Lipoedeemchirurgie in Turkije

lipoedeme prijs 1
Geschreven door Laurence

Lipoedeem is een aandoening die veroorzaakt wordt door het vasthouden van water door de vetcellen van het lichaam. Behandeling is beschikbaar in Istanbul, Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over lipoedeemchirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Prijs van lipoedeem chirurgie in Turkije

De gemiddelde kosten van een lipoedeemoperatie in Turkije in Istanbul zijn €2.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.600 euro.

ProcedureKosten Turkije
Lipoedeem operatie2300 €

Wat is een lipoedeemoperatie?

Lipoedeem is een aandoening die veroorzaakt wordt door het vasthouden van water door de vetcellen van het lichaam. Deze aandoening kan genetisch bepaald zijn of vaak voorkomen na 4 gebeurtenissen. De aandoening werd aanvankelijk gediagnosticeerd in Duitsland en Oostenrijk, maar is nu over de hele wereld bekend.

Wat veroorzaakt lipoedeem? Het antwoord op deze vraag kan als volgt opgesomd worden:

  • In de periode na de adolescentie
  • In de periode na de bevalling
  • Na genitale ziekten
  • Gerelateerd aan ouderdom

Bij welke mensen komt lipoedeem voor?

Lipoedeem is een aandoening die bij vrouwen voorkomt. Lipoedeem ontstaat in verschillende fasen. Eerst begint het bovenste deel van het been de vorm van een kolom aan te nemen, met zwelling van de knieën op het bovenste deel van de benen. In een gevorderd stadium kan het zich uitbreiden naar de enkel en het onderbeen. Later kan het de bovenste delen van het lichaam bereiken.

LIPOEDEMA SURGERIE in Turkije

In feite is het niet nodig om een operatie te ondergaan voor lipoedeem. Er moet op gewezen worden dat er nog geen oplossing is om lipoedeem operatief te elimineren. De meest effectieve methode is om het bestaande vet kwijt te raken en het lichaam weer een gezondere, evenwichtigere vorm te geven.

PRIJZEN VOOR LIPOEDEEMCHIRURGIE IN TURKIJE

Om het probleem van oedeem op te lossen door vet te verwijderen door middel van lipoedeemchirurgie in Istanbul, kunt u een duidelijke prijs krijgen met een foto. U kunt contact met ons opnemen via onze WhatsApp-lijn of per telefoon.
Als u wilt, kunt u naar ons kantoor komen voor een gratis onderzoek en vragen stellen aan onze arts.

Behandeling van lipoedeem

Er zijn verschillende methoden om lipoedeem in Turkije te behandelen. De oplossing die het vaakst genoemd wordt, en die moet worden aangepast aan de levensstijl van de persoon, is dieet en sport. Maar zelfs als een streng dieet en sport enige verlichting brengen, kan de persoon in de volgende fasen klagen “zelfs als ik water drink, kom ik aan”. Dit komt doordat het lichaam alle voedingsstoffen die het in de vorm van water binnenkrijgt, opslaat in vetcellen.

Over het algemeen zijn er twee manieren om lipoedeem te bestrijden:

  • Dieet en sport
  • Plastische chirurgie

Omdat de diameter van vetcellen afneemt door dieet en sport, wordt er aanzienlijk minder water vastgehouden. Dit kan echter een psychologisch probleem zijn voor mensen met lipoedeem in 2 of gevorderde graad.

Hoewel manuele massage aanvankelijk verlichting kan brengen, kan in latere stadia ingrijpen noodzakelijk zijn.

Wat is het verschil tussen lipoedeem en lymfoedeem?

Lymfoedeem verwijst naar de ophoping van vocht in de lymfeklieren en gaat gepaard met verschillende behandelingsmethoden. Aangezien lipoedeem echter een ophoping van vocht in de vetcellen is, kan het door een operatie worden geëlimineerd en kan de behandeling zeer goede resultaten op de lange termijn geven.

Behandeling met Lipomatic

Voor minimaal oedeem en een optimale hersteltijd gebruiken we in de plastische chirurgie de Lipomatic-methode. De Lipomatic, een liposuctieapparaat, verwijdert vetcellen met minimaal oedeem omdat de huid en het spierweefsel niet fysiek worden beschadigd.

Na de operatie is het herstelproces zeer snel. De ingreep kan onder plaatselijke of algehele verdoving worden uitgevoerd.

Dit is een unieke procedure die aanzienlijke verlichting biedt door vet uit meerdere gebieden tegelijk te verwijderen.

Omdat er geen cellen achterblijven in het gebied waar de vetcellen worden verwijderd, wordt het vasthouden van water onmogelijk. Het zorgt voor een maximale hoeveelheid vetcellen op de gezondste manier.

Kruidenbehandeling

Voor de kruidenbehandeling van lipoedeem in Turkije kunnen de klassieke methoden worden toegepast. Er kunnen theeën en oedeemverlagende mengsels worden gebruikt. Maar dit zijn tijdelijke, kortetermijnoplossingen.

De meest effectieve oplossing is het volgen van een strikt sportprogramma en het eten van een gezond, uitgebalanceerd dieet.

Als u niet aan deze voorwaarden kunt voldoen, kunt u liposuctie met Lipomatic ondergaan om uw bestaande vetcellen te verminderen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️