Dexeus

Kliniek Dexeus Barcelona 1

Dexeus is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2011 en bevindt zich in Barcelona, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor operaties in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dexeus, Barcelona, Spanje

Het Hospital Universitario Dexeus ligt op een uitzonderlijke locatie in de stad Barcelona, in het centrum van wat bekend staat als de “as van de kennis” en waar de financiële, universitaire en onderzoekssectoren samenkomen, wat de educatieve roeping versterkt.

Het staat ook bekend als Hospital del Coneixement en is het referentiecentrum voor veel van zijn specialiteiten. Het is een van de eerste particuliere universitaire centra in Spanje.

Het Hospital Universitari Dexeus in Barcelona biedt medische en chirurgische zorg op topniveau in alle specialismen, waaronder verloskunde en gynaecologie, traumatologie en kindergeneeskunde. Het centrum heeft een solide team van meer dan 450 zorgprofessionals en beschikt over de nieuwste functionele en technologische ontwikkelingen die kenmerkend zijn voor grote medische centra. Vandaag de dag heeft het zich gevestigd als een zeer menselijk ziekenhuis, gericht op de ontwikkeling van geneeskunde, onderzoek en de opleiding van postdoctorale studenten en aspirant-MIR’s.

Het centrum kreeg bijvoorbeeld in 2002 de erkenning Child Friendly Hospital en was daarmee het eerste privéziekenhuis dat dit certificaat kreeg. Dit is een Spaans initiatief dat door UNICEF wordt gepromoot en dat verwijst naar de ondersteuning, bescherming en bevordering van borstvoeding.

Elk jaar worden er 49.000 ziekenhuisopnames geregistreerd in het Hospital Universitari Dexeus, worden er meer dan 85.000 spoedgevallen behandeld (ongeveer 230 per dag), worden er meer dan 10.000 chirurgische ingrepen uitgevoerd, vinden er meer dan 2500 geboortes plaats en worden er ongeveer vijftig klinische onderzoeken uitgevoerd. Daarnaast heeft het centrum een MIR-programma in anesthesiologie, verloskunde/gynaecologie en traumatologie/orthopedie.


Klinische specialiteiten :

MAP / IVF
Anti-sperma antilichaam testen
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Dexeus biedt u :

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Barcelona – Land: Spanje – Opgericht in 2011
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Spaans, Engels, Frans

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️