Same Day Dental Implants

sameday tandheelkunde Dubai 1

Same Day Dental Implants is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2012 en gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

SameDay Tandimplantaten, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

SameDay Dental Clinic werd opgericht in 2012 en de hoogopgeleide tandheelkundige specialisten zijn in staat om ontbrekende tanden binnen een dag te vervangen door middel van het direct plaatsen van tandheelkundige implantaten. Door gebruik te maken van gehoekte implantaten, die direct in het beschikbare bot worden geplaatst, is het veel minder waarschijnlijk dat er bottransplantatie nodig is, wat normaal gesproken gepaard gaat met het plaatsen van implantaten en pijnlijk kan zijn.

Met de goed gedocumenteerde ‘same-day implant’ techniek kunnen implantaten onmiddellijk worden geplaatst, zodat u binnen 6 uur kunt vertrekken met ‘same-day teeth’ en een glimlach om trots op te zijn. Het porselein of andere accessoires hebben een garantie van 5 jaar, wat betekent dat als de prothetische tanden beschadigd raken, ze gratis gerepareerd of vervangen worden.

Met ons team van gespecialiseerde mond- en kaakchirurgen, tandprothetici en meester-tandtechnici die allemaal onder één dak beschikbaar zijn, met behulp van de nieuwste CT- en 3D-technologie, hebben patiënten uit het Midden-Oosten en medische toeristen toegang tot effectieve en pijnloze “same day tandimplantaten”.


Specialiteit van de kliniek:

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige röntgenfoto’s
Gebitsreiniging
Tandvulling
Corono-radiculaire reconstructie
Tandheelkundige scans
Tanden bleken
Extractie
Tand extractie
Veneer
Tandheelkundig implantaat
Tand
Bottransplantatie
Behandeling van een tandcyste
Consult cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige controle
Tandkroon
Tandheelkundige consulten

Diensten

Gratis Wifi
Kamers met PRM-toegang
Telefoon op de kamer
TV in kamer


Stad: Dubai – Land: Verenigde Arabische Emiraten – Opgericht in 2012
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Italiaans, Russisch


SameDay Tandheelkundige Implantaten beoordeling

Zhanara Zharmukhametova
Zhanara Zharmukhametova
12:31 15 Aug 23
Afgelopen zondag heb ik een extractie gedaan in Sameday. Het was mijn eerste keer dat ik zo'n onschadelijke extractie had, tijdens de procedure en de volgende dagen. De service in deze kliniek is van hoog niveau, het is nu mijn favoriete tandheelkundige kliniek! Veel dank aan Dr. Indraniil Roy en zijn team!Ik doe ook Aligners met Dr. Hakim in deze kliniek. Beste beste beste ervaring! Artsen zijn allemaal zeer ervaren en goed opgeleid, met zulke goede manieren. Ik kom graag naar Sameday ❤️
Dodi B
Dodi B
13:57 12 Sep 23
Dr. Karim werd mij aanbevolen door een paar vrienden, nadat mijn vaste tandarts Dubai had verlaten.Ik ben het soort (nerveuze) patiënt dat overal naartoe reist (ja zelfs naar een andere stad) voor een goede tandarts, en in Dr. Karim heb ik een geweldige tandarts gevonden.Hij is erg ethisch, en ik ben in lijn met zijn filosofie van "als het niet kapot is, repareer het dan niet!"Hij is zeer grondig en toch geduldig. Neemt de tijd om alles zo gedetailleerd uit te leggen als je nodig hebt, zeer bekwaam en zachtaardig. Alle procedures die ik door de jaren heen met hem heb gehad, zijn gelukkig uiterst soepel verlopen.De kliniek is goed onderhouden, zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Ik vind het vooral leuk om via WhatsApp te kunnen boeken met een mens aan de andere kant.Ik woon al meer dan tien jaar in Dubai en dit is een van de beste aanbevelingen die ik heb gehad. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.
Shami Mohamed
Shami Mohamed
10:14 17 Oct 23
Ik geef geen online beoordelingen, in de wereld van vandaag is de klantenservice afgenomen. Vanwege mijn geweldige ervaringen met Sameday schrijf ik echter deze recensie.Vanaf het moment dat u Sameday binnenkomt, begroet de receptie u met vriendelijkheid en medeleven en begrijpt u dat dit proces voor ons levensveranderend is.Dr. Roy is vriendelijk, goed geïnformeerd, met veel patiënten, hij zal het proces zo vaak uitleggen als je nodig hebt.Je gaat met een mooie glimlach en meer zelfvertrouwen naar buiten.Ik raad Same-Day 100% aan
yogini udeshi
yogini udeshi
17:59 14 Sep 23
We gingen voor een dubbele verstandskiesextractie voor mijn dochter. Dr. Roy was enorm vriendelijk, uiterst professioneel, minutieus gedetailleerd en verrassend zorgzaam. Hij was de hele tijd voor ons beschikbaar op WhatsApp totdat volledige genezing had plaatsgevonden. En we hoefden nooit op een antwoord te wachten en ze waren altijd gedetailleerd, vereenvoudigd en geruststellend. Zou hem in een hartslag aanbevelen!!
David
David
11:58 23 Oct 23
Na een ongelukkig ongeluk was ik 1 tand kwijtgeraakt en 2 tanden gebroken. Omdat ik niet uitkeek naar alle pijn en moeite om dit probleem op te lossen, kwam ik Same Day Dental Implants tegen.Nadat ik hen een e-mail had gestuurd met de vraag om een ​​afspraak, kreeg ik snel en duidelijk antwoord met de uitnodiging voor de kliniek. Onzeker en ongerust over hoe ik mijn tanden moest repareren, werd ik bij aankomst hartelijk en professioneel verwelkomd door Same Day Clinic en hun personeel. Na overleg met de vriendelijke en deskundige Dr. Roy was mijn onzekerheid onmiddellijk verdwenen. Hij voorzag mij van een duidelijk behandelplan en zorgde ervoor dat aan al mijn behoeften perfect werd voldaan.Diezelfde dag (zoals de naam van de kliniek al aangeeft) had ik mijn eerste afspraak om mijn tanden te laten repareren. Vanaf dat moment heb ik het hoogste serviceniveau ervaren dat ik ooit heb meegemaakt in welk type bedrijf dan ook.Een naadloos samenwerkend team, zeer snelle en duidelijke communicatie, flexibele beschikbaarheid voor de afspraken, uiterst nauwkeurig werken en vooral; een respectvol, super aardig team dat trots is op hun werk!Ik heb tijdens de hele procedure geen enkele pijn ervaren en werd bij elke stap perfect verzorgd. Ik had nooit gedacht dat naar een kliniek als deze gaan zo’n prettige ervaring zou zijn! Ze hebben me zelfs geholpen mijn claim bij mijn verzekering in te dienen. Ik zou deze plek aanbevelen aan iedereen die tandheelkundig werk wil laten doen en het beste voor zichzelf wil.Bedankt allemaal voor de geweldige service en vriendelijkheid, en speciale dank aan Dr. Ramy die ervoor heeft gezorgd dat mijn kronen/tanden nu perfect symmetrisch en op hun plaats zijn. Eerlijk gezegd zou ik jullie allemaal bij naam bedanken als ik al jullie namen kende... ;)Ik wens je al het beste toe!
Next Reviews

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️