gekomen, ik raad het iedereen aan. Ik kom elk jaar voor een controle, een Controle na de behandeling is een must.
Harun
Harun
17:52 18 Sep 23
Ik zou willen zeggen dat ik vooral heb genoten van de momenten die ik tijdens mijn tandheelkundige operatie in Istanbul in de kliniek van Dr. Tanfer heb doorgebracht. Allereerst werd ik zeer goed ontvangen door zijn hele team, dokter Tanfer en mevrouw Tezel, evenals dokter Zeynep, die de belangrijkste bijdrage leverde aan mijn operatie, die ik groet en bedank. We brachten tijd door met lachen en praten ondanks de zwaarte van de taak en de lange duur van de operatie die in meer dan een week werd uitgevoerd met een afspraak van gemiddeld meer dan 2 uur per dag, soms waren we zelfs tot 05.00 uur onderweg. Ik groet zijn moed, zijn nauwkeurigheid en zijn professionaliteit. Ze legde me uit wat ze deed en hoe ze verder ging met elke interventie. Mijn Turks is niet perfect. Ze sprak Engels toen ze zag dat ik beperkt wasin de taal. Ik had zelfs een klein probleempje een dag voor mijn vertrek op zaterdag, mijn vlucht was op zondag. Tot mijn verbazing waren ze zelfs op zaterdag open en kwam de dokter met spoed langs. Wat kan ik zeggen, ik ben niet het type dat reacties achterlaat, maar hier wilde ik het echt doen en als iemand vragen heeft, deel ik graag mijn ervaringen.
Uğur ALVER
Uğur ALVER
18:32 15 Aug 23
Ik ben blij dat ik voor de tanferkliniek heb gekozen, mijn problemen van jaren zijn voorbij, nu kan ik met goede smaak eten, Dr. Mevrouw Zeynep heeft geweldig werk geleverd, ik wil mevrouw Mihrican vooral bedanken voor haar vriendelijke gedrag, haar antwoorden die al mijn vragen hebben verlicht, en haar interesse.
Martin Hinrichs
Martin Hinrichs
17:59 17 Sep 23
Een geweldig jong team heeft mij verzorgd en zeer goed werk geleverd en een implantaat voor een kies geplaatst. De communicatie met Negin als vertaler was uiterst nuttig en ik zou het op elk moment aanbevelen. Bedankt op dit punt. Ik had geen pijn of problemen en had een geweldig bezoek aan de kliniek.
Isa Yasar
Isa Yasar
11:42 06 Aug 23
Ik raad het zeker niemand aan, ga niet. Zes jaar geleden had ik een implantaat met een boxtechniek (knochen Aufbau). Ik kwam uit Balikesir, ze hebben het weer gelijmd en vandaar ben ik naar Duitsland gekomen, maar helaas viel dezelfde kant na zeer korte tijd voor de tweede keer weer, in de vriendenomgeving. Toen ik belde, zeiden ze dat er niemand is om me vast te houden. Ik ging naar Istanbul om de gevallen kroon te laten lijmen. Ook al zei ik dat er linksonder iets vreemds was en ik het niet kon gebruiken, het kon ze niet schelen en negeerden me en stuurden me weg. Elk jaar ging ik regelmatig naar controles, maar ze waren altijd in beschuldigende houdingen en toespraken over de patiënten. De laatste keer dat ik ging, zeiden ze dat de linker onderzijde opnieuw opgebouwd moest worden, dat zouden de andere partijen voorlopig wel redden, ik moest er 3.000 € voor betalen. Al mijn tanden zijn echter ontstoken, bloeden en beginnen te trillen, en dat is duidelijk te zien op de röntgenfoto's. Ook al ging ik elk jaar voor controle, ze beschuldigden me weer, ook al poets ik mijn tanden heel regelmatig en goed.Elk jaar betaalde ik 25.000 € met vliegticket en andere uitgaven (alleen de tanden 20.000 €).Ik kan alleen gebruik momenteel de rechterkant, maar het gaat binnenkort failliet en ik weet niet wat ik moet doen Deze situatie heeft een negatieve invloed op mijn psychologie. Ik ben aan het kijken of ik legaal iets kan doen. Als slachtoffers kunnen we een rechtszaak aanspannen of onze stem laten horen op sociale media, zodat niet meer mensen gewond raken.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️