All-on-4 en Tunisie

Prijs alle op 4 tunisie 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over all-on-4 in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Onze tips voor een geslaagde all-on-4 in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over all-on-4 in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van all-on-4 in Tunesië

In Tunesië bedragen de gemiddelde kosten van een All-on-4 €2.800. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt een week met 3 tandartsbezoeken. De verblijfsduur is 7 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicatie. Het uiteindelijke resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Alles-op-42800 €

Wat is een all-on-4 in Tunesië?

Wanneer u tanden hebt verloren, door ziekte of een ongeval, kan het overwegen van tandheelkundige implantaten voor de volledige mond een zeer welkome oplossing zijn.

Wanneer er tanden ontbreken, worden veel dingen aangetast. U kunt niet alleen niet meer goed kauwen en eten, maar ook de vorm van uw gezicht kan veranderen en u kunt er veel ouder uitzien dan u eigenlijk bent. Ook uw spraak wordt beïnvloed. Maar onze tandartsen zullen u helpen met een geavanceerde behandeling van tandheelkundige implantaten die uw glimlach zal herstellen en in plaats van maandenlang te moeten lijden, kan het allemaal in slechts één dag.

Of u nu 4 of 6 tandheelkundige implantaten heeft, de procedure is hetzelfde. Er worden vier of zes implantaten in het kaakbot geplaatst. Deze titanium abutments dienen dan als wortels voor de nieuwe tanden, die over de implantaten worden vastgezet.

Bij een behandeling met all-on-4 implantaten in Tunesië worden er 4 of 6 implantaten in het kaakbot geplaatst. De titanium metalen abutments zullen de nieuwe wortels van uw tanden vormen, die op deze implantaten bevestigd zullen worden.

TANDIMPLANTEN – Alles op 4 en Alles op 6

Momenteel zijn “all-on-4” of “all-on-6” tandheelkundige implantaatbehandelingen de twee opties voor een behandeling die vaak “tanden in één dag” wordt genoemd. Deze behandeling is bedoeld voor iedereen met meerdere ontbrekende tanden en kan het probleem in één dag oplossen door de tanden in de boven- en onderboog te vervangen. De vervanging wordt uitgevoerd met behulp van een vaste brug die op uw tandheelkundige implantaten wordt bevestigd.

Zie ook: All-on-4 behandeling in Turkije

Deze behandeling is vooral populair omdat patiënten niet lang zonder tanden hoeven te zitten, omdat de hele behandeling in één dag wordt uitgevoerd. Voor mensen voor wie het belangrijk is dat hun leven, spraak en dieet zo min mogelijk beïnvloed worden, kan deze behandeling de perfecte oplossing zijn.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

 • De eerste stap is het zorgvuldig plannen van de behandeling met uw tandarts, zodat uw nieuwe tanden dezelfde dag nog kunnen worden geplaatst en uw nieuwe glimlach al na een paar uur zichtbaar is.
 • De boog of set tanden wordt ondersteund door slechts 6 of 4 implantaten, wat een financieel voordeel is ten opzichte van het alternatief van acht tot tien implantaten.
 • Deze oplossing voor ontbrekende tanden komt het dichtst bij het terugkrijgen van uw eigen tanden.
 • Langere implantaten worden vaak gebruikt voor mensen met minder bot, zodat er geen bottransplantatie nodig is.
 • Natuurlijk vereisen tandheelkundige implantaten de juiste verzorging en het juiste onderhoud, maar in tegenstelling tot kunstgebitten zijn er geen problemen met slijtage, losraken, afglijden of schuren op het tandvlees.
 • De behandeling is zeer snel, met resultaten op dezelfde dag.
 • Deze oplossingen kunnen effectief zijn in complexere gevallen waarvoor eerder geen vergelijkbare oplossing mogelijk zou zijn geweest.

DE PROCEDURE

Voordat de behandeling begint, zal onze tandarts u grondig onderzoeken om er zeker van te zijn dat er voldoende botmassa is om de palen te verankeren. In dit stadium kan het nodig zijn om röntgenfoto’s of CT-scans te maken om de nodige informatie te verkrijgen. All-on-4 plaatsing in Tunesië is de meest succesvolle procedure vanwege de grondige planning en het werk dat wordt uitgevoerd voordat de jonge implantaten worden geplaatst. Wij zijn trots op ons zeer hoge succespercentage met tandheelkundige implantaten.

 • Voor de procedure wordt er een model van uw gebit of de vorige staat van uw gebit gemaakt, dat verbeterd en aangepast kan worden aan uw behoeften.
 • Aan het begin van de procedure maakt de tandarts kleine incisies in het tandvlees om de titanium abutments in te brengen.
 • In dit stadium wordt er een set tijdelijke tanden op het implantaat bevestigd.
 • Zodra de tandarts er zeker van is dat het bot geregenereerd is en de wonden die veroorzaakt zijn door de incisies genezen zijn, kan de behandeling beginnen.
 • De definitieve prothese wordt na ongeveer 4 tot 6 maanden geplaatst. Tandheelkundige implantaten zijn functioneel en esthetisch niet te onderscheiden van natuurlijke tanden.

VERZORGING NA IMPLANTATIE

De verzorging van uw pas geplaatste implantaten is niet moeilijk. U blijft uw tanden poetsen met een normale tandenborstel en flossen. U krijgt volledige instructies over de verzorging van uw nieuwe geïmplanteerde tanden. U zult ook regelmatig controles krijgen, zodat de tandarts uw mond kan controleren om er zeker van te zijn dat de implantaten goed werken.


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze gratis coördinator zal u helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️