Liposuctie in Turkije

voor en na liposuctie Turkije 1
Geschreven door Émilie

Overweegt u liposuctie in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de operatie, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle liposuctie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost liposuctie in Turkije?

In Turkije bedragen de gemiddelde kosten van liposuctie €1.900 en €300 voor een extra gebied. De procedure wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 2 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, met een ziekenhuisopname van 1 nacht. De prijs omvat de verdoving, de operatie, de medicatie en de compressiekleding. Het uiteindelijke resultaat is binnen 5 maanden zichtbaar.

Liposuctie van het schaambeen1400 €
Liposuctie van de heupen1600 €
Liposuctie van de nek1600 €
Liposuctie van de dijen1800 €
Liposuctie van zadeltassen1800 €
Liposuctie van de buik1900 €
Liposuctie van onderkin2100 €
Liposuctie van de billen2200 €

Liposuctie Turkije: De ultieme gids

Ondanks een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging om buikvet te verliezen, kunnen we uiteindelijk een paar ontsierende bobbels hebben die ons welzijn kunnen beïnvloeden. Een paar bobbels hier en daar waar u ondanks een vetverbrandend dieet niet vanaf komt.

Dus, of u nu een man of een vrouw bent, hoe komt u van die vetbultjes af? Gelukkig is er de cosmetische chirurgie liposuctie.

Tracé d'une liposuccion
Het verloop van liposuctie

Zoals de naam al doet vermoeden, en als we het zo eenvoudig mogelijk vertalen, betekent liposuctie vet wegzuigen. Tenminste, de paar vetzakken die zich verzetten tegen een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Liposuctie is de meest uitgevoerde cosmetische operatie ter wereld en verwijdert buikvet, zadeltassen, love handles, onderkin en ander overtollig vet. Hoewel het minder riskant is dan een neuscorrectie of borstvergroting, is het altijd verstandig om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulatie voor en na liposuctie

Liposuctie in Istanbul of Antalya in Turkije is een veel voorkomende en internationaal erkende praktijk. Elk jaar reizen meer dan 14 miljoen patiënten naar Turkije voor de beste zorg en chirurgie in Istanbul. Bovendien is het heel betaalbaar.

Klaar om naar Istanbul te reizen voor liposuctie in Turkije? Volg de gids!

Voor-en-na foto’s Vrouwen en Mannen

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een plastische chirurgische ingreep waarbij overtollig vet dat na een dieet of ondanks regelmatige lichaamsbeweging niet verwijderd kan worden, verwijderd wordt. De ingreep is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het doel van deze cosmetische ingreep in Turkije is om het figuur weer de gewenste proporties te geven na een aanzienlijk gewichtsverlies, door hardnekkige vetophopingen aan te pakken. Het is belangrijk om te weten dat er niet meer dan 4-5 liter vet verwijderd kan worden tijdens een liposculptuuroperatie.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulatie voor en na liposuctie

Om liposuctie uit te voeren, gebruikt de plastisch chirurg canules, een soort dunne buis die in de diepe lagen van de huid wordt ingebracht. Het doel van deze instrumenten is om hardnekkig vet weg te zuigen. Afhankelijk van de techniek die gebruikt wordt, kunnen de canules gecombineerd worden met ultrageluid of lasers(vaser lipo). We zullen deze procedures later bekijken.

Liposuctie is meer dan een eenvoudige vetafzuiging; het vereist ook techniek, toepassing en expertise. Het is een kunst die alleen een plastisch chirurg kan beheersen, daarom wordt het ook wel liposuctie genoemd.

Liposuctie is niet voor zwaarlijvige mensen

Hoewel liposuctie gebruikt kan worden om ontsierend vet te verwijderen, moet opgemerkt worden dat het niet geschikt is voor mensen met aanzienlijk overgewicht of obesitas. Het hoofddoel van liposuctie is het verwijderen van kleine, hardnekkige vetrolletjes uit bepaalde delen van het lichaam.

Deze vetophopingen zitten meestal diep en hopen zich op in de lederhuid. Dit zijn de diepere vetcellen die plotseling en verrassend kunnen verschijnen op de zadeltassen, buik, armen, nek, dijen, knieën, kuiten of enkels.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulatie voor en na liposuctie

Liposuctieverwijdert geen cellulitis of striae. Het zou niet voor dit doel uitgevoerd moeten worden.

Voordat liposuctie in Turkije wordt overwogen, wordt patiënten aangeraden een vermageringskuur te volgen om oppervlakkig vet te verliezen. Pas na gewichtsverlies kan liposuctie overwogen worden.

Liposuctie combineren met een BBL

Omdat liposuctie zo snel uit te voeren is, is het gebruikelijk om liposuctie te combineren met andere operaties in één sessie. Zo kunt u bij liposuctie in Turkije en vooral in Istanbul ook lipofilling overwegen, waarbij het teruggewonnen vet gebruikt wordt voor een borstvergroting zonder prothesen, of een platte bilvergroting met de beroemde BBL-techniek(Brazilian Butt Lift).

liposuccion des fesses en turquie
Het figuur van een vrouw

Wanneer kan liposuctie in Turkije worden uitgevoerd?

Om 360 liposuctie in Turkije te overwegen, raden chirurgen drie dingen aan:

 • Zo dicht mogelijk bij uw ideale gewicht zijn. Liposuctie is geen optie als u te zwaar bent.
 • In goede gezondheid verkeren met een gezonde, elastische huid. De resultaten van liposculptuur zijn beter zichtbaar op een stevige huid. Als uw huid verslapt is, kan een facelift na de liposuctie overwogen worden.
 • Ten minste 18 jaar oud zijn om redenen van evenwicht en anatomische groei. Het lichaam wordt geacht volgroeid te zijn op 18-jarige leeftijd.

Wat zijn de verschillende soorten liposuctie?

Informeer voordat u de sprong waagt naar alle technieken die gebruikt worden voor een succesvolle liposuctie. Als u naar Istanbul komt, worden er drie hoofdtechnieken gebruikt. Dit zijn klassieke liposuctie, laserliposuctie en vaserlipo.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Fotosimulatie voor en na liposuctie

1. Klassieke liposuctie of liposuctie

Dit is de traditionele methode van liposuctie in Turkije. Deze methode is iets mechanischer, maar lichter, en maakt gebruik van een canule om het overtollige vet weg te zuigen. De canule wordt in het te behandelen gebied geïnjecteerd om het te verdoven.

Het vet wordt weggezogen met behulp van de canule en een spuit. De gebruikte oplossing is volledig steriel en zonder risico. Bovendien is de methode zacht en niet erg traumatisch. Het is geschikt voor kwetsbare gebieden zoals het gezicht, de taille en de armen.

2. Laserliposuctie

Deze liposuctiemethode gebruikt de hitte die door lasers wordt opgewekt om de vetmembranen te scheuren en het vet vloeibaar te maken. Deze methode vergemakkelijkt vervolgens de extractie van het vet. De lasertechniek is vrij delicaat, omdat het de huid, zenuwen en bloedvaten rondom het vet kan beschadigen.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Silhouet van een vrouw met een lint

Om deze liposuctiemethode succesvol te laten zijn, moet deze worden uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. Onze kliniek voor cosmetische chirurgie biedt de beste liposuctiechirurgen in Istanbul of Antalya , Turkije. Als u voor deze techniek kiest, zal onze chirurg in Istanbul u niet teleurstellen.

3. Vaser Liposuctie of Vaser Lipo

Vaser-liposuctie is momenteel de meest modieuze techniek. Het is revolutionair omdat het gebruikt kan worden om elk lichaamsdeel met zeer bevredigende resultaten te behandelen. Deze methode maakt gebruik van ultrageluid om diepe vetophopingen te vernietigen. Deze techniek verwijdert niet alleen het vet, maar maakt de huid ook steviger.

Vaser lipo maakt gebruik van hoogfrequent ultrageluid dat trillingen uitzendt om het vet te verwijderen. Hierdoor trekt de huid zeer snel en gelijkmatiger in. Dit is de populairste liposuctie techniek in Turkije. Dit komt omdat de plastisch chirurgen in Istanbul zeer ervaren zijn.

4. HD of hoge definitie liposuctie

HD of high definitionliposuctie is een variant van vaserlipo. Het combineert vaserlipo met zeer effectieve technieken en revolutionaire technologieën. Als u een droomlichaam wilt hebben, zoals een sixpack of buikspieren met chocoladerepen, dan is dit de methode voor u. Het is erg populair bij bodybuilders, maar ook bij veel vrouwelijke influencers.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
Buik graveren met HD liposuctie

Liposuctie voor welke lichaamsdelen?

Nu u weet wat liposuctie is en welke technieken het populairst zijn, moet u ook weten welke lichaamsdelen geschikt zijn voor liposuctie in Turkije. Liposuctie voor mannen en vrouwen kan op de volgende gebieden worden uitgevoerd:

 • Liposuctie van het gezicht: Dit wordt alleen op de kin uitgevoerd om de resten van een onderkin te verwijderen. Conventionele liposuctie wordt overwogen. Het wordt uitgevoerd via kleine incisies zonder littekens op de kin.
 • Liposuctie van de arm: Deze wordt aan de achterkant, buitenkant en binnenkant van de arm uitgevoerd. Het wordt uitgevoerd met fijne incisies bij de elleboogplooi en onder de oksels.
 • Liposuctie van de knieën: Deze procedure verwijdert overtollig vet aan de binnenkant van de knie. De procedure wordt uitgevoerd met microincisies die microlittekens achterlaten.
 • Liposuctie van de dijen: Hierbij wordt vet uit de billen en binnenkant van de dijen gezogen met behulp van microcanules. Het kan gevolgd worden door een facelift om de huid van de dijen strakker te maken in geval van aanzienlijke huidverslapping.
liposuccion des cuisses en turquie
 • Liposuctie van de buik: Dit wordt gebruikt om een platte buik te herstellen of stevige buikspieren een nieuwe vorm te geven. In het geval van verslapte huid vulteen buikwandcorrectie de liposuctie aan. In dit geval moet overtollige huid worden verwijderd en de buikspier opnieuw worden aangespannen.
 • Liposuctie van love handles: hierbij wordt de ophoping van vetweefsel op de heupen, buik, rug en buikgordel verwijderd.
 • Liposuctie van de heupen: in dit gebied zal liposuctie voornamelijk zadeltassen verwijderen, dit zijn zeer resistente ophopingen van vetweefsel die vaak moeilijk te verwijderen zijn door sporten of een dieet.
 • Liposuctie van de kuit: met liposuctie kunnen de benen slanker worden gemaakt door vetweefsel aan de binnenkant van het scheenbeen te verwijderen. Meer specifiek op de kuitspieren, achillespezen of enkels.
 • Liposuctie van de hals: deze operatie verwijdert vetophopingen uit de cervicochinhoek, d.w.z. onder de kin. Liposuctie van de hals kan gecombineerd worden met liposuctie van de onderkin.
liposuccion du cou en turquie
Voor en na foto van liposuctie van de hals

Wat u moet lezen voordat u liposuctie in Turkije overweegt

Dus u heeft besloten om liposuctie in Turkijete laten doen? Bekijk dan eerst alle factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de sprong waagt.

Uw fysieke en medische profiel

Liposuctie kan alleen worden uitgevoerd bij vrouwen en mannen ouder dan 18 jaar die hun ideale gewicht hebben bereikt, maar nog steeds overtollig vet hebben. Daarnaast moet u in goede gezondheid verkeren, een stabiel gewicht hebben en een gezonde levensstijl (niet roken en geen alcohol).

Het is ook raadzaam om een min of meer stevige huid te hebben, anders kunnen andere operaties overwogen worden. Idealiter zou u ook redelijk gespierde spieren moeten hebben.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn bij liposuctie:

 • Blauwe plekken ;
 • Verlies van huidgevoel;
 • Schade aan zenuwen en bloedvaten;
 • Diep-veneuze trombose;
 • Rimpeling of verslapping van de huid;
 • Verergering van cellulitis.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

In de islamitische religie is liposuctie niet haram. Het wordt geaccepteerd als het bedoeld is om een defect aan het lichaam te verwijderen.

liposuccion des hanches en turquie
Sporen van liposuctie van de heupen

Er moet ook worden opgemerkt dat dit type plastische chirurgie niet wordt aanbevolen voor mensen met een voorgeschiedenis van flebitis of longembolie.

Mensen met chronische ziekten zoals diabetes, een zwak immuunsysteem, HIV-infectie en een slechte bloedcirculatie moeten een medische analyse ondergaan om de mogelijkheid van liposuctie vast te stellen. Liposuctie wordt niet aanbevolen bij chronische ziekten.

Istanbul, de wereldhoofdstad van liposuctie

Liposuctie wordt in veel landen over de hele wereld uitgevoerd. Voor bevredigende resultaten moet u uw plastisch chirurg zorgvuldig kiezen. De beste chirurgen worden niet alleen erkend voor hun kwalificaties, maar ook voor hun vaardigheden, ervaring en effectiviteit.

In Istanbul zijn Turkse chirurgen wereldberoemd. Zoals Instagram zo goed laat zien, beschikt Turkije over de nieuwste technologie op het gebied van cosmetische chirurgie.

In een kliniek voor cosmetische chirurgie in Istanbul wordt u verzorgd door ervaren plastisch chirurgen. U wordt begeleid tijdens uw hele verblijf in Istanbul en vooral tijdens uw operatie. Vanaf de eerste afspraak tot en met het postoperatieve consult wordt u door de besten verzorgd.

Liposuctie in Turkije: Wat gebeurt er tijdens de operatie?

Liposuctie in Turkije is de populairste plastische chirurgische ingreep in het land. Het succes- en tevredenheidspercentage is 99%, wat grotendeels te danken is aan de expertise van de plastisch chirurgen en de kwaliteit van de patiëntenzorg. De voor-en-na foto’s van liposuctie in Turkije op Instagram laten geen twijfel bestaan over de vaardigheden van de chirurgen in Istanbul.

Hier is een video van een liposuctie-patiënte. Aan de hand van haar ervaring legt ze uit of vet terugkeert na liposuctie en of liposuctie ervoor zorgt dat u afvalt. Ze legt ook uit hoe de huid er na een liposuctie uitziet.

Eerste contact en consult

Een liposuctie-operatie in Turkije verloopt in verschillende fasen. Van uw eerste contact met onze kliniek tot uw terugkeer naar uw thuisland na de operatie. Wees gerust, in elke fase wordt u begeleid door de coördinator, die voor u vertaalt en u vertelt wat u verder moet doen.

We hebben voorzieningen getroffen zodat mensen met beperkte mobiliteit in een rolstoel gemakkelijk toegang hebben tot alle delen van onze kliniek.

Eerste consult

Het eerste consult is essentieel. Het moet u alle informatie geven die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over de operatie. Het bepaalt ook het hele verloop van de operatie. Als algemene regel geldt dat u na een eerste consultatie een paar dagen de tijd hebt om na te denken en u te herpakken.

Dit eerste consult kan direct ter plaatse in Istanbul plaatsvinden of via een live gesprek met de plastisch chirurg. Tijdens deze afspraak bespreken we in detail

 • Uw motivaties
 • De doelstellingen van de operatie
 • Uw medische voorgeschiedenis om te bepalen of de operatie haalbaar is
 • Uw verwachte resultaten
 • Eventuele medische behandelingen
 • De techniek van de liposculptuur zelf,
 • Postoperatieve zorg
 • Eventuele complicaties

Tijdens dit eerste gesprek zal de chirurg enkele foto’s maken om de juiste techniek en behandeling te bepalen.

Tracé d'une liposuccion abdominale
Overzicht liposuctie buik

Profiteer van dit eerste consult om al uw vragen over liposuctie te stellen. Het is ook een goed moment om meer te weten te komen over de expertise van de chirurg. Na dit eerste consult kunt u altijd overwegen om van chirurg te veranderen.

Als u na rijp beraad hebt besloten om een liposuctie in Turkije te ondergaan. Een tweede consult kan voor de eigenlijke operatie gepland worden.

Tips voor een geslaagde liposuctie in Istanbul

Tijdens het tweede consult zal u gevraagd worden om medische onderzoeken te ondergaan om uw medische status te beoordelen.

Enkele dagen voor de liposculptuur wordt u gevraagd om een gezondere levensstijl aan te nemen:

 • Stoppen met nicotine en alcohol
 • Stop met het innemen van ontstekingsremmende medicijnen, aspirine of ontstekingsremmende kruidenproducten.
 • Stop met andere specifieke medische behandelingen dan die voor de liposculptuur worden aanbevolen.
 • Eet een gezond, evenwichtig dieet
 • Regelmatige, rustige lichaamsbeweging
Tracé d'une liposuccion 360
Overzicht van een 360° liposuctie

Verloop van de liposculptuuroperatie in Istanbul

De liposuctie-operatie vindt plaats in een kliniek in Istanbul. Ze wordt uitgevoerd door een ervaren en erkende plastisch chirurg. U wordt begeleid door een vriendelijk team dat ervoor zorgt dat de operatie soepel verloopt. Het is van vitaal belang dat de operatie in de best mogelijke omstandigheden plaatsvindt.

Duur van de operatie

De operatie vindt poliklinisch plaats en kan tussen de 30 minuten en 3 uur duren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Hoe groter het opgezogen vetvolume, hoe delicater en tijdrovender de operatie. Maar maakt u zich geen zorgen, u bent in handen van een deskundige chirurg die al duizenden liposuctieoperaties heeft uitgevoerd.

Tracé d'une liposuccion 360
Overzicht van een 360° liposuctie

Soort verdoving

Liposculptuur kan onder plaatselijke of algehele verdoving worden uitgevoerd, afhankelijk van de te behandelen gebieden. Voor kleine gebieden zoals de knieën of onderkin wordt de voorkeur gegeven aan een plaatselijke verdoving. In alle gevallen moet de anesthesist 48 uur voor de operatie geraadpleegd worden.

Verloop van de operatie

Om te beginnen maakt de chirurg microincisies in de huid van de te behandelen gebieden. Hij richt zich eerst op de huidplooien om de littekens onzichtbaar te maken. Daarna brengt hij schuimcanules in met kleine gaatjes aan het uiteinde. Daarna wordt het verdovingsmiddel ingespoten, gevolgd door andere producten zoals bicarbonaat of adrenaline om bloedingen te voorkomen.

De canules worden aangesloten op een gesloten circuit om het vet op te zuigen. Afhankelijk van de gekozen techniek kan de chirurg lasers of ultrageluid gebruiken. Over het algemeen wordt echter ultrageluid gebruikt, omdat dit effectiever is en zachter voor de huid. Tijdens de liposuctie zuigt de chirurg ongeveer 2 tot 3 liter vet weg en niet meer dan 5 liter.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
Canule voor het verwijderen van vet tijdens liposuctie

Nadat het vet is weggezogen, worden de microincisies gehecht met resorbeerbare hechtingen. Deze lossen vanzelf op zodra ze genezen zijn.

Na de operatie blijft u een nacht onder toezicht in de kliniek, zodat u tijd hebt om te herstellen, maar ook om u gerust te stellen dat er snel voor u wordt gezorgd in het geval van vagale ongemakken. Als de operatie bijvoorbeeld ‘s ochtends plaatsvindt, mag u de kliniek aan het einde van de dag verlaten, anders blijft u een nacht ter observatie.

Voor en na resultaten van liposuctie in Turkije

Na de operatie kunnen de afgezogen gebieden de volgende 48 uur zwellingen of blauwe plekken vertonen. Het kan twee weken tot 1 maand duren voordat deze volledig verdwenen zijn. Er zijn geen specifieke behandelingen, verzorg deze gebieden gewoon zo voorzichtig mogelijk. Reiniging en onderhoud volgens de aanbevelingen van de chirurg.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
Voor en na foto van 360 liposuctie in Istanbul

De eerste dagen kunt u pijnstillers nemen om de pijn te verzachten. U moet rusten als u zich onwel voelt. Het behandelde gebied kan enkele weken gevoelig zijn.

De chirurg kan een drainagesessie uitvoeren om het oedeem te laten verdwijnen. Maar dit gebeurt niet altijd systematisch.

De resultaten van liposuctie worden pas na 1 tot 6 maanden volledig zichtbaar. Dit hangt af van het behandelde gebied. Voor de buik kan het bijvoorbeeld 1 maand duren, voor de armen ongeveer 2-3 maanden.

De resultaten van een volledige liposuctie zijn langdurig. Als u echter aankomt, is het heel goed mogelijk dat er hardnekkig vet terugkomt. Na een liposuctie is het daarom raadzaam om uw gewicht te behouden, of in ieder geval niet meer dan 5 kg aan te komen.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
Lichaam van een getraceerde vrouw

Verzorging na de operatie

Na de operatie worden er tijdens het genezingsproces compressieverbanden over de incisies gelegd. U zult ook steunkousen moeten dragen om een betere drainage onder de huid te garanderen in het geval van overmatige ophoping van bloed of vloeistoffen.

Tijdens het hele proces zal de chirurg u uitleggen hoe u de verbanden en compressiekleding moet dragen om een betere drainage en een snelle genezing te garanderen. Over het algemeen moet compressiekleding ongeveer 6 tot 8 weken gedragen worden, afhankelijk van het genezingsproces.

Voorzorgsmaatregelen voor een betere genezing

Daarnaast wordt u voor een betere genezing gevraagd om tijdens het herstel een bepaalde levensstijl aan te nemen. U mag bijvoorbeeld gedurende 2 tot 3 maanden geen fysieke of sportieve activiteiten of schurende bewegingen uitvoeren die de hechtingen kunnen scheuren. U moet ook vermijden dat de littekens aan de zon worden blootgesteld en de huid gedurende 2 tot 3 maanden altijd met zorg behandelen.

De herstelperiode kan 2 weken duren, maar 7 dagen kunnen voldoende zijn om een normaal leven te hervatten, met inachtneming van de bovengenoemde instructies.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hotels in Istanbul voor een geslaagd medisch verblijf

Uw verblijf in Turkije voorbereiden

Hebt u besloten om een liposuctie in Turkijete ondergaan? Bereid uw reis naar Istanbul voor! Hier volgen enkele tips over de stappen die u moet nemen voordat u een liposculptuur of vaserlipo in Turkije overweegt :

Uw chirurg kiezen voor de beste liposuctie

Zoals hierboven al vermeld, is het een goed idee om verschillende chirurgen te raadplegen voordat u beslist welke chirurg u kiest. Onze plastisch chirurg is een van de meest gerenommeerde in Istanbul. Als u voor hem kiest, is het succes van uw liposuctie gegarandeerd.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
Plastisch chirurg in Istanbul, Turkije

Uw reis voorbereiden

In het geval van een liposuctie in Turkije kiest u voor medisch toerisme. De duur van uw verblijf is 5 tot 7 dagen, maar u kunt het zoveel verlengen als u wilt. Uw herstelverlof duurt 10 tot 15 dagen, afhankelijk van de operatie.

Wat gebeurt er tijdens uw esthetische verblijf in Istanbul?

 1. U komt aan op de luchthaven van Istanbul (IST). Een privéchauffeur wacht u op in de lobby met een bordje met uw naam erop.
 2. Hij brengt u naar uw 4*-hotel in een Mercedes Van (30 minuten rijden). Het hotel ligt op 2 minuten lopen van de esthetische kliniek.
 3. Afspraak met de coördinator en de chirurg om uw doelstellingen te bepalen. Hij zal al uw vragen beantwoorden. De coördinator zal vertalen.
 4. Afspraak op de tweede dag voor de liposuctie. Na de operatie blijft u ter observatie een nacht in de kliniek.
 5. Daarna rust u uit in uw 4* hotel met de medicijnen, crèmes en compressieband die u van de coördinator krijgt.
 6. Op de zesde dag gaat u terug naar de kliniek om uw verbanden te laten verwijderen en een laatste controle met de chirurg te ondergaan, wederom in aanwezigheid van de coördinator.
 7. De privéchauffeur brengt u dan terug naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis, en binnen 14 dagen kunt u van uw nieuwe lichaam genieten.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
De coördinator berekent de kosten van liposuctie

Hoeveel kost een liposuctie in Turkije?

U kunt voor een liposuctie in Turkije tussen €1.400 en €2.400 verwachten. Dit is 70% goedkoper dan in Europa. Deze prijs is inclusief luchthaventransfer, 5* hotel, liposuctie, compressiekleding en medicatie.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tegen een gereduceerd tarief te laten slagen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een liposuctie in Turkije?

De uiteindelijke resultaten van liposuctie in Turkije zijn langdurig. Deze procedure werkt op diep vet dat moeilijk spontaan te verliezen is. Wanneer deze vetcellen verwijderd worden, heeft het lichaam niet de capaciteit om ze na de puberteit te vernieuwen.

De pijn na liposuctie varieert van patiënt tot patiënt. Over het algemeen is de pijn matig tot intens. Het hangt ook af van de gebieden die met liposuctie behandeld worden. De meest gevoelige gebieden zijn de heupen, de binnenkant van de dijen en de knieën.

Turkije staat bekend als een van de goedkoopste landen om liposuctie te ondergaan. In de meeste gevallen zijn de prijzen de helft lager dan in Europa. Turkse klinieken zijn betrouwbaar, met bekwame esthetische chirurgen en moderne apparatuur van topklasse.

Kandidaten voor lipoplastie in Turkije moeten in goede gezondheid verkeren en geen overgewicht hebben. Let op: lipoplastie is geen afslankoplossing, het doel is puur reconstructief. Daarom moet de body mass index normaal zijn, d.w.z. tussen 18 en 25 liggen.

Zodra de postoperatieve blauwe plekken en het oedeem verdwenen zijn, d.w.z. na ongeveer een maand, zal het uiteindelijke resultaat van de liposuctie zich geleidelijk aan ontwikkelen. Wees geduldig, want om het stabiele en definitieve resultaat van de operatie te kunnen beoordelen, moet u rekenen op minstens 6 maanden.

Afhankelijk van de gekozen kliniek varieert het verblijf in Turkije voor liposuctie van 5 tot 7 dagen. Over het algemeen is het verblijf in het ziekenhuis niet langer dan 2 nachten, en patiënten verlaten de kliniek vaak al de dag na de operatie. De postoperatieve follow-up bestaat uit het verwijderen van het verband en een controle.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️